שאלה

SUSNAV 2

New member
שאלה

כולם יודעים שג'ון דיקון (המלך) הוא הדמות הכי פחות בולטת בקווין (למרות שכתב שירים מעולים כמו I WANT BREAK FREE ו - ANOTHER ONE BITES THE DUST ) השאלה שלי היא מה קרוה עם הבן אדם הזה ? למה הוא כל הזמן מרחיק מעצמו את התדמית המעוללת של חבר בלהקת קווין. למשל דחיה של כמה פעמים להצטרף לסבב הלהקה עצמה בימם הטובים עם פרדי (הצטרף אחרי כמה שכנועים) והדחיה שלו להצטרף לפול רוג'רס (ואת זה אני מעריך כי לפי דעתי חברי קווין הנותרים צריכים לנגן רק אחד עם השני ולא להוסיף עוד חבר ש " יחליף את מרקורי") וכמובן העובדה שג'ון לא ישתתף באף קטע שירה של קווין, גם ברפסודיה הבוהמית הוא לא משתתף בשירה למרות שזה נראה כך בקליפ. אני מבקש תשובה למי שבמקרה יודע ... תודע מראש.

אני רק יודעת ש...

עכשיו ראיתי את ההופעה מלייב8 וזה נראה שהוא שר. אני ממש אוהבת את ג'ון הוא נראה צנוע כזה ומקסים. חומד שכזה ^_^

SUSNAV 2

New member
בהופעות הוא שר ...

אבל כן הוא בהחלט צנוע.. זה ממש ברור

זו רק העמדת פנים גסה

כדי שכשתראו תמונות שלו עם חשפניות במועדון לילה הוא יוכל להכחיש ולהגיד שהוא בכלל היה בבית ושתה תה!

e dor

New member
לייב 8?

אולי לייב אייד. ובקליפ כולם נראים שרים, לא יודע אם הוא באמת שר או לא אבל תאורתית הוא שר - לכן זה לא נשמע לי ממש רציני. גם אם כן... אולי יש סיבה

e dor

New member
איך את יכולה להגיד כזה דבר???

בלייב 8 קווין לא הופיעו
זה כבר אומר שני דברים: א. לא SAME ב. לפחות AID... לא SHIT

אדומה2

New member
גם קצת שונה מבחינת הרעיון

שהיה מאחורי ההופעות, מבחינת ההרכבים, מבחינת הטכנולוגיה, מבחינת הגודל של האירוע.....

הוא הוסיף כמה קולות רקע לכמה שירים.

הוא שר קצת ב- Somebody To Love, ואין ספק שהבנאדם בס בכל דבר אפשרי, חחח.. וגם ב- One Vision הוא עושה קצת את ה- Woah Woah Woah Woah

SUSNAV 2

New member
דבר ראשון זה כן לייב 8

בגלל ה - G8 ותסימי לב שיש 8 בסמל ... דבר שני הוא לא שר בכלל ... קראתי על זה ... אתמול גילית ששכן שלי היה בהופעה שלהם בוומבלי

e dor

New member
ממש אותו דבר ../images/Emo3.gif

לידע כללי - לייב 8 התקיים ב-2 ביולי 2005. הערה נוספת - פרדי מת ב-24 בנובמבר 1991, כך שקווין לא הופיעו שם - דובר רבות על כך שעם פול רוג'רס הם לא הופיעו שם. לכן טכנית קווין לא יכלו להופיע בלייב 8. דבר שני - הם כן הופיעו בלייב אייד. מסקנה סופית: קווין לא הופיעו בלייב 8. קווין הופיעו בלייב אייד(ס). שיהיה חג שמח ולילה טוב

SUSNAV 2

New member
רעאבק מזה משנה?

גם ככה זה אותו דבר רק הקודם היה לפני 20 שנה

SUSNAV 2

New member
ועדיין לא קבלתי תשובה לשאלה

אנחנו רק מדברים על לייב 8 הזה במקום שמישהו ינסה לענות לי על השאלה

e dor

New member
מה זה משנה??????????

יש הבדל של 20 שנה בין השניים, זה לא בדיוק הבדל קטן אם לא אכפת לך. יש עוד הבדל אחד, בלייב אייד היה פרדי אחד יותר.

SUSNAV 2

New member
זה לא העניין של ה 20 שנה

אבל זה אותו רעיון , ארוע גדול של הופעות למען אפריקה... אבל זה לא משנה עם זה 8 או אייד

למעלה