שאלה

FuryUri

New member
שאלה

שלום, אני חדש פה :pאני בן 16 ואני חולה על פינק פלויד :p בכל מקרה-לעניין...אני חולה על הדברים המוזרים שיש בדיסקים של פינק פלויד (כמו ה reverse message ב empty spaces או דברים שנאמרים בשקט כמו there's no dark side of the moon...blab bla bla ) והקשתי לפני כמה ימים ל DSOTM ומשמעתי בשיר 4 the great gig in the sky שבדקה השלישית ו30 שניות נאמר בלחישות איזה משהו...ולא שמעתי את זה אף פעם...בכל ההרבה פעמים ששמעתי את הדיסק...עכשיו השאלה שלי היא: זה משהו ידוע? או משהו שאני גיליתי כרגע בעצמי ולא ממש ידוע? :p וגם אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה נאמר שם...שמתי על פול ווליום ולא הצלחתי...שמעתי רק משהו כמו there's משהו whispering of dying משהו מוזר כזה...קיצור...תודה :p

One Echoe

New member
זה ידוע../images/Emo13.gif...

חח
. אני לא זוכר בדיוק מה נאמר שם. אבל שמא תבדוק בשאלות הנפוצות של הפורום?

לא נכון

לפי חוברת המילים המצורפת כתוב: He you hear this whispring you`re dying ניתן למצוא את זה גם באתרי ליריקה טובים ברשת. ואומרים שהמשפט נאמר גם בסרט "עליסה בארץ הפלאות" שמדביקים תמיד לאלבום, אולי יש שחר לטענותיהם??

FuryUri

New member
הממ..אני אפעם לא קורא אותם...

אני אפעם לא קורא את החוברות מילים...רק מרפרף עליהם בקצרה בפעם הראשונה שאני שומע את הדיסק אחרי שאני קונה אותו...לא יודע למה...מוציא לי את הכיף... בכל מקרה,תודה :p

יש כאלה שזה לא מופיע

זה מופיע בכמה מההדפסות של האלבום. אפשר גם לשמוע את זה עם אוזניות טובות. תחפשי גם ברשת.

מאיפה אני יודע

אני יודע שיש כאלה שזה מופיע ויש כאלה שלא. הדיסק שלי לא עליי, והיה מישהו בפורום שאמר שיש לו את זה גם.

אה, חשבתי שאתה מדבר כי יש לך את זה

אני לא ראיתי כל חוברת רשמית שבה בכלל נכללו הדיבורים ברקע. אם למישהו יש חוברת כזו - עם המשפט הזה או משפטים אחרים - אשמח לשמוע.

Coon Jew

New member
במקום כל העניין הזה של מקורי או לא.

תגבירו את הווליום, ותשמעו את הלחישה 1000 אחוז שהיא אומרת if you hear this whispering you are dying

avki

New member
הגברתי את הווליום, לקחתי אוזניות

איכותיות במיוחד, כיוונתי את האקוולייזר שיהיה ברור, שמתי על מהירות קצת יותר איטית ושמעתי את הלחישה - 10000% שהוא אומר I've never said I was afraid of dying.

One Echoe

New member
זה גם מתקשר עם ההתחלה של השיר.

שגם בה אומרים "I've never said I was afraid of dying."

Silvernaor

New member
100% שזה מה שנאמר

שמעתי את זה במערכת מאוד טובה וגם ראיתי במספר אתרים שהיה כתוב את זה אפשר פשוט להגיע לאזור של המוסיקה השקטה ואז להוריד קצת את הבאסים ואפילו בpulse יש את זה באותו מקום, ואפילו יותר בברור (לפחות בווידיאו, את הדיסק לא שמעתי)

שני דברים

1. האוזניים שלנו מטעות אותנו, לפעמים, במיוחד כאשר מדובר בדיבור שקט מאוד. 2. באינטרנט כתובים הרבה דברים, ו-90% מהם שטויות. 3. אם זה נאמר בבירור ב-Pulse, זו כבר ראיה. עד כמה זה ברור שם?

Coon Jew

New member
ברור שזה לא רשמי!

ובשיר empty spaces כתוב בחוברת המצורפת שאם משמיעים אחורה....?

לא, אבל

לגבי זה אין מחלוקת: כולם מסכימים לגבי מה שנאמר שם. לגבי מה שאומרים באמצע great gig - יש מחלוקת. לכן קשה לומר על זה שזה "100% בטוח"

Coon Jew

New member
טוב, עזבי...איך שאת רוצה

שיהיה לך מצב רוח...תנסי להקשיב בעצמך לדיסק או לpulse ותגבירי לעוצמת ווליום קצת גבוהה..חוץ מזה כמו שקרייזי אמר, באתרי אינטרנט רבים מופיע המשפט הזה...עכשיו את תגידי שאתרי אינטרנט אינם אמינים...סבבה מה אני יגיד לך..

למעלה