שאלה ??? שאלה ??? היכן אני יכול למצוא חומר על זכויות וחובות המעביד ובאילו מצבים יכול אני לפטר עובד
W washburn New member 24/2/05 #1 שאלה ??? שאלה ??? היכן אני יכול למצוא חומר על זכויות וחובות המעביד ובאילו מצבים יכול אני לפטר עובד
ג גליה שמילוביץ עוד New member 24/2/05 #2 יש המון חומר, אפילו בקישורי הפורום נכתב ע"י washburn: שאלה ??? היכן אני יכול למצוא חומר על זכויות וחובות המעביד ובאילו מצבים יכול אני לפטר עובד לחץ כדי להרחיב... יש המון חומר, אפילו בקישורי הפורום תמצא חומר רב. נסה גם לעשות חיפוש באינטרנט. בקישורי הפורום תמצא את החקיקה לעניין דיני עבודה. עובד ניתן לפטר מהמון סיבות והעיקריות שבהן הן צימצומים, בעיות משמעת, חוסר שביעות רצון וכו'.
יש המון חומר, אפילו בקישורי הפורום נכתב ע"י washburn: שאלה ??? היכן אני יכול למצוא חומר על זכויות וחובות המעביד ובאילו מצבים יכול אני לפטר עובד לחץ כדי להרחיב... יש המון חומר, אפילו בקישורי הפורום תמצא חומר רב. נסה גם לעשות חיפוש באינטרנט. בקישורי הפורום תמצא את החקיקה לעניין דיני עבודה. עובד ניתן לפטר מהמון סיבות והעיקריות שבהן הן צימצומים, בעיות משמעת, חוסר שביעות רצון וכו'.