שאלה

• פותח הנושא TmAc
  • פורסם בתאריך

TmAc

New member
שאלה

אני כבר ממזמן שומעת גרין דיי אבל לא חשבתי שיש לזה פורום בתפוז. לא משנה, יש לי שאלה - נכון באתר של גרין דיי הראשי יש חנות, מישהו פעם קנה משם משהו? ואם כן אתם יודעים כמה כסף הם לקחו על משלחת? ואם בכלל מוכרים את זה בארץ/לונדון או שאפשר להשיג את זה רק בחנות של האתר? תודה מראש.

לאיזה מוצרים את מתכוונת??

כי את רוב הדיסקים של ג"ד אפשר להשיג בארץ, ובמחירים סבירים (דוקי ב-50 ש"ח! הו, האושר^_^)

נאכון! אררר קניתי ב50. טוב מאכפתלי.

לכו ל"דיסק סנטר" הע יש שם את רוב הדיסקים של גרינדיי במכירים נמוכים :) חחח זה נשמע כמו פרסומת, טוב אבל זה נכון, מה.

Lorly

New member
חבל שיש להם רק 2 סניפים,

אבל לפחות אני גרה בב"ש P: ויש להם משלוחים :)

Lorly

New member
היה מבצע 3 דיסקים ב-100

אז קניתי אחד של GD, אחד של נירוונה ואחד של אואזיס. הקניה הכי טובה שעשיתי בחיים D:

GD ROCKS

New member
וואלה?

גם אני רציתי לקנות 3 דיסקים ב-100 אבל שאלתי אם גרין דיי במבצע והם לא יהיו. בעעע מה הם עושים ממני צחוק? איזה דיסק קנית?

Lorly

New member
הם סתם טומטומים מי שעובד שם,

אני חיפשתי שנים דיסקים מספיק טובים בשביל לקנות, עמדתי אולי חצי שעה על אזור אחד. של גרין דיי? dookie כמובן, היחיד שהיה במבצע :)

GD ROCKS

New member
דוגרי...

פעם אחרונה שהייתי שם הייתה מוכרת מזה מעצבנת לא עזבה אותי בשקט!!! אבל יש שם איזה מוכר אחד מזה חמוד
כל מצב אני רוצה את סלייפי וקראפרנק (נו איך שלא רושמים את זה) את דוקי כבר יש לי....צרוב....

Lorly

New member
כולנו רוצים את סאלפי וקרפלאנק ):

הדיסקים היחידים שאני ראיתי הם שאנאניגנס (משהו כזה), איטרנשיול סופרהיטס, אמריקן אידיוט ו-דוקי. אני לא חושבת שראיתי איפשהו את וורנינג ו-איסומניאק. (בלע, זה קשה לכתוב דיסרים בעברית)

יש לי את אינסומניאק../images/Emo99.gif

הדיסק הזה בנזונה! אנשים, אתם חייבים לקנות אותו! הוא הרבה יותר טוב מדוקי.. דוקי בכלל בכלל לא משהו לפי דעתי:)

yaelrs

New member
גם לי! קניתי אותו לפני איזה שבוע...

דיסק ממש טוב!

GD ROCKS

New member
..

פעם אחרונה שהייתי שם היה את דוקי נימרוד וורנינג אמריקן אינטרנשיונל שאנאניגנס (מה זה שלא יהיה), רק את אינסונומיק לא היה!!! בעעע אותו הכי רציתי. אבל עדיין אפשר להזמין וזה לא עולה כסף, רק את סלייפי וקרפלאנק אי אפשר כי אין להם במלאי

WiseL

New member
כן נכון

אני הזמנתי את קרפלאנק מג'אנק ואין במלאי. ואוף מלא זמן אני רוצה את הדיסק הזה :S איפה אפשר להזמין אותם? החנות השניה שאני יכולה לנסות זה טוואר רקורדס

GD ROCKS

New member
טוואר רקורדס

סתם גנבים. הם מוכרים את סלייפי ב-100. חחחחחח הם מצחיקים באמת נראה להם שאני ישלם 100 שקל על פאקינג דיסק מסכן? תחפשי בחנויות אחרות.. בעע הם לא נותנים שום ברירה ובסוף אני יצרוב

../images/Emo115.gif../images/Emo59.gifנצל"ש

שמתם לב
שאם שומעים את "Holiday" ואחר כך את "Boulevard Of Broken Dreams" זה נראה כיאלו זה שיר אחד מחובר.. חח שווה לנסות..

לא במיוחד.

הדיסק הזה לא משהו. אם כבר הייתי שומעת אותו בשביל הומקאמינג או ג'יזס אוף סוברביה או איך שלא כותבים את זה

למעלה