אנחנו? מפחידים? כמעט נעלבתי מעולה שאת באה אל תפחדי, מבטיחים להתנהג יפה[רוב הזמן]
ע עדי C New member 9/9/06 #20 אנחנו?../images/Emo12.gif מפחידים?../images/Emo2.gif כמעט נעלבתי מעולה שאת באה אל תפחדי, מבטיחים להתנהג יפה [רוב הזמן ]
אנחנו?../images/Emo12.gif מפחידים?../images/Emo2.gif כמעט נעלבתי מעולה שאת באה אל תפחדי, מבטיחים להתנהג יפה [רוב הזמן ]
B blue YARDEN blue New member 10/9/06 #23 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאתם קצת, לא הרבה... יותר גדולים ממני ככה ב-20,10,7,5 שנים אז זה קצת מפחיד אותי בקיץ קץ, חברות שלי ישכנעו אותי לבוא אליכם, אז בכל מקרה, תתנהגו כרגיל
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאתם קצת, לא הרבה... יותר גדולים ממני ככה ב-20,10,7,5 שנים אז זה קצת מפחיד אותי בקיץ קץ, חברות שלי ישכנעו אותי לבוא אליכם, אז בכל מקרה, תתנהגו כרגיל
נ נושקה היחידה New member 9/9/06 #13 אני גם באה...כמעט 100% אבל אני צריכה לדעת באיזה שעה זה.. בכל מקרה אני לא מכירה אף אחד מפה
B blue YARDEN blue New member 9/9/06 #16 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאחלה../images/Emo24.gif זה נראה לי מתחיל ב-21:30 אבל אל תסתמכי על המילה שלי, תשאלי עוד מישהו
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאחלה../images/Emo24.gif זה נראה לי מתחיל ב-21:30 אבל אל תסתמכי על המילה שלי, תשאלי עוד מישהו
L Liquid Dreams New member 9/9/06 #22 אני כנראה באה מחר אבא מתקשר להזמין כרטיסים[הוא התאהב בקרן אתמול ] ואולי אני באה.. אם יהיו כרטיסים עדיין שמעתי שזה מבוקש>< וד"א ראיתי ש"הלהקה" מגיעה לצפון אז אם ישארו כרטיסים עד מחר, כנראה שגם לזה אני אבוא!
אני כנראה באה מחר אבא מתקשר להזמין כרטיסים[הוא התאהב בקרן אתמול ] ואולי אני באה.. אם יהיו כרטיסים עדיין שמעתי שזה מבוקש>< וד"א ראיתי ש"הלהקה" מגיעה לצפון אז אם ישארו כרטיסים עד מחר, כנראה שגם לזה אני אבוא!
L Liquid Dreams New member 10/9/06 #26 כרטיס עולה 99 ש"ח.. אימא שלי קיבלה פקס שהיה כתוב מחיר מיוחד 99 ש"ח, כנראה שזה רק לאלה שקיבלו אותו כולופן, יום שלישי, שעה 17:00, שורה שלישית!!!!
כרטיס עולה 99 ש"ח.. אימא שלי קיבלה פקס שהיה כתוב מחיר מיוחד 99 ש"ח, כנראה שזה רק לאלה שקיבלו אותו כולופן, יום שלישי, שעה 17:00, שורה שלישית!!!!
נ נושקה היחידה New member 11/9/06 #28 יאאא תהני! הצגה בלתי נשכחת!! ומדהימה!! [לא רק בגלל שירי וקרן ] יש מצב ששאני הולכת שוב ב-18 בת"א אבל זה רק אם אבא יסכים להסיע אותי..חח במשך כל החוופש הוא היה המונית שלי.. מקסימום נחליף נהג מונית וגם את הצורה של האוטטו..חח
יאאא תהני! הצגה בלתי נשכחת!! ומדהימה!! [לא רק בגלל שירי וקרן ] יש מצב ששאני הולכת שוב ב-18 בת"א אבל זה רק אם אבא יסכים להסיע אותי..חח במשך כל החוופש הוא היה המונית שלי.. מקסימום נחליף נהג מונית וגם את הצורה של האוטטו..חח
מ מתה על קובנה New member 12/9/06 #29 מהזה כל ההורים חושקים בקרן?../images/Emo12.gif רק לנו מותר לחשוק ! חיח אממ גם אני בעז"ה ,באה עם שתי חברות אחח אחח לדעתי אני צריכה ליחצ"ן את קרן .. הרבה יותר ילך לה .. חחחח
מהזה כל ההורים חושקים בקרן?../images/Emo12.gif רק לנו מותר לחשוק ! חיח אממ גם אני בעז"ה ,באה עם שתי חברות אחח אחח לדעתי אני צריכה ליחצ"ן את קרן .. הרבה יותר ילך לה .. חחחח