מכירים??? תראו את אנהייי פשוט שלמות!!
ס סוכריה16 New member 13/7/05 #27 מה זה!?! אמאאמאממאמאמאא מה עבר עלייה!? מסכנה.. איזה תקופה לא טובה בחיים שלה!
י יריב וקמילה New member 13/7/05 #20 סלינה שמנה אבל היא יפיפייה יש לה פנ פנים מהממות ופלי הייתה דומה לדולפין
H Hila The Sweet Girl New member 13/7/05 #23 ממש לא..אם כבר ההפך!! סלי דומה לדולפין פלי עוד הייתה יפה היה לה תקווה !!
י יריב וקמילה New member 13/7/05 #22 מהבנים אף אחד מהבנות רק דולסה דולסה מספיקה לי אךך מה שהייתי עושה לה באי
ח חניניתה New member 13/7/05 #32 עונהההה היתי לוקחת את פונצ'ו (היתי מסתפקת להיות איתו לבד!!!)...חח אממ היתי לוקחת גם את כריסטיאן, דולסה ואנהי...
עונהההה היתי לוקחת את פונצ'ו (היתי מסתפקת להיות איתו לבד!!!)...חח אממ היתי לוקחת גם את כריסטיאן, דולסה ואנהי...
N NaaMaZ 17 New member 13/7/05 #33 ../images/Emo79.gifחחח.. איזה שאלה..... מהבנים ברור שאת פונצ'יטו וכריסטיאנוש המתוקימים!!! ומהבנות.. דולסיטה ומאיטה...
../images/Emo79.gifחחח.. איזה שאלה..... מהבנים ברור שאת פונצ'יטו וכריסטיאנוש המתוקימים!!! ומהבנות.. דולסיטה ומאיטה...
M m dulce New member 13/7/05 #34 הבנות דולסה ומאיטה בנים כריסטיאן וז נתחיל מהבנות דולסה הפצצונת כמובן והייתי מצרף גם את מאיטה החמודה והבנים לא הכי משנה את כריסטיאן הבדרן הייתי אומר גם פונצ'ו אבל אם הוא יבוא דולסה לא תתייחס אליי
הבנות דולסה ומאיטה בנים כריסטיאן וז נתחיל מהבנות דולסה הפצצונת כמובן והייתי מצרף גם את מאיטה החמודה והבנים לא הכי משנה את כריסטיאן הבדרן הייתי אומר גם פונצ'ו אבל אם הוא יבוא דולסה לא תתייחס אליי
ח חניניתה New member 13/7/05 #36 חחחחחחחחחח הרגת אותיייייי... "אם פונצ'ו יבוא דולסה לא תתיחס אלי"..חח דוגרי לא חשבתי על זה..
M Mrs Sheepy New member 13/7/05 #37 חיחי הייתי לוקחת את אנהי ומאיטה =] ומהבנים את פונצ'ו ו.. המממ... בא לי על תיאו =]
T THE HELL BOY New member 13/7/05 #40 עונה../images/Emo87.gif מהבנים- פונצ'ו והשחקן שמשחק את תאו. הוא השתפר לאללה במראה . מהבנות- דולסה מריה כמובן ומאיטה.
עונה../images/Emo87.gif מהבנים- פונצ'ו והשחקן שמשחק את תאו. הוא השתפר לאללה במראה . מהבנות- דולסה מריה כמובן ומאיטה.