שאלה...

Xzibit1300

New member
שאלה...

מישהו מכם יודע מה השם של הבריח שהיריב שוכב על הבטן ולוקחים לו את הרגליים ומושכים לכיוון הגב ? (היה נפוץ מאוד בבושידו וב WWF) תודה

הבוסטון הזה נראה לי ש....

זה סתם הצגה אחת גדולה... מי יתן לך לסובב אותו על הבטן.... יניב

די מסכים איתך

ידוע שהבושידו היה הצגה והקרבות מבויימים בחלקם עם סוף ידוע ומוסכם. בגלל שזה היה מופע לקהל, העדיפו כנראה טכניקות גדולות ומרהיבות כדי שאחרון הצופים בשורות האחוריות יהנה גם. אם אתה מנסה להשוות את מה שהיה שם לזירות ה- UFC ו- PRIDE של היום, אז אתה רואה שאין מה להשוות. בזירות הללו אתה לא רואה את הבריח הזה (לא שהוא לא טוב כשלעצמו, רק שלהגיע אליו בקרב אמיתי זה סיפור מאוד מאוד קשה ולכן מיותר), בעוד הרבה הכנעות אחרות כן (בריחי יד, חניקות משולש, נעילות רגליים). גם אין מה להשוות את עבודת העמידה שם למה שהולך בזירות של היום. במבט לאחור לא להאמין שפעם האמנו שזירת הבושידו היא אמיתית (טוב, כשהייתי קטן וראיתי WWF בערוץ המזרח התיכון כשמשפחת ואן-אריק כיכבה, גם האמנתי שזה אמיתי...). רן.

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifהבושידו....

גם אני האמנתי שזה אמיתי.... אפילו טקאדה היה האליל שלי- חחחח סריית הבעיטות שלו שעפו לכל עבר.... זה היה תענוג.. יניב

Xzibit1300

New member
מצטער לאכזב

מניסיון אישי.. כשיודעים לבצע את התרגיל הזה בלתי אפשרי להתחמק ממנו והוא מאוד מאוד מאוד כואב! אני יכול לנסות להסביר איך לעשות אבל זה קצת קשה לתאר בהקלדה בכל מקרה תודה

AmitNHB

New member
גם אני מצטער אבל אתה מדבר שטויות.

Boston Crab - אם אתה מסוגל לבצע על מישהו בקרב אמיתי, אז אחד משניים: או שאתה הרבה הרבה הרבה יותר חזק ממנו או שהוא כבר בשלבי איבוד הכרה רציניים. כמובן שאם אתה כבר משלים את התרגיל (החלק הקשה, מן הסתם) אז זה כואב כמו גם ש ה"שארפשוטר" או ה"טורצ'ר-רק" יכאבו מאוד אבל הרי ברור שאי אפשר לבצע תרגילים כאלו בקרב מלכת התחילה. ועל איזה ניסיון אישי בדיוק אתה מדבר, אם מותר לשאול ?

Xzibit1300

New member
אתה צודק...

בדרך כלל אני מבצע את התרגיל על יריבים שאני עדיף מהם וזה נכון שקשה מאוד לבצע אותו בתחילת קרב כשהיריב עוד שקול אבל בכל זאת לאט לאט העלתי את דרגת היריבים שלי וגם ליריבים מנוסים קשה להתמודד עם התרגיל הזה.. הכל עיניין של תירגול. לשאלתך... אני מתאמן 13 שנה בקראטה שוטוקאן. ובטח אתה שואל "מה הקשר?!" אז יש לנו פעם בשבוע אימוני הגנה עצמית שכוללים את התרגילים האלה. יש לי מספיק ניסיון ...

AmitNHB

New member
מצטרף לתהייה בקשר לסרטים בהם...

ידידנו חי... האם אתם לומדים טכניקות של תרגילים וירטואוזים המצריכים שיתוף פעולה של היריב כטכניקה של הגנה עצמית ??? צרפתי תמונה של התרגיל המדובר כדי שלא תהיינה אי הבנות לאף אחד במה מדובר. כמו שאמרתי קודם לכן, אם אתה מסוגל לבצע כזה תרגיל על מישהו, כנראה שאתה הרבה הרבה הרבה יותר חזק או שהוא על סף עילפון. בין אם זו אפשרות א' או ב', אל תשלה את עצמך שליריב מנוסה ושקול תיהיה בעייה להתמודד עם ניסיון לבצע תרגיל שכזה.

