שאלה

kerenusha

New member
הם בחרו בדרך הקלה

לעשות סימפול ולהכנס לפלייליסט במקום להתאמץ על שיר שיתפוס בזכות עצמוץ

Luxfero

New member
שום דרך קלה!

מה הקטע של ולם נראה לכם שמכניסים להקות לרשימת ההשמעה רק בזכות שני משפטים שמופיעים להם בפזמון?!!@!@ יוו חלאס זה מחרפן כמה שטויות מה הקשר יווו כולה לקחו שתי שורות. אנשים תתעוררו מה ההדבקות הזאת לקטע הזה כולה לקחו פזמון אולי תתיחסו לשיר השלם ?! וחלאס לאכול סרטים על מיינסטרים ושיט! לאף אחד זה לא מזיז אנשים עם שכל יתחברו למוסיקה בלי קשר לכל הזיוני שכל של אם זה נכנס לגלגלצ או לא זה הכל שיט של אומנים מסכנים בארץ שמזינים את השכל על השטויות שלא מכניסים אותם לגלגלצ בגלל סיבות כאלו ואחרות ! בעידן האנטרנט של היום לרדיו יש חשיבות מאוד פחותה. אנשים ימעו מוסיקה טובה ויחפשו אחריה הם לא צריכים שיאכילו אותם עם מזלג דרך תחנות הרדיו. יוו ומי הפגר שחושב שמה שכלא שש עשו זה קאבר כמה אבל כמה עילג אפשר להיות?!! *לכותב ההודעה * אתה ילד מסכן תלמד כבר מה זה קאבר! נראה לך שלמאיר אריאל היו קטעי ראפ בשיר המקורי שלו יא עילג!? WTF?!# וחלאס לטעון את הרעיון המופלץ של זה שכלא שש עשו משהו כדי להתקבל בעזרת הסימפולים וכל זה..יווו נראה לכם שמישהו מקבל יותר טוב שיר בגלל שתי מילים שבו? יווו הסימפול זה כולה 10 אחוז מהשיר אז צאו מהרעיון המפגר הזה של כלא שש עשו מינסטירים התמסחרו בשביל להכנס לגלגלצ חלאס כבר יוווו!!@!!@!@

y a n i v 17

New member
חח מזל שהעתקתי..:) (תנוחח..)

"בעידן האנטרנט של היום לרדיו יש חשיבות מאוד פחותה." ממש לא!!! סתם ככה לידיעתך-האלבום של השבט נדחה ונדחה אך ורק בגלל ששום סינגל לא הצליח לעבור פלייליסט,כך גם הארכיון(שלעומת השבט עדיין לא הוציאו את האלבום שלהם),הצלחת סינגל זה דבר מאוד מאוד חשוב,במיוחד הצלחה שבאה מתחנת המוזיקה המובילה של ישראל-גלגלצ,הצלחה כזאת עוזרת מאוד במכירות של האלבום ובכניסה לעולם המוזיקה...לפניי שני הסינגלים האלו רק חובבי ההיפ הופ האמיתיים באמת ידעו מי אלו כלא 6,היום כמעט כולם מכירים...גם מבוגרים תאמין לי שאם לכלא לא היה חשוב הצלחת הסינגל-הם היו מוציאים שיר שהוא לא קאבר\סימפול לשיר אחר! וזה לא שזאת דעה שלי-הם בעצמם מודים בזה,הוצאת הסינגלים המסומפלים נועדו כדיי להכנס ולעבור פלייליסט ושכולם יידעו מי אלו באמת כלא 6 ועכשיו הדרך כבר יותר קלה לעבור פלייליסט עם שיר מקורי(ואת זה לא אני אמרתי,אם אני לא טועה זה היה איתמר) ובקשר ללמוד מה זה קאבר-קודם תלמד אתה ...מה הקשר ש"נראה לך שלמאיר אריאל היו קטעי ראפ בשיר המקורי שלו יא עילג!? " תשתוק! לדוגמא "זה היה ביתי" נקרא קאבר,פשוט בא זמר אחר ושר את השיר ורק הוסיף לו בתים של ראפ,אין קשר לזה שאם נוספו בתים של ראפ זה סימפול סימפול זה בעצם אותו זמר מקורי שר,רק שפה עשו לו מין "שינוי"בקול,וזה הופך לסימפול... ואני יודע שלא הגבת אליי,פשוט מאוד זה מעצבן שאנשים מתנפלים על מישהו והם בעצמם לא יודעים כלום...

