שאלה?

garey

New member
dascalu jacob זה ידידנו ישר ואמיתי

יעקב ידידנו ,ישר אמיתי ללא פשרות לאף אדם,האמת ככל שתיהיה כואבת , שגורה בפיו , ואין כמו האמת,כל הכבוד יעקב על הפרשנות הכינה ,והיחס לאלעד למרות שאני מצד אחר של המיתרס, צינתי שאלעד חזק מוכשר ואמיץ, וזמנו יגיע בזמן הקרוב, על יאוש בחור, להיות אלוף צריך לדעת להפסיד , ללמוד ולהמשיך רק קדימה. ג'רי

דסקלו..........

אתה מסכים איתי שאולי אין מה להתחרות שם?? מה זאת אומרת שבפעם הבאה יתחרה ויפיל בנוק אאוט?? הוא אמור לנצח רק בנוק אאוטים שם? זאת מאפיה רצינית שם!! הוא ניצח ללא עוררין בנקודות...- כמי שהעביר ביקורות על השופטים שלנו.. מה שהלך שם זה כעין וכאפס ממה שיש אצלנו... הם לא רוצים שיהודים ינצחו שם.... יניב

dascalu jacob

New member
יניב היקר שלום.

אינני מסכים שאין מה להתחרות שם או בכל מקום אחר. השיפוט של הנקודות בקרב זה בעיני היה לא ראוי, שגוי, ומפלה. זו דעתי אומר אותה ללא כחל וסרק. אולם אינני נכנס למניעי השופטים ויהיו אשר יהיו כי אנחנו נכנסים פה לעניין של גזענות נטו. גם את רוי ג'ונס ג'וניור דפקו בסאול בקרב שהוא עשה מהקוראני קירקס לעיני כל העולם. יש בעיה כזו בגל הכולם ולא המציאו אותה כאן. יהודים מנצחים קרבות בחובבנים ועוד איך מנצחים, אולם יש גם בעיות. המציאות היא שאין רוב יהודי שמתאגרף בארץ וזו המציאות המרה. תמשיכו להתאגרף ולהוציא מתאגרפים וכמה שיותר. אולי תצמיחו אלוף אולימפי בביג'ין 2008. אל תוותרו ואל תרימו ידיים. אל תסחפו לגזענות ואל תפנו לתגובות לא ראויות. בברכה יעקב.

בוא נעזוב שניה את הקרב של אלעד...

ותגיד לי באופן כללי.... עד כמה המיעוט יהודי כן מנצח שם?? בתור אחד שקרוב לענינים שם, וראה הרבה קרבות של יהודים עם ערבים - האם שזה הגיע לנקודות איך פעלו השופטים באחוזים באופן כללי.. מכוון שהפגנת כאן יושר לא מבוטל, אקבל כל מילה שלך. יניב

dascalu jacob

New member
כן מנצחים שם מתאגרפים לא ערבים

אבל כמו בכל מקום תלוי מה הרכב השופטים ותלוי איך נראה הקרב. הבעיה היא שגם כשהשופטים רוצים להיות בסדר ויש להם בעיה מקצועית במתן נקודות אז התוצאה נדפקת. יש בעיה בשיטת הניקוד והרבה מכות שנשלחות לידיים ולא בדיוק פוגעות לראש נספרות כנקודות. כך יוצא ששיטת הקרב המועדפת על הרבה מתאגרפים היא לעיתים פגע ואל תפגע... ז"א הוא שולח שמאל וימין ישירות ומיד יוצא החוצה מטווח פגיעה. או כל שילוב מהיר אחר ונע במהירות לצדדים. קשה לנהל קרב מול מתאגרפים שעובדים כך כי הם לא מנסים להיכנס לFIGHT מטווח קרוב אלה להכות מכות שנראות לעין שופטי הנקודות כדי לזכות ביתרון. הרמה בתחרות הנוכחית היתה לא טובה באופן כללי ולא נשארתי להמשיך ולצפות בקרבות. אבל - חשוב מאוד להציב דריסת רגל למתאגרפים מכל המגזרים ולא להדיר רגליים ולהגיד שאין סיכוי לנצח. צריך להמשיך להתמודד ולנסות לנצח. עד 1996 האיגוד היה בשליטה של מכבי אצל דרוקמן. תביאו מתאגרפים תביאו מדליות תבנו דור עתיד ותפגינו מקצועיות. זה העתיד. האמן לי יניב - אמר פעם רבין "עם בכיינות לא בונים מנהיגות" אינכם בכיינים ואלעד מותק של בחור. אמרתי לו שהוא היה ראוי לנצח וחשוב שיבין שמי שלא יודע לקבל הפסד לא יידע לנצח. בברכה.

