מנסה לענות.
אני לא יודעת בדיוק. אני יכולה לשער או להגיד מדברים אחרים שאני יודעת. למה הוא מרחיק את עצמו מהלהקה אנחנו לא יכולים לדעת, כי חוץ מצנוע הוא היה מאוד ביישן, ככה שהוא לא התראיין הרבה, [דובר גם על ריב בין ג'ון לבריאן (ואולי גם רוג'ר)] ובטח שאחרי שפרדי מת והלהקה לא תפקדה ממש ביחד הוא הלך לביתו מרובה הילדים ויצא לחיים רחוק מאור הזרקורים. את זה אני מניחה שאתה יודע. על זה שהוא דחה הופעות כשפרדי היה עדיין חי לא ידעתי ככה שאני לא יכולה לענות (תוכל לספר לי על מה שקרה?). ולסיבוב עם פול זה מה שאמרתי קודם. מקודם היתה לו להקה, ולהקה מצליחה, אבל עכשיו כשהעיקר שלה מת (אני לא אומרת שפרדי הכי חשוב אבל הוא בהחלט הכי בולט ומשמעותי. בייחוד בגלל שהוא קול, וקול אי אפשר להחליף וגיטרה נגיד כן) הוא לא מוצא טעם להצטרף לשניים הנותרים כי, לפי מה ששמעתי פה פעם, הוא לא מסכים על זה שיש להקה כשחלק ממנה מת וסירב להצעה להצטרף לזה. בקשר לזה שהם צריכים להופיע ביחד ולא עם מישהו אחר אני לא לגמרי מסכימה. אמנם בריאן ורוג'ר יודעים לשיר אבל אני לא בטוחה שהם יודעים להלהיב קהל ובאמת להצליח לגרום להופעה גדולה להצליח, כי להם אין את האנרגיה שיש לאחרים. אז הם בחרו בפול, ובואו נודה, למרות שלא ראיתי את ההופעה אלא רק כמה קטעים בוידיאו, הוא בהחלט הצליח לעשות את זה. ובשירים, גם על זה דובר פה פעם, הוא פשוט חושב שהוא לא יודע לשיר ואולי לא רוצה "לבייש" את עצמו או "להרוס" את השירים בכך שיוסיף גם את הקול שלו. אז או שהיו סוגרים לו את המיקרופון או שהוא סתם היה עושה שפתיים מקווה שהצלחתי לענות לך