Luxfero

New member
רק בישראל.

חח רק בארץ הדפוקה שלנו שנשארת באחור בכמעט כל תחום הרדיו עדין תופס מקום כל כך מרכזי בתעשיית המוסיקה . זה הפיגור של התחנות רדיו בישראל . ומה הקטע השבט לא הצליחו להכנס לרשימת ההשמעה בגלל שמה לעשות הם גרועים לדעת קברניטי גלגלצ. ומה הקטע עם הסמפולים כאילו מי המפגר שלא יודע להבדיל בן קאבר לסימפול פאק.. סתם תרגיל שיווקי וזה סתם המצאות שהם נכנסו בגלל הסמפולים כאילו מה זה משנה נראה לך שאנשים יתחברו יותר טוב לשיר רק בגלל שתי מילים שהם מכירים בו ?! ממש . ובכלל היום לא צריך שום גלגלצ כדי להתחיל רק בארץ הדפוקה שלנו זה ככה עם אנשים מפגרים שעוד שומעים מה שהרדיו אומר להם.

y a n i v 17

New member
מממש לא רק בישראל...

והשבט לא גרועים לדעת "קברניטי" גלגלצ, פשוט לדעתם המוזיקה שלהם לא מתאימה לגלגלצ,זה הכל "ומה הקטע עם הסמפולים כאילו מי המפגר שלא יודע להבדיל בן קאבר לסימפול פאק.. " -מצטער לבשר לך...אבל אתה...והוכחת זאת בהודעה הקודמת שלך והם כן נכנסו בגלל הסימפולים...בוא ניתן דוגמא-לאחרונה יצא השיר 'כל יום מחדש' כסינגל,כמובן שלדעת כולנו השיר הזה טוב בכמה רמות מ3 הסינגלים האחרונים שהיו קאבר\סימפולים...השיר עדיין לא עבר פלייליסט,בזמן שהשאר עברו פלייליסט בלי שום מצמוץ... כך גם הסינגלים מהאלבום הקודם(בקושי עברו פלייליסט,אם בכלל) ואפילו אם לבסוף 'כל יום מחדש' כן יעבור פלייליסט וכן ייכנס למצעדים-הוא ייכנס בגלל הצלחת הסינגלים הקודמים יותר מאשר בגלל שהוא שיר כל כך טוב.

Luxfero

New member
לא.

לא מתאימה לגלגלצ ממש מוסיקה פופלארית תתאים להכל! ואני התכוונתי שאיך מישהו יכול להיות כל כך מפגר ולחשוב שאם מוסיפים ראפ ולוקחים כולה 4 מילים מהשיר אז הם עשו קאבר לכל השיר ולהתיחס לזה כאילו הם עשו קאבר לכל השיר. וזה ועוד איך רק בארץ המפגרת שלנו. בחול האינטרנט כבר מחליף את כל אמצעי התקשורת.

y a n i v 17

New member
שי-טוב..פה נכנס החלק האחרון בהודעה

ו-"Luxfero"-קאבר זה קאבר,סימפול זה סימפול,גם אם זה 2 מילים-ראה 'שקוף'-'הקיץ האחרון' של שפיות זמנית...זה עדיין נחשב לסימפול... לידיעתך אין דבר כזה סימפול של שיר שלם,סימפול זה הגדרה שאפשר להגיד שנוצרה בעולם הראפ,או לפחות בעולם הראפ השימוש בה הכי שכיח,כך שמה שאתה אומר ממש לא רלוונטי,כי כל הסימפולים נעשים לפיזמון בלבד,ברוב המקרים. אוליי לגביי הקאבר ל-'זה היה ביתי' של מני בגר יש משהו במה שאתה אומר,אבל עיקר דברינו הם לגביי הסימפולים.

