נימ, אבל גם ווטסרניים יפע. |מסמיק|
M M i c h e l l e B New member 21/8/05 #8 זה בכוונה.. בולוורד אוף ברוקן דרימס אחרי הולידי בדיסק המקורי. הו, עכשיו שאני חושבת על זה, הקליפ של הולידיי לא ההמשך של בולוורד? למה הם לא עשו את זה ההפך?
זה בכוונה.. בולוורד אוף ברוקן דרימס אחרי הולידי בדיסק המקורי. הו, עכשיו שאני חושבת על זה, הקליפ של הולידיי לא ההמשך של בולוורד? למה הם לא עשו את זה ההפך?
L Lorly New member 21/8/05 #11 boulevared הוא ההמשך של holiday בהתחלה הם מתפרעים ואז הם "הולכים לבד" XD
M M i c h e l l e B New member 21/8/05 #13 חחחחח אבל את בולוורד הוציאו כסינגל וכוידיאו לפני הולידיי..
L Lorly New member 21/8/05 #20 זה כי הם טומטומים אבל טכנית, כשיוצא אלבום חדש תמיד מוציאים להיט מהיר (א"א), אח"כ איטי (בולוורד) ואז שוב מהיר (הולידיי). לפחות ברוב הפעמים.
זה כי הם טומטומים אבל טכנית, כשיוצא אלבום חדש תמיד מוציאים להיט מהיר (א"א), אח"כ איטי (בולוורד) ואז שוב מהיר (הולידיי). לפחות ברוב הפעמים.
ש שקית שוקו דרוסה New member 21/8/05 #14 ../images/Emo115.gif../images/Emo59.gif אתם יכולים להביא לי את הפירושים של 2 השירים האלה??
ש שקית שוקו דרוסה New member 21/8/05 #16 ../images/Emo115.gif../images/Emo59.gifאני לא יודעת כל כך אנגלית ..
M M i c h e l l e B New member 21/8/05 #18 אה.. אוקיי הדבר הכי יפה בשירים זה הליריקס לדעתי, ואז הלחן והשאר. אבל מי אני שיקבע. קחי מילון מורפיקס זה יעזור.
אה.. אוקיי הדבר הכי יפה בשירים זה הליריקס לדעתי, ואז הלחן והשאר. אבל מי אני שיקבע. קחי מילון מורפיקס זה יעזור.
ש שקית שוקו דרוסה New member 21/8/05 #22 ../images/Emo115.gif../images/Emo59.gif../images/Emo4.gif את באמת חושבת שאני יתחיל לפרש מילה-מילה התכוונתי אם יש למישו כבר על המחשב..
../images/Emo115.gif../images/Emo59.gif../images/Emo4.gif את באמת חושבת שאני יתחיל לפרש מילה-מילה התכוונתי אם יש למישו כבר על המחשב..
T TmAc New member 21/8/05 #28 חח דיסקים אני יודעת שיש בארץ הכוונה לחולצות/שרשרת וכל אלה. והם מזמינים לישראל כי לחצתי כאילו להזמין ואז הם עושים כזה לארה"ב ואם אתה לא מארה"ב יש גם רשימה של כל המדינות אז יש שמה גם ישראל. בכל מקרה מישהו הזמין פעם?
חח דיסקים אני יודעת שיש בארץ הכוונה לחולצות/שרשרת וכל אלה. והם מזמינים לישראל כי לחצתי כאילו להזמין ואז הם עושים כזה לארה"ב ואם אתה לא מארה"ב יש גם רשימה של כל המדינות אז יש שמה גם ישראל. בכל מקרה מישהו הזמין פעם?
L Lorly New member 21/8/05 #29 אחותי הזמינה משם מלא דברים. אבל הם לא שולחים הכל לישראל. הכל מחולק אצלהם לאזורים (origin אם אני לא טועה) ויש דברים שתקפים רק לארה"ב וקנדה.
אחותי הזמינה משם מלא דברים. אבל הם לא שולחים הכל לישראל. הכל מחולק אצלהם לאזורים (origin אם אני לא טועה) ויש דברים שתקפים רק לארה"ב וקנדה.
L Lorly New member 22/8/05 #39 בלע, במסר פניתי אלייך כזכר (נו, ככה רשום בפרטים) אז סליחה מראש! |מתנצלת ודופקת את הראש בקיר|