שאלה

tourqenstein

New member
שאלה

מתי כלא שש יתחילו לעשות מוזיקה משלהם ולא קאברים. בכל זאת זו לא חכמה וזה גם לא מוצלח במיוחד. האם יש סיכוי שיתחילו לעסוק במוזיקה במקום להתעסק בפלייליסט ורייטינג ?
לא משהו. שבת שלום.

MC SammY

New member
וואי איך אני שונאת את אלה

ששומעים 2 סינגלים בגלגל"צ וחושבים שהם יודעים מה הכלא עושים או עשו כל החיים שלהם? קודם כל, זה לא קאברים, אלו סימפולים. ודבר שני, לפני שאת\ה בא\ה ללכלך, תקני ת'אלבום ואז תדברי על מוזיקה מקורית. איזה סנגורית אני, משהו.

tourqenstein

New member
את שונאת אותי ../images/Emo10.gif

אין לי שום עניין לדעת מה ה"כלא" (איזה הומי'ז יו יו) עושים או עשו כל החיים שלהם, אני יודע מה אני שומע וזה שווה לתחת. לקחת שיר ולסמפל אותו זו הדרך הקלה והמהירה אל הרייטינג, בכיכובם של אלפי בני נוער שלא יודעים מוזיקה טובה מהי. מעין תרבות אקספרס של "להקות" חסרות כל כישרון אבל מטוגנות טוב טוב במיסחור עמוק. שמעתי את האלבום כולו והוא קצת ריק לטעמי. אין שום אמירה, אין שום דבר יוצא דופן מבחינה מוזיקלית, סתם.. עוד דיסק. לא מת על זה. אבל אהבתי את החתימה.

EvyatarG

New member
סתם דוגמא...

אם אתה היית אוהב את הראל מויאל הייתי בא ואומר לך שאין אמירה בשירים שלו ואין כלום! כל אחד לפי המוסיקה שהוא אוהב. זה לא הדרך המהירה את הרייטינג- זה מוסיקה טובה שבמילא רק הפזמון נמצא בתור סימפול, ולא- לא קאבר! אם בני נוער לא יודעים מוסיקה מהי, תן להם להמשיך ככה, מפריע לך?! עובדה שאוהבים אותם והם כן עושים מוסיקה טובה וכן- יש להם מסרים בשירים. ואולי אתה לא חושב ככה אבל אם תסתכל טוב טוב ותקשיב למילים טוב- אולי, אולי אז תבין. כלא 6 מעולים ועובדה הם הגיעו לאן שהם הגיעו היום. תפתח רדיו, תשמע את הסינגל החדש "כל יום מחדש", אולי זה יגרום לך לשנות את דעתך. המשך יום טוב.

MC SammY

New member
*וואי

יש לי המון מה להגיד, אבל אין לי כוח. אז לילה טוב.

S h A y K i

New member
גמאני שונאת אותך עכשיו ../images/Emo46.gif

וואי איזה מאגניב אתה "הומי'ז יו יו"..כ"כ רואים שאתה לא מכיר את הסגנון והשירים רק לפי שלושת המילים האלה "הומ'יז יו יו.." כי הם לא מדברים ככה..ולא נראה לי שמישהו כן מדבר ככה..
חוצמזה אם זה שווה לתחת אל תשמע את זה, אפאחד לא הכריח אותך. ואנחנו "הנוער שלא יודע מוזיקה טובה מהי" נשמע מה בא לנו בלי לשאול אפאחד,אם זה כלא 6 ואם זה מוצרט. ואתה תשמור את הדעות שלך לעצמך כי זה לא יעזור לך גם אם תפרסם את זה על מסכי ענק באמצע ת"א. ובמקרה שלא שמת לב, רק הפזמון מסומפל אצלם ואת הבתים הם כתבו. ואם יש לך דברים רעים להגיד עליהם, למה אתה כותב אותם פה? אתה חושב שנקשיב לך? שנגיד שאתה צודק? שנהנהן בראש כמו כלבים ונפסיק לשמוע אותם? למה..? אם זה באמת מה שאתה מצפה, לך תכתוב את הדעות שלך בפורום של הגייבויז, שם יעריצו אותך בטוח ויחשבו שכל מה שאתה אומר שווה סגידה.

kombinaizer

New member
בוא אני אסביר לך משהו

סימפולים זה ממש לא קל לעשות אם כבר אנחנו פונים לתחום הטכני. ואם לא, אז נכון שהסיכוי שסימפול יתפוס יותר משיר מקורי שלהם אבל זה לא אומר שהסימפול לא טוב.

kerenusha

New member
מסכימה

כלא היו צריכים לחשוב לא רק על המעריצים שמכירים את כל האלבום, והיו צריכים לראות ולצפות שזה מה שיגידו עליהם. להוציא 3 סימפולים רצוף מצדיק מאוד את מה שאמרת. אבל כמובן שחוץ מהסימפולים יש להם הרבה חומרים טובים אחרים אז תהיה פתוח גם לשמוע אותם

ק ר ח

New member
חומר למחשבה אנשים יקרים

אם כלא שש לא היו מוציאים שלוש סימפולים רצוף רב הסיכויים שכרגע לא הייתם כותבים בפורום שלהם כי לא היה להם פורום בתפוז לפני ה3 סימפולים(ותכלס מי שמבין את הכוונה שלי זה הרבה יותר מהפורום) אז הם עשו את מה שהם עשו,ואם המחיר של זה,זה כמה יוזרים שיבואו מדי פעם וירדו על ה"יו יו יו" אז FUCK IT,תודיעו לשלמה ארצי וחבריו שייזהרו כי אני הולך לסמפל ו"לקאבר" להם ת'אמא תתבגרו

ItsNotMe1

New member
../images/Emo45.gif בחירת סינגלים מעולה לדעתי

רק ככה הם היו נכנסים לגלגל"צ.

tourqenstein

New member
../images/Emo88.gif עוד להקת גלגלצ. כבוד גדול.

להיות במיינסטרים, למכור חולצות וכובעים. סחטיין להקה
"תמיד אותם שירים תיד אותו מיחזור צריך לפתוח את המוח לא להשאיר אותו סגור אני מת לשמוע משהו שישאיר ת'פה פעור גם בתוכן גם במסר צריך לתת לו בשפצו"ר כמעט הכל נשמע לי כמו אותו תקליט שבור החיים זה לא רק פוזה מלך איפה החיבור? כי גירסאות כיסוי זה לא כזה סיפור." (בעזרת הג'אם - הדג נחש)

ItsNotMe1

New member
מה רע במיינסטרים?

אחלה אלבום הוציאו, וידוע שגלגל"צ לא הייתה ישר מכניסה אותם לפלייליסט מבלי איזשהו גימיק - אז היה את "דרך המלך" ואת "לא יכול" שעורר מיני-שערוריה ועשה להם טוב. כל עוד האלבום טוב- מיינסטרים זה לא מילה גסה. ודי כבר עם ההיתחסדות.

למעלה