שאלה

dod_basim

New member
שאלה

אוקי הייתם בפאב\מועדון\בית מרקחת פגשתם בחור\ה, התחלתם איתו או שהתחיל איתכם/ן. עד פה ברור? ברור שבפגישה הראשונית לא קבלתם יותר מדי פרטים ממנו\ה, חוץ מ:גיל, עיסוק, מגורים. ולשאלה! מהם 5 הדברים הכי חשובים שהייתם רוצים לדעת בפגישה הראשונה (דייט ראשון למתקשים) מי שלא הבין את השאלה יכול לפנוק לבאסים במסרים.

כמעט25

New member
רק 5???../images/Emo4.gif..נו טוב

יש לך רישיון? (תצחקו..אבל לא לוקחים ריזיקה)
מה אתה עושה בימים אלו?
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
הומני? ריאלי?
5 תכונות טובות ו5 תכונות רעות שלך? ת'כלס בחיים שלי לא שאלתי שאלות כאלה... כי בחיים לא הכריחו אותי לשאול רק 5 שאלות (אבל בכל אופן כל הכבוד לבאסים על הרעיון)

dod_basim

New member
על זה שענית ראשונה ועל אקסרה נחמדות

שווה להתחנף אליי תקבלי בונוס של 3 שאלות
באסים

כמעט25

New member
יאללה../images/Emo6.gif

איזה מוזיקה אתה שומע/אוהב?
טיילת בחו"ל?
אתה גר לבד? באסים, לא רשמת את שלך, גם אתה צריך לענות.

dod_basim

New member
אני מניח שאת צודקת...

אני חייב להיות מקורי פה? 1. מה את רוצה לשתות? (יענטו ג'נטלמן שכזה) 2. מה אוהבת לעשות? 3. מוזיקה אהובה? מנגנת על משהו? 4. איזה ספורט את אוהבת לעשות? 5. אוהבת אלכוהול? איזה משקאות? 6(בונוס). יאללה עולים עלייך הבייתה?
אה וחשבתי על זה. ה5 שאלות הראשונה שלך הן מתאימות בדיוק לראיון עבודה.

כמעט25

New member
טוב אז א'

יש משו בדבריך!...אבל ככה זה שרוצים מישהו עם ראש על הכתפיים...ויש רק חמש שאלות לשאול!!! ו-ב'- שמתי
לחתימה שלך...
...מהההההההההההה? יש ישיבה בקרוב?...חחחחח

dod_basim

New member
../images/Emo98.gif

על הנושא הזה מדברים במסרים בלבד... יש פה הרבה
אה ובלי קשר אתמול ראיתי סדר נהדר בסינימטק - 'איש לא יודע' באסים חושב שכמעט עלו עליו והזהות שלו התגלתה בעקבות הסבתא...

dod_basim

New member
נו... אתם עושים לי באלגנים....

המשטרה כבר בדרך.... באסים חזר מטיול אופניים אדיר ומודה לאלוהים שהוא רוכב עם כפפות על אופנוע שטח ולא עם צ'קמוק של רוכבי אופניים.

twigy

New member
..

1. זה סיליקון ? 2. זה פוש אפ ? 3. מה המדיניות שלך לגבי סטוצים ? 4. אצלי או אצלך ? 5. למה את עדיין גרה עם ההורים לעזאזל ?

dod_basim

New member
לא שאלתי

אם אתה מחליט לצאת עם הזונה שלך או אחרי שראית סרט פורנו איכותי לפגוש במקרה את הכוכבת הראשית

liontamer

New member
לחוח!!!!!!

אז ככה, א. איזה מוסיקה שומעת? ב. מה עושה בשעות הפנאי? ג. אני בא אלייך ביציאה של "ממוש, מחר כנרת" איך תגיבי? ד. משקה אהוב ה. איך את עם טרקטורונים? לאון המתדלק הכי מדליק בעיר!

החמיישיה הפותחת ../images/Emo3.gif

שאיפות לעתיד, תחביבים, קשרים בעבר, איזה סוג קשר מחפש, מה הדברים שהוא לא מסוגל בלעדיהם.

dod_basim

New member
בנוגע לסוג קשר...

הכוונה שלך זה עם לקשר רציני או לסטוץ? אם כן אז אל תתיחסי לתשובה ברצינות.

למעלה