Xzibit1300

New member
לא למדתי את זה...

ניסיתי את זה בקרב חופשי... הסכמתי כבר עם זה שהתרגיל אפשרי על יריב פחות מנוסה ממך... אבל זה מה שיש אני לא יכול ללכת ברחוב ולפחש סוסים לעשות להם את זה! זה מה שיש לי וכשאני מנסה אני מצליח. מישהו מכם ניסה את הרתגיל הזה לפני שהוא דיבר ? גם אני חשבתי שהוא מסובך... אחרי קצת אימונים הכל אפשרי

AmitNHB

New member
ניסיתי את זה בעבר ועוד כמה דברים.

כמו ה"שארפשוטר" של ברט הארט למשל. תראה, התרגילים אפשריים (וגם לא מסובכים) אבל שוב, רק על יריב הרבה פחות חזק או על סף עילפון - אז מה הטעם ?? אם יש לך יריב כל כך חלש או שהוא כבר גמור ובא לך להשוויץ, סבבה. שמחתי לשמוע שזה לא משהו שמלמדים אותכם.

eladי

New member
היה גם את מסאיתו קקיחרה

(אפשר גם לכתוב משאית-ו קקי-חרא)
וימאזאקי, ואולברייט(ו)... ובכלל עכשיו ברור איך בוב בקלנד החזיק שם בזירה. אתם זוכרים את הפרסומת בערוץ 5 ? "בושידו... דרכו של הלוחם - האבקות אמיתית" (בקול גברי וקשוח... ררררראאאררר !).

zoti

New member
קאזושי סאקורבה התחיל את דרכו

בבושידו. בתוכניות האחרונות שהראו בישראל ראינו אותו עולה לזירה ובד"כ גם אוכל מכות.

קאזושי סאקורבה היה בבושידו ../images/Emo2.gif????

חידשת לי, אני לא זוכר אותו שם. היום הוא אחד הלוחמים היותר טובים שיש לדעתי ב-Pride. הוא שולט בכל צורות הקרב (עמידה, קרקע, ומה שבינהם), ומתאים את עצמו ליריב בכך שהוא ישמור את הקרב בתוך התחום שטוב לו (יעבוד קרקע עם אחד שמעדיף עמידה, ויעבוד עמידה עם אנשי קרקע). רן.

AmitNHB

New member
כן, אבל הוא היה "ג'ובר"

יענו - אחד שמפסיד לרב. דרך אגב, הסטאנד אפ שלו בינוני ביותר. מישהו שהיה מכוכבי הבושידו וגם מוצלח מאוד ב MMA - קיושי טאמורה.

razcoren666

New member
שוב פעם השגת אותי...

גם את טאמורה אפשר לראות בזירות האמיתיות, והוא אפילו ניהל קרב מאוד מאוד מרשים נגד מינוטאורו בזירת ה RINGS אם אני לא טועה. ואם כבר מדברים על הבושידו, אז יש כמובן את אנג'ו שמשום מה החליט שהוא באמת לוחם ובזמנו קרא לריקסון לקרב וכמובן הושפל וגם הפסיד לא מזמן לראיין גריסי. ואסור כמובן לשכוח את, The Hawt One,הלוחם הלוהט מכולם, אדון הלבה, טאקימה!!!

cronic1

New member
תמיד רציתי חבר טוב כמו אולברייט

שיהיה לצידי. אחלה בחור בעיקר כשמחייך וחושף את שיניו. מה הכל היה מבוים?הייתי רואה את התוכנית כל שבת.

Xzibit1300

New member
עד כמה נכונה השמועה ש

מישהו עשה סופלקס על אולברייט והפיל אותו על המפרקת ?

AmitNHB

New member
נכונה אבל עד כמה שזכור לי...

הוא חטף התקף לב באמצע קרב PRO WRESTLING, אולי שבץ אבל בטוח לא שבירת מפרקת.

למעלה