עוד.....
ס סוכריה16 New member 13/7/05 #1 שאלה. אם הייתם יכולים לקחת שני בנים ושתי בנות מרבלדה לאי בודד מי הם היו!?
ס סוכריה16 New member 13/7/05 #31 קוצ'ית! איךל היא דומה לזמרות מה MTV ! תמדי תמיד האי מזכירה לי.. וברור שהיא אפילו יםפה יותר אנהי פשוט יפה!!!!!
קוצ'ית! איךל היא דומה לזמרות מה MTV ! תמדי תמיד האי מזכירה לי.. וברור שהיא אפילו יםפה יותר אנהי פשוט יפה!!!!!
H Hila The Sweet Girl New member 13/7/05 #2 חחח תשובה: בנים: כמובן אבל כמובן שאלפונסו נשמה שלי והשני אני מתלבטת בין כריסטיאן לכריסטופר.מבחינת יופי כריסטופר חמוד לאללה..אבל כריסטיאן בנאדם ממש מתוק אז נראה לי כריסטיאן!! בנות ללא היסוס-דולסה ואנהי!!
חחח תשובה: בנים: כמובן אבל כמובן שאלפונסו נשמה שלי והשני אני מתלבטת בין כריסטיאן לכריסטופר.מבחינת יופי כריסטופר חמוד לאללה..אבל כריסטיאן בנאדם ממש מתוק אז נראה לי כריסטיאן!! בנות ללא היסוס-דולסה ואנהי!!
ג ג ב ש ו ש New member 13/7/05 #3 דיקלה,ניקח את זה כסקר כדי../images/Emo88.gif שאני לא אשרשר את זה אוקיי
ס סוכריה16 New member 13/7/05 #5 עונההה אנהי ומאייטה! אני אומרת לכם.. מאייטה פשוט בובה.. היא כזו אדם צנוע ומתוקקק מהבנים כריסטיאן ופונצ'ווווווווווו...
עונההה אנהי ומאייטה! אני אומרת לכם.. מאייטה פשוט בובה.. היא כזו אדם צנוע ומתוקקק מהבנים כריסטיאן ופונצ'ווווווווווו...
S s h a r o n 7 New member 13/7/05 #9 גמאני חשבתי על מאיטה../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif חחחח אבל בסוף אמרתי דולסה!
ס סוכריה16 New member 13/7/05 #12 גמאני התלבטתי מאודד אבל האופי של מאייטה עדיף.. חח... מה אכפת לי?! מצידי סלינה! העיקר יש לימ פונצ'ו חח
גמאני התלבטתי מאודד אבל האופי של מאייטה עדיף.. חח... מה אכפת לי?! מצידי סלינה! העיקר יש לימ פונצ'ו חח
S s h a r o n 7 New member 13/7/05 #13 חחחח כה../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif גאד איזה חלום מושלם נו אז מה נסגר בסוף עם החטיפה?
S s h a r o n 7 New member 13/7/05 #6 ../images/Emo39.gifעונה../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif בנים: פונצ'ווו כריסטיאן בנות: אנהי דולסה
../images/Emo39.gifעונה../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif בנים: פונצ'ווו כריסטיאן בנות: אנהי דולסה
ג ג ב ש ו ש New member 13/7/05 #7 אממ קצת קשה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif מבחינת בנות זה ברור:אנהי ודולסה גם מאיטה בכייף אבל אמרת 2 בנים:הייתי רוצה שפונצ'ו וכריסטיאן יהיו חברים שלי חח ממש אשליות... CARNAL
אממ קצת קשה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif מבחינת בנות זה ברור:אנהי ודולסה גם מאיטה בכייף אבל אמרת 2 בנים:הייתי רוצה שפונצ'ו וכריסטיאן יהיו חברים שלי חח ממש אשליות... CARNAL
T timnar New member 13/7/05 #10 לא הייתי חושבת פעמיים וברור ש.. הייתי לוקחת את אנהי השלמות!! מאיטה היפיפייה!!! פונצ'וו וכריסטיאן המתוק
לא הייתי חושבת פעמיים וברור ש.. הייתי לוקחת את אנהי השלמות!! מאיטה היפיפייה!!! פונצ'וו וכריסטיאן המתוק
P pablo111 New member 13/7/05 #14 בנים פונצ'ו חואקין בנות דולסה ולוחן קודם כל לוקחת את דולסה המדהימה ופונצ'ו הכוסון ואז את חואקין החתיך ולוחן המותקק
בנים פונצ'ו חואקין בנות דולסה ולוחן קודם כל לוקחת את דולסה המדהימה ופונצ'ו הכוסון ואז את חואקין החתיך ולוחן המותקק
ס סוכריה16 New member 13/7/05 #15 נכון גם לוחן חמודה אוהבים שם את הדמות אבל כולם יורדים על השחקנית שהיא מכוערת! לדעתי האי לא .. אין ממש כ\מכוערות שם1 תודו שגם סלי יפה!
נכון גם לוחן חמודה אוהבים שם את הדמות אבל כולם יורדים על השחקנית שהיא מכוערת! לדעתי האי לא .. אין ממש כ\מכוערות שם1 תודו שגם סלי יפה!
H Hila The Sweet Girl New member 13/7/05 #16 לדעתי... לוחן מכוערת..היא דומה לקייט דה קסטיליו.... ולדעתי סלי לא יפה בכלל!!!!!!!!!!!!!! לא בגלל שהיא שמנה או משהו כי פלי הייתה יותר יפה...!! בהרבה
לדעתי... לוחן מכוערת..היא דומה לקייט דה קסטיליו.... ולדעתי סלי לא יפה בכלל!!!!!!!!!!!!!! לא בגלל שהיא שמנה או משהו כי פלי הייתה יותר יפה...!! בהרבה
ס סוכריה16 New member 13/7/05 #17 נכון.. חח אבל לוחן לא כזו מכוערת היא בסדר כזו לא אחת שתאמרי "יאא איזה מדהימה.." חח.. אבל היא לא כזוווו מכוערת! היא גם שחקנית נורא טובה
נכון.. חח אבל לוחן לא כזו מכוערת היא בסדר כזו לא אחת שתאמרי "יאא איזה מדהימה.." חח.. אבל היא לא כזוווו מכוערת! היא גם שחקנית נורא טובה