שאלה

xSnoopx

New member
ויטאלי הוא מלך../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

ממש מתאים לו:) שיתחדש!

xSnoopx

New member
יש......./images/Emo110.gif

אבל פירסרים לא עושים עם מחט כזאת. למה את רוצה כזה קטן.?

כי...

יש לי כבר 3 לובים שנעשו לצערי עם אקדח (למרות שעכשיו הם בסדר גמור, חורים רגילים) ואני רוצה להוסיף עוד 2 והפעם אני לא רוצה עם אקדח, רק עם מחט. יש לי כבר עגילים שאני אוהבת אותם ואני לא רוצה משהו אחר. הם פיצים ואני אוהבת אותם ככה

xSnoopx

New member
אוקי..מה שתרצי../images/Emo110.gif

אבל כבר אמרו ואני אומר שוב את יכולה להתחורר עם 1.2 שזה הכי קטן ולהחליף אחרי החלמה מלאה לעגיל הרצוי לך:)

Shani Tzi

New member
את יכולה להתחורר עם מחט 1.2

ולאחר תהליך ההחלמה להחליף לעגיל 0.8 וכך החור יצטמצם לגודל הרצוי.

../images/Emo207.gif צבעי קעקועים!

יש אפשרות לעשות צבע עם "נצנצים"...או כאילו יש בו נצנצים? ולא, אני לא מתכוונת לעשות. סתם מתעניינת

misplaced

New member
../images/Emo221.gifאם היה, הייתי מכוסה בכזה כבר

אני מאמינה שאפשר לעשות אפקט כלשהוא, אם האמן מיומן ומוכשר מספיק. אבל נצנצים ממש, לצערי לא
[אלא אם כן יש משו שאני לא יודעת עליו...]

eddies gun

New member
אי אפשר פשוט לערבב נצנצים עם הדיו?

או שאז זה לא יצליח לעבור דרך המחט או משהו כזה ? חייבת להיות דרך .

misplaced

New member
../images/Emo221.gifחחחחחחחחחח

הדיו לא "עובר דרך המחט" המחט נטבלת בדיו. ולא נראה לי שנצנצים -שהם לא חומר בריא כ"כ- מתחת לעור זה דבר רצוי, מה גם שהם לא ינצנצו מתחת לעור בשום אופן.

eddies gun

New member
חח כן

אבל חייבת להיות דרך . אולי יש נצנצנים שכן בריאים לעור בצורה מסוימת ,שמסוגלים להחזיק מעמד לתקופה קצרה אפילו של חודש או שבוע, עם סוגשל הדבקה? חייבת להיות דרך. אם יש קעקועים זוהרים בחודש אז גם זה חייב להיות. הטכנולוגיה!!!111

misplaced

New member
../images/Emo221.gifאפשר להדביק נצנצים בנפרד.

זה הכי הרבה שיתן לעשות. קעקועים זוהרים בחושך גם מוטלים בספק אגב, הם נוטים לאבד מהזוהר ובהרבה מקרים מצהיבים ומשאירים קעקוע בצבע בז' דהוי ולא אסטתי במיוחד. מה גם שבריאותו של החומר מוטלת בספק רציני ובהחלט ממליצים להמנע מקעקועי אולטרא.

eddies gun

New member
ראיתי בד"ר פלסטיק

בן אדם שעשה קעקוע זוהר בחושך על הקרקפת, שזה בכלל משונה והוא אמר שתוך חצי שנה צריך לחדש את הצבעים האלו. אז אני מניחה שזה נכון.

למעלה