שאלה

liran_sh

New member
ומתי בדיוק? הרי המיון לממר"ם למשל

הוא בשבוע הבא אז ישלחו לי אותה אחרי כל הדברים הטובים, ממש יעזור

Dune

New member
במנילה....

של אנשים בעלי פרופיל 97 אין בכלל אפשרות של בחינות אשכול מחשבים(כך קוראים לזה) ויש מבחנים כל הזמן לא רק בתאריך מסויים ביולי(שהיה כבר) ובינואר והקורס עצמו מתחיל פעם בחצי שנה אני עשיתי את המבחנים והתקבלתי וכל מה שנותר לי עכשיו כדי להתקבל סופית זה להודיע להם שאני מוותר על העתודא האקדמאית.

Dune

New member
תיקון...

הקורס קד"ץ מתחיל ביולי שהיה כבר ובינואר המבחני אשכול מחשבים יש כל הזמן

שרקי

New member
לא

תקשיב לי, אני מכיר את כמה אנשים שהיו באותו מצב כמוך... אף אחד לא ישלח לך כלום! אם אתה רוצה שיבוץ מקצועי אתה חייב לצרוח "אני מהנדס".... כי הם פשוט לא יודעים... אני יודע שמסתובב אצלכם (כל הילדים שלומדים באו"פ) אמייל עם רשימת טלפונים רלוונטיים... תשיג אותו

liran_sh

New member
שרקי, יש לך אי סי קיו?

אם כן אז תכתוב אותו בבקשה שלי 30482355

נריה_ה

New member
לא הבנתי שם כלום?

מה עיניין בג"ץ לממר"ם ומה עניין הבקו"ם למכתב?

אמיר גל

New member
לירן תקרא דחוף!!!!!!!

קראתי רק חלק מההודעות לא היה לי סבלנות לקרוא הכל באחד ההודעות קראתי שאתה אומר שהכושר הגופני שלך שואף לאפס. בוא אני יגיד לך שהרבה אנשים שלא רצו בחיים שלהם אפילו לא מטר הלכו לקרבי ואחריי חודשיים בטירונות ולא משנה של מי אותם חיילים שלא יכלו לרוץ אפילו 100 מטר הם רצו 5 קילומטר והם לא הרגישו עייפים כלל והם יכלו לרוץ עוד ועוד כמה שעות טובות. אז תדע לך שבטירונות אפילו אנשים שהכושר שלהם הוא אפסי המפקדים לוקחים אותם ובתוך שבועות עושים אותם חיילים עם כושר גבוהה ביותר שמסוגלים בקלות לרוץ כמה שעות טובות. אז אל תפחד אם הכושר שלך נמוך זה יהיה עניין של שבועות עד שתהפוך לחייל עם כושר גופני גבוהה מאוד. אמיר.

profil45

New member
לא נראה לי

גם אני לא קראתי את כל ההודעות אבל לפי מה שכן קראתי הוא לא רוצה לשרת במחשבים בגלל שאין לו כושר כי זה בדר"כ הדבר האחרון שמפריע לאנשים הוא פשוט רוצה מחשבים ובשביל הצבא צריך תירוצים אז זה אחד מהם

Dune

New member
אני קראתי את כולן

ממה שהבנתי הוא רוצה מחשבים יכול להיות שאין לו כושר גופני וכפי שאמרתי לו יכול להיות שהוא מרחם על עצמו הוא טוען שלא יש לי חבר במצב שלו שרוצה מחשבים יש לו פרופיל 82 אין לו כושר גופני אז הוא טוען שאם הוא יילך לקרבי הוא יחוסל. זה קורה שאנשים גם מפחדים בגלל שיש להם כושר גופני גם בזה נתקלתי

liran_sh

New member
אין לך מושג כמה נמוך זה נמוך :)

אתה באמת חושב שאם עכשיו אני עושה ריצת אלפיים באיזה 13 14 דקות ובקושי יכול לזוז אחרי זה, אחרי חודשיים הכושר שלי יהיה כזה טוב? אני לא חושב שגוף האדם יכול לעמוד בכזאת מעמס של העלאת כושר כזאת דרסטית תוך חודשיים

Dune

New member
2000 זה לא רק כושר גופני

אני מכיר אנשים שהולכים לקרבי ורצים 2000 גם בסביבות ה13 דקות

profil45

New member
מה אתה עושה צחוק

אחי מה אתה מתרגש אני עשיתי(עד הפציעה) השנה ריצת 2000 וגמרתי אותה ב17 דקות וזה היה באיצטדיון בלי עליות ירידות וכאלה בקיצר כושר זה לא תירוץ ואני שהייתי אמור להיות קרבי פשוט רציתי ללכת ליחידות שהכושר פחות חשוב בהן כמו צוללות ושריון וחוץ מזה אני לא יודע למה אין לך כושר אבל לא יזיק לך לשפר את זה ולקרבי יש יתרונות משלו ואני אובייקטיבי הייתי בשני העולמות

K-a-M-u-Z-u

New member
אתה טועה

הקטע הוא שבקרבי בד"כ אתה לא רק עושה כושר. אתה אוכל בצורה מסודרת בשעות קבועות ורק אוכל שמכיל מרכיבים חיוניים לתזונה נכונה,אתה חי לפי לו"ז מהבוקר עד הלילה ככה שכל היום אתה בפעילות פיזית לא בהכרח כושר ויש גם את הכושר עצמו שמתחיל מנמוך לגבוה. לדוגמא אני גם הייתי על הפנים לפני הגיוס הייתי עושה 2000 ב13-14 דקות אם הייתי מסיים את הריצה בכלל והייתי תפוס של השבוע. אחרי הטירונות(שכללה גם איך לא טיזוזים) העלתי את הכושר שלי בכמה רמות(חוץ מכפיפות מרפקים שבזה נשארתי חרא...)ירדתי איזה 10 קילו פיתחתי סיבולת וכל זה בטירונות 03!! והגעתי ל2000 ב8:15 דקות(למרות שיש רבים שעושים הרבה יותר ממני....) אבל בשבלי זה היה שיא אבל אז הגעתי לקו....4 חודש של שמירות ושינה....המשקל עלה...הכושר ירד...וכעת אני עושה 2000 ב10:02 דקות....חבל צריך להתמיד בכושר לרוץ בלילה לפני המקלחת והשינה זה הכי טוב....

סיינט

New member
דרך הגב...

יש עוד הרבה אפשרויות הקשורות למחשבים בצבא. יש מסלולים בחייל במודיעין שמעניינים ואיכותיים יותר ממר"מ. אני ממליץ לך לברר את הנושא...

למעלה