tourqenstein

New member
בואו נעשה קצת סדר

1. קאבר או סימפול, מני בגר או מאיר אריאל... לקחת שיר ישן ולעשות לו גירסה חדשה עם כמה שירבובי מילים חדשות - זה לא חוכמה
2. והיה והמילים היו משהו.. ניחא, אבל המילים נראות ונשמעות על הפנים. אין בהם כלום - סתם מילים ריקות בלי תוכן ובלי אמירה 3. ואם ה"להקה" בחרה להכניס את שלושת הסינגלים האלה לרדיו, זה נעשה על מנת לזכות ברייטינג ולהצליח (בשביל למכור עוד כמה כובעים ומגבות), אז אל תתפלאו שזה מה שאנשים יכירו ויבחרו לקבל בחילה. |הגדש|זה לא יותר מהרס של שירים קלאסיים 4. שמעתי את שאר האלבום והוא אפילו יותר גרוע. למה ? כי אין בו אפילו את הפנינות שנגזלו מהיסטוריית המוזיקה הישראלית. בקיצור. עוד להקת גלגלצ. לא שווה כלום. ריקה מתוכן. ריקה מכישרון. על הפנים. שיהיה בהצלחה. העם אמר את שלו.

y a n i v 17

New member
רק דבר אחד..כנס..

מה אתה בדיוק עושה פה? עצה שלי-תחפש את פורום מאיר אריאל,תפתח הודעה חדשה,תרשום שם כמה זבלים כלא 6 ואיך הם היו מסוגלים לגוע ביצירת הענק של מאיר אריאל,תקבל 1000 הודעות תמיכה ותצא מרוצה. עכשיו צא

tourqenstein

New member
אני לא אוהב את מאיר אריאל ז"ל

אני פשוט חושב שאם כבר נוגעים ביצירה אז לפחות שיהיה בזה טעם, לא איזה לחן רדוד עם מילים שאני מדקלם בדרך לפיצוציה. בחיאת דינאק, קצת איכות לא תהרוג פה אפחד.

איפה כואב לך בנאדם???

מה הצרות עין הזאת? אז כלא 6 יחסית רדודים, חיקוי עלוב לסאב
הטקסטים רדודים, אבל עד מאיר אריאל המנוח ! קצת כבוד איש ! YO YO YO

Luxfero

New member
שיא העומק

סאב ממש שיא העומק .. והוא לא אמר שום דבר על מאיר אריאל..רק שהוא לא אוהב אותה אז מה הקטע עם הכבוד?

Luxfero

New member
דוגמא למשהו איכותי?

אני אשמח אם תרשום מה לדעתך נחשב איכותי... ואנשים רדו ממנו מותר גם לרשום ביקורת שלילית זה החלק מהרעיון של הפורום להביע דעה .

kombinaizer

New member
בקשר ל3.

הלהקה לא בחרה להכניס את הלהיטים על מנת למכור חולצות וכו', היא בחרה את זה כדי שתוכל להכניס את ה"לא להיטים" שיפנו לקהל יותר מצומצם כי לפני כן היא לא היתה. לא שזה מפחית מאיכות ה"להיטים". בכל מקרה אתה אדם מקובע ולא מבין שמוזיקה זה עניין של טעם, אתה חושב שהמסרים טיפשיים? אל תשמע יש כאלה שחושבים שהמסרים הם לעניין. שיהיה לך יום טוב, אני אמרתי את שלי.

Luxfero

New member
איזו אמירה..

לסרס את הויכוח זו לא הדרך! ויכוח הוא עיניין חשוב לאומנות.. ומה הקטע עם מה שהם הכניסו כאילו אף אחד לא היה מתחבר לזה יותר מאשר לשאר הדברים שלהם..כל זה סתם שטויות כאילו איזה טקסטים יש להם שלא כולם יתחברו אליהם?! שתפו אותי, אני משתוקק לדעת זאת!

nyqel

New member
../images/Emo45.gifהסימפולים שלהם זה בושה

למוזיקה הישראלית. ובעיקר למאיר אריאל may rest in peace

למעלה