שאלה

RANINA

New member
שאלה

שלום , אני היתי בקשר עם בחור התאהבתי בו והוא אהב אותי. מסיבות שונות הוא החליט להפסיק את הקשר "הקשר שלנו לא יצליח בגלל המרחק ..." מאוד נפגעתי הוא אמר שהכי טוב לשנינו להישאר ידידים , אנחנו ידידים מאוד טובים למרות שיש לי עדיין רגשות כלפיו, לפני כמה ימים התערבנו על משו והוא קבע שאם אני מפסידה אנחנו מתנשקים מה דעתכם לפי זה אני אמורה להבין שיש לו עדיין רגשות כלפיי? או שזה יכול לקרות גם בין ידידים. תודה מראש

נימשון

New member
אל תנסי להבין

וככה לא תמצאי את עצמך מבולבלת. זה שהוא התערב איתך על נשיקה יכול להצביע על כך שהוא נמשך עליך אבל לא על שום דבר שמעבר וכמו שאני תמיד אומרת אל תעשי שום דבר שאת לא שלמה איתו לגמרי ובטח שלא לעשות משהו כזה כדי לבחון אותו או כדי "להחזיר" אותו אליך.

asian girl

New member
ידידים לא מתערבים על נשיקה

זה 1. 2. תשאלי את עצמך למה את צריכה אותו בתור ידיד בכלל? 3. אין לו רגשות כלפיך. ברגע שהוא אמר לך שיותר טוב אם תישארו רק ידידים - את צריכה להבין שהוא לא רוצה אותך.

יש לו משיכה ונשיקה זה ביטוי לרגש

בין ידידים אין נשיקות אלא אם זה גובל במשהו חריג ביותר.

magenta73

New member
ידידים לא מחליפים לשונות או רוק

אם זה מה שאת שואלת. אני לא יודעת אם עדיין יש לו רגשות כלפיך, אולי הוא פשוט םוחד להתחייב, לא יודעת... מה שאני כן יודעת זה שתעשי מה שנראה לך לנכון. ואם לא מתאים לך הבלבול הזה, תשאלי, שתביני...

אולי הוא מחפש סולם לרדת מהעץ

יש נשיקות שכל תכליתן היא למנוע פתחון פה ויש שכל תכליתן היא הפוכה

asian girl

New member
נראה לי

שהוא בעצמו לא יודע מה הוא מחפש... בכל מקרה לא הייתי רוצה ידיד כזה

RANINA

New member
זה מה שאני חושבת..

שהוא מפחד להתחייב וממה שהבנתי שההורים שלו הם הסיבה העיקרית וזה מה שמעצבן אותי

RANINA

New member
תראי

טוב אני יסביר מה הקטע שיש לנו מנטליות (אני מוסלמית) שאם שנים אוהבים אז הם מתארסים ומתחתנים במקרה שלנו זה כנראה בגלל ההורים(אנחנו לא גרים באותו מקום והוא בן יחיד והם רוצים הכי טוב לבנם לכן הם מעדיפים שהיא תהיה מהכפר שלו) בקשר לגיל אני בת 19והוא בן 23

ואת לא הכי טובה ? אני בספק .

שיש אהבה אמיתית מרחקים מתגמדים .ומין הסתם בדרך כלל גרים בכפר של הבחור לאחר הנישאין !!!

RANINA

New member
אם הוא לא היה

אוהב אותי היתי מבינה אבל מסיבה שכזאת אני רוצה למות .... אבל כל אחד וכמה שהאהבה שלו חשובה לו אני היתי נלחמת אבל כנראה אצל בנים יותר קל לשכוח!

לא מסכים אל תרימי ידים השיגי אותו

בחוכמה .נסי טקטיקה נשית .נכון שבמגזר שלך יש כללי משחק מעט שונים . אבל שרוצים שניים הדרך להתגבר יותר מעשית ואפשרית .

RANINA

New member
אני מקוה שיהיה

טוב אני יתן לזמן לעשות את שלו

magenta73

New member
תשמעי

אני לא בטוחה שהיו מעדיפים משהי מהכפר שלו... זה כבר משהו שצריך לשאול אותם, את יודעת... בכלל, אם הוא בן יחיד, אז בטח מגוננים עליו טוב טוב... בכל מקרה. את צריכה לעמוד על שלך. להגיד שום נשיקה ושום בטיח, עד שאת לא מקבלת תשובות. לי, קשה להבין את הסיטואציה שלך, אנחנו שונות גם בגיל וגם במנטליות. אבל מה שכן, וזה אוניברסלי, אם את רוצה משהו, אל תתפשרי על האמת שלך.

RANINA

New member
את חושבת..

שאני יבהיר את העניין אבל אני ניסיתי וכלום הוא בחיים לא יגיד לי שזה בגלל ההורים ועכשיו אני לא יכולה להגיד לו שאני אוהבת אותו כי את המילה האחרונה שמעתי השאלה פה מה הוא חושב? לאן הוא רוצה להגיע איתי כי שנינו עובדים אחד על השני אנחנו ידידים ויש בינינו כימיה וזה אבסורד אני מבינה אותו ובאותו זמן כועסת כנראה יש לו רגשות כלפיי אבל הוא השלים עם העובדה שאנחנו לא נהיה ביחד

asian girl

New member
זרקי אותו..

אני ממש לא ורדה רזיאל.. אבל במקרה הזה - באמת זרקי אותו...

Martinigirl

New member
זה מאד מתסכל

להיות בקשר ידידותי,עם בחור שאת מאוהבת בו,או נמשכת אליו. ואני מבינה את הרצון שלך להשאר בקרבתו,בכל מחיר,גם אם זה פוגע בך,וזה פוגע בך. אם הוא וויתר,ואתם באים ממנטליות מסויימת,שלהורים יש השפעה כבדה על מערכת היחסים שלכם,אני לא רואה פתרון בשלב זה. לגבי הנשיקה,אף אחד מאיתנו לא יודע למה הכוונה שלו,אך אנחנו יכולים לשער. אישית נראה לי שהוא ויתר,ולא נלחם כמו שציפית,או כמו שהיית רוצה שהוא ילחם עבורך,ולכן תמיד ישנה האופציה,שהוא רוצה אותך לקשר חפיף יותר,של פעם ב...נשיקה כאן,גיפוף שם,ואם זה נכון,זה גם לא טוב עבורך - כי את עדיין אוהבת אותו. אבל שוב,לא מכירה אותך או אותו,ורק יכולה לנחש. לכן,תנסי לעזור לעצמך,ולבנות את עצמך,ולהיות חזקה,כי רק את תפגעי כאן מהסיפור,יש לך המון רגשות אליו,שלא ימומשו ברגע זה,וציפיות שלא יתגשמו,שיובילו אותך לתסכול בעתיד. נסי להתרומם,ללכת הלאה,ולהגיד אני שווה יותר ומגיע לי יותר. ויבוא האחד,זה רק עניין של זמן. בהצלחה

למעלה