שאלה

R y a n O

New member
../images/Emo151.gif

יורשו של צ'אקי והכלה של צ'אקי זה אותו סרט? אם לא מתי כל אחד יצא לקולנוע או לדיוידי?

DAN1EL

New member
הממ...../images/Emo97.gif

"הכלה של צ'אקי" ("משחק ילדים 4") יצא לפני כמה שנים. בארץ לא היה בקולנוע. לגבי "Seed Of Chucky" אין לי מושג...
זה יצא די מזמן בחו"ל, ונראה לי שהחליטו להוציא אותו בארץ ישר ל-DVD, אני לא ממש יודע. באמת שכחתי שזה אמור לצאת...חח

דם דם

New member
וואלה אני כבר לא זוכר

מתי אמורים הסרטים להגיע לארץ מרוב שהם מתעכבים בלהוציא אותם בארץ. ולגבי Seed Of chucky על מה הסרט הזה אמור להיות?

Aeon

New member
הסרט הו בעצם...

אל הילד הפריקי של צ'אקי וטיפני וכל העלילה קוראת בהוליווד יש שם סצנה מצחיקה שצ'אקי מתנגש במכונית של בריטני ספירס והמכונית נופלת מהצוק ומתפוצצת גדול! רק טעימה מסרט מאוד נחמד הייתי אומרת אפילו יותר טוב מהאחרון, "הכלה של צ'אקי".

דם דם

New member
Seed Of chucky

שמעתי שהוא יצא בארץ אבל בDVD בקשר לשאר הסרטים בסדרה אני לא כול כך זוכר אם כול החמישה או שישה סרטים הגיעו בכלל לארץ, אני יודע רק שהשלושה הראשונים הגיעו בוודאות לארץ כי ראיתי אותם בטלוויזיה לפני המון שנים,בקשר לסרט הרביעי לא ראיתי אותו מעולם, ןעכשיו סוף סוף מגיע לפה הסרט החמישי שאותו אני לא יחמיץ בשום אופן. אגב אם מישהו יכול לתת לי את השם של הסרט הרביעי שאני יוכל להשלים פערים ולראות אותו לפני צאקי החדש הזה שהגיע לארץ.

Aeon

New member
Child's Play

אה, אז למה לא אמרת קודם? הסרט הרביעי בסדרה של הבובה הרצחנית הוא "Bride of Chucky". אם אתה צריך עוד מידע על סרטים (שמות, שחקנים...) רק תגיד...

R y a n O

New member
הסרט הרביעי הוא הסרט הכלה של צ'אקי?

איך קוראים לשאר הסרטים?

Aeon

New member
צ'אקי../images/Emo23.gifטיפני

.לנוחיותך כתבתי גם את השנים שכל סרט יצא 1. Child's Play (1988) 2. Child's Play 2 (1990) 3. Child's Play 3 (1991) 4. Bride of Chucky (1998) 5. Seed of Chucky (2004) דרך אגב הבמאי והמפיק של הסרט האחרון אמרו שיהיה גם סרט שישי ואולי שביעי

למעלה