חבל,פשוט חבל,

זה מרגיז,מכעיס,ומוריד מוטיבציה,אבל הנה זה קורה באיגוד מסודר עם שופטים אשר אני מאמין שמן הסתם יודעים את רזי השיפוט באגרוף וקובעים את מה שקובעים במכוון או שלא. אבל,אני בטוח שלוחם כמו אלעד שמואל,לא יתייאש וימשיך קדימה,אך שוב חבל שדברים כאלו קורים,פשוט חבל,לספורטאים ולספורט. אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי מה הפתרונות לדעתך ידידי

למצבים אלו יש בעיה בכלל הספורט, שופטים גמרו תוצאות , החלטות שגויות ,גמרו קרירות מפוארות של כל ענף הספורט, בסופו של דבר כלל השופטים הם בני אנוש,{אולי צריך איזה מגנט חשמלי} שמחובר למתאגרף כמו בסיף למשל, אין לי מושג מה ,אולי יש פתרון ואני כואב את אלעד שמואל שהפסיד כך, ג'רי ושבת מתוקה לכולנו

muaythai7

New member
נכון שפרסום עולה כסף אבל ..........

ראשי ההתאחדות לאגרוף לא רוצים שישמעו על התחרויות שלהם ??? הם לא רוצים לקדם את המתאגרפים שלהם??? לא הבנתי תקטע הזה .............

dascalu jacob

New member
איגוד האגרוף איננו גוף מסחרי

חברים יקרים, איגוד האגרוף לא פועל כמו גופים פרטיים ולא פועל למטרות רווח. האיגוד מתוקף היותו מייצג ספורט אולימפי הינו עמותה רשומה כחוק המנוהלת עפ"י כללים וחוקים למטרת קידום האגרוף החובבני בישראל קידום תחרויות, וקידום הענף בכללותו. התחרויות של איגוד האגרוף מלאות במתחרים. לדוגמא: באליפות ישראל לנערים השתתפו מעל 120 מתאגרפים. התחרויות של איגוד האגרוף מאורגנות בערים יהודיות ובכפרים ערביים לסירוגין כאשר העיר שמקבלת על עצמה לארח את האליפות דואגת למקום, לסנדויצ'ים למתחרים ולפרסום מקומי. הכניסה לארועי האגרוף הינה חינם. למי שמעוניין לדעת - האליפות הקרובה היא בעכו בעיר העתיקה תמשך שלושה ימים חמישי - שבת.

Be Real

New member
אלעד שמואל בחצי הגמר !

מחר יתקיים ערב חצי הגמר של האליפות. ממה שמסר לי אלעד, הוא ניצח בסיבוב הראשון בנוק אאוט ועלה לחצי הגמר שיתקיים מחר כפי שכתבתי. בהצלחה לכולם !!

dascalu jacob

New member
כל הכבוד לאלעד ובהצלחה מחר

הוא מתמודד בנוער ואני מקווה שהוא יעלה ויצליח. מחר אולי אלך לצפות בקרבות. הגמר בשבת ב11:00

חי עליה

New member
שאלה?

מישהו יודע עד איזה גיל זה אליפות ישראל לנוער באגרוף? תודה מאור.ע.

Be Real

New member
מאור כנס.

גיל נוער זה לא יותר מ-16 לא ? תקנו אותי אם אני טועה. ולמה אף אחד לא עונה חבר'ה? מתמודד רציני מ"הזירה" שואל שאלה ואף אחד לא עונה לו...

למעלה