שאלה...

razcoren666

New member
כן

כן,כן, הכל היה מבוים, הדבר היחיד שהיה טוב בבושידו זה שבזכות הזירה הזאת היתחלתי לראות PRIDE. ובקשר לגרי, אם אני לא טועה הוא מת משבץ מוחי לפני 7-8 שנים. אבל מי צריך את אולברייט, כשיש לוחמים לוהטים כמו TAKAYAMA???

cronic1

New member
אולברייט מת

מה אתה אומר. עצוב לשמוע. שבץ מוחי כתוצאה מפגיעה או סתם כך בן רגע?

Pyongwon

New member
לא מתים מסכרת. אולי מתוצאות של סכרת

אבל לא מהסכרת עצמו. מה קרה לו בדיוק,מישהוא יודע? גס.

AmitNHB

New member
הבושידו היה יותר מכור ממבוים.

כלומר זה לא כמו ה WWF שעולים וכל מהלך מתוכנן. זה תעלו, תעשו קרב בסבבה שלכם ושמתחרה א' או ב'(טאקאדה בדרך כלל...) ינצח. פה ושם היו גם מתכננים איזה מהלך יפה, נגיד סופלקסים וקאונטרים למהלכים מסוימים או משהו שיראה טוב. לא פעם היו גם "שוטים" כלומר שמישהו התעצבן ודפק מכות על אמת לשני. למשל הקרב של מיאטו מול אולבריט למי שזוכר- מיאטו הביא לו עם הסיבובית וכנראה הכאיב לו מאוד כי אולברייט דפק לו אחרי זה 2 סופלקסים שסידרו למיאטו טוב טוב את הראש. גם הקרב של טאקאדה מול קיטאו - לא נראה לי שקיטאו ציפה לבעיטה שהוא חטף ללסת שם.

Pyongwon

New member
נו, יופי.

מסובבת תפיל כל אחד. יש לי את זה בישראל צרפת (טאקוונדו). גם שם זה עובד. קלאסי לגמרי. אבל מה, לא יכולה לעלות. באסה!

razcoren666

New member
בקשר לקיטאו

דווקא קיטאו ממש איכזב אותי, הוא היה ממש ענק וניסה שני קרבות "אמיתיים" באחד, שאני די בטוח שהיה WORK הוא ניצח את נתן גונס בפרייד, ובשני הפסיד למארק הול באחד ה UFC הראשונים

AmitNHB

New member
קיטאו-ג'ונס ב PRIDE אכן היה מכור.

לפחות ככה שמעתי ממספר מקורות ומן הסתם, שמדובר בשניים עם רקע ב PRO WRESTLING תמיד צריך לחשוד...

razcoren666

New member
קרבות מכורים

אתה מכיר עוד קרבות בפרייד שנחשבים מכורים??? כמובן חוץ מהקרבות של טאקדה....

AmitNHB

New member
יש לי חשדות לגבי יושידה.

הקרב מול פריי - פריי מנסה לקחת את יושידה לקרקע ? תמוה... יושידה טאמורה - זה נראה כמו FIX קלאסי. טאמורה יודע שיושי צריך לנצח אז הוא מעביר ת'זמן בבעיטות נמוכות (משהו שיעשה נזק אבל לא ינצח לך קרב) ושיושי מוריד אותו לקרקע הוא בכלל לא מנסה להתנגד.

razcoren666

New member
בקשר ליושידה

הקרב שלו עם פריי באמת נראה חשוד, לא רק זה שפריי הוא גם ג'ודוקא טוב מאוד, אלא גם יש לו רקע בקרבות "PRO" . אבל בקשר לטמורה אני ממש לא בטוח, הוא הסב לו הרבה נזק בבעיטות האלו, והחניקה של יושי היתה טובה מאוד לטעמי, אבל כמובן, We'll never know!!!! אני יודע שיצא לפני כמה שנים ספר "פנימי" על MMA בכלל ועל UFC בפרט ומסופר בו הרבה על הליכלוכים של מאחורי הקלעים, וגם הרבה שטויות של הטנק, אתה מכיר אותו? גם יצא לי לראות היום קטע מהסרט על מארק קר, The Smashing Machine, והוא נראה ממש מעניין.

razcoren666

New member
סילבה-יושידה 2

רציתי לשאול את מי שכבר ראה את הקרב, אתם חושבים שההחלטה היתה צודקת? קראתי בהרבה פורומים שאנשים חושבים שהגיע ליושידה לנצח, אבל לדעתי למרות שבסיבוב הראשון היה יתרון קל ליושידה, בשני ובשלישי היתה לסילבה שליטה מוחלטת והוא הסב לו הרבה הרבה יותר נזק. במיוחד בהתחשב בכרטיס הצהוב שיושידה קיבל.

AmitNHB

New member
בפרייד לא מנקדים לפי סיבובים.

מנקדים לפי מהלך הקרב כולו בהתחשב במי הסב יותר נזק ומי התאמץ יותר לסיים את הקרב בנוק אאוט\הכנעה תוך כדי התחשבות בכרטיסים צהובים (אם היו) והפרשי משקל של 10 ק"ג ומעלה. עדיין לא ראיתי את האירוע.

למעלה