טוב
הפורמט הזה לא הכי מתאים. רוב בני אדם בעולם המודרני המתועש נמצאים במצב של רעב על קיבה מלאה. ממגוון סיבות,איכות קרקע ירודה,חומרי הדברה,גידולים לטובת חיי מדף ארוכים וצבע מושך עין,על חשבון איכות. מזון מתועש עתיר קלוריות ריקות.ועוד כהנה וכהנה. מכאן שיש צורך אמיתי בהשלמת חוסרים הנוכעים מתזונה/אורך חיים לקוי. או מחוסר התאמה בין תזונה לאורך חיים. כאן נכנסים החברות הגדולות. יש מגמה מתפתחת וגדלה בדרישה למזון מזין,בריא ושלם. יש אוכלוסיה היכולה ומוכנה לשלם על כך. בכלכלה המסורתית,לצורך ההמחשה,יש כמה תחנות בתהליך מהיצרן ועד לצרכן:חומרי גלם;תהליך יצור;עלויות חברה יצרנית;ספק יבשתי;ספק אזורי;ספק מקומי;נקודת מכירה. כל תחנה צריכה להתפרנס וגוזרת את הקופון שלה. בכלכלה מסורתית הדרך להגדיל רווחים מבלי להעלות מחירים היא על ידי קיצוץ עלויות בתהליך היצור. דוגמאות:אבקות חלבון על בסיס חלב הן תוצר לוואי(פסולת לשעבר) של תעשיית החלב . אבקות חלבון על בסיס סויה הן תוצר לוואי של תעשיית הסויה. דוגמה נוספת לקיצוץ בעלויות:שיתוף מוצרים שונים באותו פס יצור.דבר הגורם לזיהום צולב במוצר השני,השלישי,וכו'. דוגמה נוספת:שימוש בכל חומר הגלם ולא רק בחלקים האיכותיים של חומר הגלם. דוגמה נוספת:קיצוץ בשלבי הניקיון של חומר הגלם. יש עוד דוגמאות. השורה התחתונה היא:תוספי מזון איכותיים שעושים את הפעולה שלשמה נוצרו עולים המון כסף.אין קיצורי דרך שלא על חשבון האיכות. חלק נכבד מ"תוספי המזון" גם אם הם באיכות גבוהה מיותרים לרוב האוכלוסיה.או יש מקורות טובים וזולים מהם. לסיכום:"לתסף" זה לא אופציה זה הכרח. מה לתסף?כמה? ומי? אלה שאלות למומחים אמיתיים חברה אמינה,טובה,ואיכותית זה סיפור ממש יקר.