שאלה!!

shawn 1

New member
הכי לא נכון! OC כאלה דרמטיים....

אני מת חולה על שתי הסדרות...אבל OC טיפה יותר דרמטית וזה...

snier1991

New member
מגרש ביתי היא דרמה

ואפילו די קרובה לאורוד אוסי היא סבוניה משעממת במיוחד

Aviad1987

New member
משעממת?

אולי התכוונת - נוטה שלא ליפול לקלישאות טין-דרמה צפויות ולא מציאותיות בעליל.

TheCharm

New member
חחחחח

אולי OC היא סדרה נהדרת, אבל לא נופלת ל"קלישאות טין-דרמה צפויות ולא מציאותיות בעליל"? גוד וואן

Aviad1987

New member
הכל בהשוואה ל"מגרש ביתי"

שלראות את הדמויות שם זה פשוט לדפוק את הראש בקיר מרוב הרצינות, ההגזמה וההקצנה. אפשר לחשוב שבתוך תוכן הם בני 40+ עם 2 גירושים, כזה(!) מינוס ובעל שלא משלם מזונות. מעיק על הכיף, לדעתי.

TheCharm

New member
יכול להיות

אבל מה שאתה מתאר ממש לא נקרא "קלישאות טין-דרמה צפויות ולא מציאותיות בעליל", ובטח לא להגיד שThe O.C נופלת לדברים לעיל, כי זה בדיוק מה שהיא עושה ולא דבר אחר, וגם להיות "לא-רציני" במשך 40 דקות כבר הוכיח את עצמו לדבר רע אחרי שמישהו (ג'וש שוורץ?) רכב על סת' כהן קצת יותר מידי זמן, והניב לנו כמה פרקים שהיינו רוצים לשכוח לתמיד. לא שאני לא אומר של"מגרש ביתי" יש יותר מידי פרקים גרועים, מצד שני יש לה גם יותר מידי פרקים שכיף לראות, דבר שאפשר להגיד גם על ה"מחוז הכתום".

Aviad1987

New member
כיף(!) לך לראות 'מגרש ביתי'?

סדרה מצויינת, באמת מעולה אבל היא רחוקה מיליון שנות אור מכל סוג של פאן טלוויזיוני. הרבה פחות מציאותית והרבה יותר קיטשית מהOC שמשתדלת לשמור על רוח צעירה, מרעננת ובאמת שלא יותר מדי רחוקה מבני הנוער בימינו ודרך החשיבה שלהם. לסת' כהן באמת היו רגעים חלשים בעונה השניה אבל אין לזה שום קשר ל'רכיבת יתר' על הדמות שלו, מדובר בכתיבה גרועה שג'וש שוורץ וצוות הכותבים שלו מודעים אליה. מצד שני הוא אף פעם לא הפסיק להצחיק. בכל מקרה אני אוהב את 2 הסדרות ומחכה בקוצר רוח למרץ בשביל לראות את עונותיהן החדשות ברצף

TheCharm

New member
לומר שהOC

פחות קיטשית ויותר מציאותית מ"מגרש ביתי" זה להיות עיוור

../images/Emo45.gif

חוץ מההערה האחרונה- אני כבר ויתרתי על "מגרש ביתי" הסיום של העונה השניה היה כל כך טיפשי !! והסדרה נהייתה יותר מידיי משעממת ורצינית בעונה השלישית אני כבר לא אצפה.

vand

New member
ממש לא מסכים...

הפרק האחרון של oth היה מעניין ומותח בטירוף אולי רק הקטע של אמא של פייטון היה מיותר אבל חוץ מזה פרק ענק... אין שום סיכוי שאני אפספס את העונה ה-3

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif היה פרק מעולה

בכלל, כל מה שמעלים פה טיפשי. "מגרש ביתי" ו"OC" סדרות שונות, וטוב שכך. לא הייתם רוצים שOTH תהיה תאומת OC, נכון? כי אז אחת מהן גם ככה כבר לא תאהבו. אז מה החוכמה?

סבבה לך

אני אישית לא אהבתי את הפרק, והאמת מההתחלה לא הייתי ממש בקטע של OTH והפרקים האחרונים של העונה השניה ממש לא עשו לי את זה. אבל כל אחד וטעמו, ואם אתה אוהב את הסדרה זה טוב
העיקר שאתה נהנה.

shawn 1

New member
אני רק רוצה להגיד

(ואני הכי לא קשור לשרשור הזה..חח) שלמרות כול מה שיש בתוכנית (כול הדרמה וזה...) אני אמשיך לראות את "THE OC" ואת "מגרש ביתי" עד שהן (הסדרות) ייגמרו! (מקווה שלא!!)

למעלה