שאלה

RANINA

New member
והבעיה הכי כואבת פה

שהוא האהבה הראשונה שלי(אי אפשר לשכוח כל כך מהר) ושאין לי כל דרך להכיר בנים אחרים כי אני לא יוצאת... מה שכן אני מקוה שאני יכיר בנים דרך הלימודים אני מתחילה ללמוד שנה הבאה תראי אני חיה כישראלית ולא כערביה כי אני לא רוצה שישדכו לי מישהו , אני מנסה לנחם את עצמי כי אני נמצאת בסיטואציה מאוד קשה

RANINA

New member
והבעיה הכי כואבת פה

שהוא האהבה הראשונה שלי(אי אפשר לשכוח כל כך מהר) ושאין לי כל דרך להכיר בנים אחרים כי אני לא יוצאת... מה שכן אני מקוה שאני יכיר בנים דרך הלימודים אני מתחילה ללמוד שנה הבאה תראי אני חיה כישראלית ולא כערביה כי אני לא רוצה שישדכו לי מישהו , אני מנסה לנחם את עצמי כי אני נמצאת בסיטואציה מאוד קשה

RANINA

New member
ומה את מציעה

לעשות בקשר אליו כי אין מצב שאני יצליח לנתק איתו קשר הוא גם נקשר אלי(כמובן במובן הידידותי) אני מספרת לו הכול בשבילי הוא ממש כמו חברה טובה אפילו יותר וככה אני בשבילו.

Martinigirl

New member
אני יכולה רק לנסות

אהבה ראשונה לא שוכחים אף פעם,לא משנה מה תעברי בחיים. אני יכולה דווקא להבין את הסיטואציה שלך,שהיא קשה וכואבת,ואת הרצון שלך לנחם את עצמך,אבל מגיע שלב,שבו את צריכה לעזור לעצמך לצאת ממנה. להגיד משפט כמו "אין מצב שאני אצליח לנתק איתו קשר" - זה עניין של החלטה אישית שלך,אם ממש תרצי,תוכלי לנתק קשר. ואת זה תמיד תזכרי. כרגע הוא דמות מאד משמעותית עבורך,ואתם קשורים אחד לשני,ציינת שאת הולכת בעתיד ללמוד,לכן זו תהיה התחלה חדשה עבורך,והתחלה טובה,קחי את זה כפרוייקט לעזור לעצמך,ולנסות לאט לאט להכיר אנשים חדשים ולהכניס אותם לחייך,ולליבך. אין מושג מה צופן העתיד,אבל תנסי להיות חזקה מספיק,ולנסות להשתחרר מהשליטה הרגשית שלו עלייך,ולהעביר את השליטה הזו אלייך,ייתכן שתשארו בקשר,ייתכן שתהיו יחד יום אחד ויתכן שלא. אבל אל תסגרי אפשרויות,ותעשי הכל על מנת שיהיה לך טוב,בראש ובראשונה,בלי קשר כמה הוא קשור אלייך...תחשבי קודם כל על עצמך,ומה עושה לך טוב או רע.

RANINA

New member
אוקיי

אני מזה מודה לך ומאחלת גם לך חיים טובים ומאושרים

RANINA

New member
ומה את מציעה

לעשות בקשר אליו כי אין מצב שאני יצליח לנתק איתו קשר הוא גם נקשר אלי(כמובן במובן הידידותי) אני מספרת לו הכול בשבילי הוא ממש כמו חברה טובה אפילו יותר וככה אני בשבילו.

asian girl

New member
אני יכולה להגיד לך שוב:

זרקי אותו ידידות שכזאת זה כבר לא נקרא ידידות... זו התמכרות

asian girl

New member
ובגלל זה להגיד לך את זה עוד פעם?

כתבתי ברור: זרקי אותו... כן, את בת.. אני אכתוב עוד פעם אם תרצי

RANINA

New member
אני יודעת!!

בגלל זה אני פה