שאלה

dbs11

New member
בסופו של דבר

כולם מוצאים עבודה בתחום, ונראה לי הרבה יותר נכון להאבק על הזכויות, גם אם זה גובה קצת יותר זמן ותסכול... ובקשר לאיגוד- האם עו"ס (הצעירים) אכן מוצאים טעם לשלם להם עבור עבודתם "הנאמנה"? איך זה עובד שיש איגוד שהפעילות שלו למען חבריו בקושי מורגשת ועדיין ממשיך להתקיים? לא ממש ברור לי. אנ יודעת שאני לא מתכוונת לשלם לו כשיגיע זמני, שאגב יהיה עוד כשנה לאחר שאסיים את הלימודים בבר אילן. אני קוראת את כל הדברים שנאמרים כאן בפורום ושומעת מאנשי מקצוע קולות דומים ולמרות שעדיין לא סיימתי את הלימודים אני חשה מרמור רב נוכח הדברים. מקווה שבאמת לא נהפוך לאוכלוסייה מובסת וממורמרת.....אני לא אוהבת את זה

reuthal

New member
לא- אני אישית כרגע לפחות לא מוצאת

טעם לשלם לאיגוד. בטח לא כש'מכריחים' אותך לשלם לאיגוד+ ההסתדרות וממש לא כרגע כשאני מחפשת (ולא מוצאת) עבודה, אין עזרה מצדם ואין לי משהו בטוח וקבוע בטווח הקרוב שיכניס איזושהי משכורת.

reuthal

New member
שכחתי לציין שהדבר שמתסכל אותי

יותר מהכל היא העובדה שכל מקום עבודה מבקש ניסיון באותו תחום. מה לעשות שהכשרה מעשית יש רק משני מקומות (לפעמים שלושה ויש מקומות שלא מחשיבים הכשרה כנסיון) וכעבודה יש לי ניסיון ממקום אחד- איך ארכוש ניסיון אם לא מקבלים אותי לעבודה??? וחברות סיעוד דרך אגב- לא מוכרות כנסיון ובצדק!

swguy

New member
מה שמדהים הוא...

שזה לא שאין צורך בעוד עו"סים. צריך גם צריך, כל השירותים סובלים מעומס תיקים עצום והעובדים שם מתמודדים עם עומס נוראי. פשוט מנסים לחסוך... אכן מלבד סיעוד אין כמעט עבודות פנויות...

גיורא7

New member
עו"ס אינטק - לכל מחפשי העבודה

במחלקה לשרותים חברתיים בכפ"ס מחפשים עו"ס אינטק למילוי מקום שלחו קורות חיים לפקס 097419119

swguy

New member
שלום, האם תוכל להרחיב בכלליות

מהו התפקיד של עו"ס אינטייק בלשכה?

אינטייק

קבלת פונים חדשים ללשכה, עריכת ראיון עימם והפנייתם ליעדם - אם זה עו"ס שמתמחה בתחום הבעיה של הפונה (למשל נערה שפונה עם בעיות אישיות, תופנה לעו"ס נערות), או בכלל מוסד אחר (למשל, ביטוח לאומי לצורך תביעת קצבה כלשהי). אני חושבת שלפעמים הם גם מלווים פונים בעיקר בעניינים בירוקרטים. חוצמזה, גיא, גם אני מסכימה לגמרי עם הגישה שאין להתפשר על משרות שמידת ההשקעה (זמן, אחריות ופניות נפשית) אינן מצדיקות את השכר שלהן. גם בגלל הכבוד העצמי שלך וגם בגלל הכבוד של המקצוע. מצד שני, אומרים שיותר קל למצוא עבודה כשאתה כבר עובד במקום אחר. אני במקומך הייתי מתפשרת על משרה לא רצויה על מנת שלפחות תהייה לי הכנסה כלשהי ובדרך גם ארכוש ניסיון. בינתיים אמשיך לחפש משרה אחרת - שתענה על כל ציפיותיי (לפחות על רובן) ולא תהווה עבורי פשרה. חוצמזה, בזמן שאתה עובד אתה מתחיל לקבל מושג קצת שונה ויותר מציאותי לגביי מה אתה רוצה ולא רוצה ממקום העבודה שלך, וזה יעזור לך בחיפוש עבודה. אם יש בעיה לגביי התחייבות כלפיי מקום העבודה, אז אולי כדאי להתמקד במשרות של מילוי מקום. מאחלת לך המון הצלחה!

למעלה