שאלה?

Be Real

New member
כמה שאלות על אליפות הארץ באיגרוף...

אני יודע שאלעד שמואל יצא לפני שעה לאליפות הארץ באיגרוף, עכשיו יש לי כמה שאלות.. 1) יש עוד כמה שמות 'מוּכרים' כמו אלעד שמואל בתחרות? 2) מתי התחרות מסתיימת? 3) למה אליפות ישראל באיגרוף לא מקבלת שום פרסום, תחרויות קארטה של ילדים בני 4 מקבלים יותר פרסום. לא? תודה מראש.

matan218

New member
../images/Emo49.gifאלעד שמואל ניצח בוק אאוט

אלעד שמואל ניצח בנוק אאוט בסיבוב הראשון את היריב שלו באיגרוף חוביבני היום היתה תחרות אגרוף חובבני ואלעד שמואל ניח אותו בוק אאוט התחרות התקיימה בעכו ולפי מה שהבנתי יש לו 3 קרבות במשקל שלו-וכל יום יש לו קרב

matan218

New member
אגב זה אליפות אגרוף חוביבני לנוער

אני מקווה מאד שאלעד שמואל ייצג אותנו באולמפיאדה הבאה שתתקיים בביג'ין אגב מה שעוד שמעתי זה שאם הוא מנצח את כל ה-3 קרבות הוא עולה לאליפות אירופה גם באיגרוף חוביבני

../images/Emo45.gifכל הכבוד לאלעד אבל...........

עדיין מוקדם לחגוג... יש לו עוד קרבות.... יניב

Pyongwon

New member
מישהוא צילם?

והנה אחת יפה יפה...:) אם אינני טועה, כמובן. תהנו! ג'ס.

cronic1

New member
תודה

האם המשפט קטן קטן אך קטלן מתאימה לו? תעדכנו בפרטים בהמשך

dascalu jacob

New member
צפיתי היום באלעד בחצי הגמר

הבחור היה בסדר גמור, "דפקו" לו את הקרב. הוא עלה מול מישהו מנצרת של גאנם מחרום. אלעד היה טוב יותר והיה צריך לנצח את הקרב. השופטים פשוט דפקו לו את התוצאה. האמת חייבת להאמר בכל מחיר ללא שום קשר באיזה אירגון המתאגרף. תמסור לאלעד שימשיך להתאמץ וימשיך להתקדם הלאה. הוא בחור טוב ויש לו עתיד אם רק יתמיד. שימשיך להתחרות בחובבים ובפעם הבאה שיתן יותר חזק ויפיל בנוקאאוט.

Be Real

New member
ולגבי השופטים...

יש הרבה "שופטים" בארץ שלא יודע מי אישר להם לנהל קרבות.

dascalu jacob

New member
תגיד - עברית לקרוא אתה יודע ???

אמרתי לך שהשופטים "דפקו" לו את הקרב. פרושו - שהוא ה פ ס י ד. הוא היה ראוי לנצח כי הוא היה טוב יותר מיריבו. חבל שהוא הפסיד אבל אלה החיים. יש הרבה קרבות שערורייתיים בשיפוט וזה אחד מהם.

Be Real

New member
אני שמעתי על הרבה שופטים

שדופקים למתאגרפים קרבות ובכל זאת יוצאים בתיקו אבל מקופחים.

garey

New member
Be Real שופטים בכל העולם הכריעו

תראה למרות הכל שופטים הם בני אדם, לדעתי גם פרשניות ככל שיהיו מיקצועיות, לא יכולים לראות את כל ניקודי שופטי הצד, אבל על"פי רוב ,גם עין מיקצועית של מאמן, או אפילו צופה, רואים את נתינת נצחון לא מוצדק , אבל אין מה לעשות אלה לערער על תוצאה, אלו החיים בכלל הספורט בעולם ,משחקים גורליים הוכרעו ע"י שופטים מצוינים ,יותר ופחות יותר,צריך להסתכל קדימה ,ובטוח שאלעד ימשיך ויגיע למצב של מצוינות כתמיד. ג'רי

Maceo Baston

New member
גם אני באתי לשאול אותך

לא כתבת שהוא הפסיד............אלא רק שהשופטים דפקו לו תקרב אז לא ידעתי מה נסגר בסוףו של דבר אני לא מכיר אותו אישית אבל חבל מאוד

למעלה