שאלה

dod_basim

New member
אוי וואי.... מה אני קם בשעות כאלה

סליחה על הטעיות חבר'ה באסים כותב עם פה חצי כואב.

טוב ככה:

1. עם כמה בחורות הוא היה (אבל אני לא אשאל כי ברור לי שהוא ישקר)ועד כמה שזו שאלה שיטחית, זה מעיד המון על הבחור. 2.איך הוא מסתדר עם המשפחה שלו (תחשבו על זה, זה נורא חשוב) 3.מה דעתו על פירות ארצי ישראליים כגון סברסים, גוייאבות (סתם) 4.מה הוא מחפש בקשר- סקס, מערכת יחסים מתוסבכת, וכו' 5. וגם את זה אני לא אשאל כי זה דיי לקטוע את הדייט באיבו- איך הוא זורק בחורות שלא מוצאות חן בעיניו

dod_basim

New member
אממ הערות

1. המלצה אל תשאלי את הבחור, זה לא שהוא תמיד ישקר (למה הפורום הזה עושה את הבנים שקרנים???) אבל לא תמיד נעים לשמוע את האמת.. גם אם הוא אל היה עם אף אחת או היה עם 14, לא נעים. לדעתי אפשר לשאול על אם היו קשר רציני בעבר או מה הקשר הכי ארוך שהיה לו. 2. עם המשפחה? מעניין אותך כבר בפגישה הראשונה, לא אותי. 3. על הפירות מקובל עליי, שאלה נהדרת! 4. אם הוא יענה לך שהוא מחפש סקס אנאלי וסאדו מזו, או לחילופין יגיד לך שהוא מחפש לשתות איתך שוקו במיטה בלי הפסק, איך תגיבי לשניהם? 5. תשאלי אותו רק אם את רוצה שהוא יעיף אותך, trust me. באסים מורה דרך

אז מה שאתה בעצם אומר...

זה להתרכז במחלקת הפירות. אין בעיה. אגב אני שוקלת לעשות הסווה ל"אגס שובב", משהו ממשפחת היופליי. מה דעתך?

dod_basim

New member
אם כבר יופליי

אז תוכלי למצוא לך משהו פחות זכרי והרבה יותר משעשע. באסים זאת דעתי, וכרגע היא בחינם.

כמעט25

New member
הרכב חדש ל5 שאלות

5 שאלות שגברים
היו רוצים שישאלו אותם: 1. איזה קבוצת כדורגל/כדורסל אתה אוהב?
2.אתה אוהב שיורדים לך?
3. מה דעתך על בנות דו מניות חולות סקס?
4. איך אתה אוהב את הקפה שלך ובאיזה שעה ללכת הבייתה?
5 שאלות שנשים
הייתה רוצה שישאלו אותה: 1. את אוהבת מתנות?
2. מה החנות בגדים אהובה עליך?
3. איך את רוצה שאני אהייה בשבילך?
4 אם אני אקדיש לך שיר, איזה שיר תרצי?
5 מה תרצי שאבשל לך?
הכל בהומור חברים....

dod_basim

New member
גדול!../images/Emo6.gif

לגזור ולשמור או לגזור לשים בפח ולסגור

המממ אולי...

1.אתה רוצה לבוא אלי אחרי זה לשתות קפה..? 2.יש לך קונדומים או שנקנה בדרך..? 3.יש לי חברה דו מינית שאוהבת שלישיות להתקשר אליה..? 4.רוצה לראות איזה גילוח חלק עשיתי אתמול..? 5.רוצה לנהוג באוטו (שלה)...?

למעלה