שאלה !

MiZeGoogle

New member
האמת? הוא מזכיר לי מרצה שהיה לי

באוניברסיטה... רק חבל שהמרצה הזה היה אכזרי כמוהו אבל לא חתיך כמוהו...

MiZeGoogle

New member
שימי לב!! ../images/Emo148.gifסיימון חוזר הביתה!!

Simon Cowell is to hand girlfriend Terry Seymour a £1 MILLION kiss-off to walk out of his life for good.

IrishKiss

New member
היא לגמרי מטורפת!

לא פלא שהוא היה צריך לשלם לה כל כך הרבה כסף... הבחורה הזאת משוגעת לגמרי

Jinx007

New member
חחחחחחחח...../images/Emo6.gif תארו לעצמם../images/Emo26.gif

חברה שלו קמה בבוקר, מתלבשת והוא כזה אומר לה "יקירתי, הבגד נראה פשוט מזעזע עליך..נראית כמו עכבר מת. אני באמת מאמין שליחסים שלנו אין עתיד בקצב הזה..."

MiZeGoogle

New member
תקלטי שזה בדיוק מה שקרה

רק שהוא הציע לה גם איזה סכום יפה... חבל שהאקסים לא הציעו לי איזה מיליון קטן הייתי עפה מהר...

R o t e m O p

New member
לא נראה לי שזה בשביל רייטניג

הדבר האחרון שהתוכנית הזאת סובלת ממנו זה מחסור בצופים... האמ יש ביניהם רומן סודי, האם הם מאוהבים בסתר ? גם לא נראה לי... האם יש בניהם מתח מיני ? בהחלט כן !! האם יצא מזה משהו ? בוא נקווה שלא כי IT'S NOT GOING TO BE PRETTY

Fairywitch

New member
בהחלט- הנה תזכורת מזעזעת

בעעעע...

the girl111

New member
זאת תמונה מהעונה הרביעית../images/Emo35.gif

ואם כן מאיזה פרק...כי לא ראיתי את הדבר המזעזעעע הזה

MiZeGoogle

New member
מה קורה לך???

כבר במבחנים לתוכנית הם חנקו את עצמם! ובכלל זה התחיל כבר בעונה הקודמת...

IrishKiss

New member
עונה שניה...

ואפשר להוריד את הקליפ של זה מקאזאה.. יש לי אותו...פאולה ממש דוחה שם!

MiZeGoogle

New member
לגבי סיימום ופאולה

נדמה לי שמצאתי עדות לזה שהם נשואים!!! שימו לב מצורף לינק וגם טרוח טרחתי לעשות עבורכם קופי+פייסט: It depends when Simon and I get back from our honeymoon ומיד בפסקה אחרי זה כתוב: Meanwhile judge dread himself, "Extra's" special correspondent Simon Cowell, showed up with his sexy gal pal Terry Seymour, looking smashing in a sport coat. אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה?!?!?!?!?

moran500

New member
הסיפור../images/Emo27.gif

הסיפור לא קיים... דיברנו על זה כבר בקומונה אבל הנה הזדמנות להגיד זאת שוב: שום דבר לא קורה ביניהם! חוץ מזה פאולה תהיה עם אנואר, לפי סיימון, לא?

MiZeGoogle

New member
אני לצערי לא השתתפתי בקומונה שלכם..

אז אולי תעדכנו אותי בדברים שאני לא יודעת?! כבר בשנה שעברה היה נדמה שקורה בנהם משהו, וגם השנה הם מתלטפים כל הזמן... ראית שרשום איפה שהוא משהו??????

טוב, אז ככה...

זה הכל היה בעונה השניה, שרובן זכה... הם עשו את הסרטון הזה למעריצים, בצחוק כמובן, כי כולם היו משוכנעים שיש ביניהם משהו. נכון לעכשיו הוא עם החברה המכוערת שלו, אבל יכול להיות שזה נכון שהוא ישלם לה מיליון פאונד פיצויים על פרידה (אולי הוא פשוט צופה לה עתיד מלא בפסיכאטרים והוא החליט לממן לה...). לפי מה שאני יודעת - זה בשביל הרייטינג ובשביל השואו - לא קורה ביניהם כלום, למרות שאני לא אתפלא אם הוא בעל אותה כמה פעמים... רואים שהיא חמה עליו. וזה מצחיק כל הירידות והעקיצות שלהם. איזה עונה רואים בארץ, שאני אבין? (אני גרה בבריטניה...)

Juliann

New member
עונה 4. אנחנו מעודכנים לשם שינוי...

סיימון אמר שהוא ראה את פאולה בפעם הראשונה הוא חשב להתחיל איתה... אבל אז הוא הכיר אותה. וויתר על הרעיון
לא חושבת שהמריבות והנשיקות מדי פעם מבויימים...אנשים שמבלים כל כך הרבה זמן יחד בסופו של דבר רבים ומשלימים וכו'. המריבות שלהם באודישנים היו תמיד. השאלה כמה ערכו לתוך התוכנית...

14מתן

New member
ופאולה תמיד אומרת ש...

שבעונה הראשונה היא לא סבלה אותו והוא עצבן אותה אבל אחר כך היא כבר התרגלה

למעלה