שאלה...

Lady Hawk

New member
שאלה...

שלום לכולם, אני חדשה בפורום (קראתי פה ושם, אך לא השתתפתי מעולם), אז ככה, לפני כשבוע הכרתי בחור ממש נחמד באיזה מועדון. הוא מבוגר ממני ב-5 שנים (אני בת 20, תעשו ת'חשבון..). מעולם לא היה לי חבר, יצאתי פה ושם, אבל לא היה לי חבר. בכל אופן, נורא נהניתי איתו במועדון, רקדנו, דיברנו, ו....התנשקנו. זו הייתה הנשיקה ה-ראשונה שלי (הוא לא יודע זאת). אולי לחלק מכם זה ישמע מוזר שבגיל 20 זו הנשיקה ה-1 שלי, אבל אני לא רואה זאת כך...אני איפשהו קצת שמרנית בגישה שלי..אבל נמאס לי, כולם אומרים לי "את נראית כ"כ טוב, איך זה שלא התנשקת? איך זה שלא היה לך חבר מעולם?" לכן, החלטתי לשנות גישה, ולנסות "לזרום" קצת יותר ולהפסיק להיות במגננה כל הזמן... בכל אופן, התנשקנו, וזה היה לי נורא נחמד. והרי תמיד אומרים שיש משהו קסום בנשיקה הראשונה...אז אני מניחה שזה, זה. נהיו לי מה שמכנים "פרפרים" בבטן בכל פעם שחשבתי על זה.... העניין הוא, ופה בעצם ה"בעיה"....הוא גר יחסית רחוק. אני גרה במרכז, והוא גר אי שם ליד ירושלים.... וזה לא הדבר היחיד שמציק לי...אני מרגישה שכששאלתי אותו בקשר לזה שאם הוא רוצה להיפגש ביום שישי וללכת למסיבה, אז אני מצפה שיאסוף אותי מביתי, ומפיו זה היה נשמע מוזר....כאילו שזה יהיה סוג של מאמץ מבחינתו....ודיי נעלבתי מזה. וכל פעם שהוא אומר משהו, ומרגיש שזה היה קצת חסר טאקט הוא מתנצל וזה....הוא כאילו מנסה לראות מה הגבולות שלי, ולהסוות זאת בקטע של "זה היה סתם בצחוק"....אני פשוט לא רוצה שיווצר הרושם שאם הוא יגיע לאסוף אותי וכו', הוא יצפה שאני אשכב עימו ישר...אני דיי תמימה כזאת, ועבורי זה נורא ראשוני, בעוד שהוא כל הזמן "מתרברב" על כל הבחורות שהיו לו בעבר, המון קשרים וכו'. ואגב, כשהכרנו במועדון, גם אח שלו היה שם...וגם הוא נדלק עליי (הוא מבוגר ממני ב-8 שנים ויש לו חברה), אבל העניין הוא שהוא אמר לי : "את יודעת, שנינו ראינו אותך, אבל אח שלי יותר פעלתני..." - הייתי ב ה ל ם!.. ואח שלו, הוא זה שאומר לו "תאסוף אותה מביתה, תשקיע"... בכל אופן, מה אתם אומרים? אני מפחדת שאני נדלקת עליו כי הוא הראשון שנישק אותי וגרם לי להרגיש דברים שמעולם לא הרגשתי... מה דעתכם על גישתו? אשמח לשמוע את דעתכם.

בלאגנית

New member
ככה זה בהתחלה...חוסר וודאות

לא מכירים את המניעים של הבן אדם השני כי הוא רק נכנס לחיים שלנו לפני כמה זמן... מההודעה שלך עושה רושם שאת מאוד אינטיליגנטית אז תמשיכי ללכת עם ההיגיון ואל תתני לאף אחד לסובב אותך, גם לא לבחור הזה שאיתו היתה הנשיקה הראשונה שלך... (לי היתה נשיקה ראשונה גם בגיל מאוחר, ועכשיו אין לי בכלל מושג איםה הבן אדם הזה) קחי בפרופורציות, נשיקה ראשונה זה לא חתונה קטולית וכמו שאמרתי תעשי רק מה שמתאים לך ובקשר לזה שהוא לא התלהב להסיע,זה יישמע מעצבן אבל אולי יקר לו כל העניין של הדלק (גם חבר שלי עושה לי קטעים כאלה
)

Lady Hawk

New member
היי בלאגנית,

ראשית, תודה על התגובה המהירה והעניינית. שנית, נכון שזו אומנם לא חתונה קתולית וכו', אבל עדיין....אני מפחדת שאני מתחילה להידלק עליו בעקבות זאת ובעקבות דברים מסויימים שהוא אומר לי...אני בטוחה שהנסיון שלו רב, הרגשתי את זה לפי כל ההתנהלות שלו, ואני אוהבת את זה. זה מדליק אותי...אני לא מסוגלת להיות עם בחורים בני גילי בגלל חוסר הבגרות שלהם..אני אוהבת כשהבחור תופס את העניינים לשליטתו. ובאשר לטרמפ...ובכן, יש הבדל ניכר...את אומרת שחבר שלך עושה לך קטעים..הוא חבר שלך, מותר לו. אבל הבחור הזה שעליו אני מדברת, הוא עדיין בגדר תהייה עבורי...כלומר, זה בשלב הראשוני, השלב שבו שני הצדדים אמורים לנסות להרשים אחד את השניה, ונראה כאילו שכשהיינו במועדון הכוונות שלו להרשים אכן היו כאלה, אבל פתאום כשאני משוחחת איתו בטל' אז זה משתנה קצת...הוא כאילו אומר משהו, ואז "לא, אני סתם צוחק עלייך"... אוף...אני כזו אהבלה חסרת נסיון, שזה כואב...

נועם m

New member
לפני הכל-

בעיני, הוא צודק לחלוטין כשהוא לא מוכן לאסוף אותך. נתחיל מכך, שאני לא חושבת שאת צריכה "לצפות" שהגבר יאסוף אותך מהבית. עם כל הכבוד למיושנות- זה כבר קצת מוגזם. שלא נדבר על כך שבמקרה שלכם זה מוגזם לחלוטין כי הבחור אפילו לא גר בקרבת מקום. תראי, לאור כך שנפגשתם במועדון, והתנשקתם קצת... יתכן מאוד שבתכלס הבחור מחפש רק סטוץ, וחושב שאת באותו הראש איתו. אז קודם כל- את מחפש סטוץ או קשר יותר רציני? אם את מחפשת סטוץ, לא צריכה להיות בעיה. פשוט תפסיקי לחפור בסיטואציה ולנתח כל מילה שהוא מוציא מהפה, ותזרמי עם זה. אבל, בין אם את מחפשת סטוץ ובין אם את מחפשת משהו רציני יותר, קחי בחשבון שהעובדה שאת חסרת ניסיון עשוייה להרתיע אותו. אני חושבת שנכון יותר לספר לו כבר בהתחלה, לאור כך שסביר להניח שהוא "יעלה" על זה מתישהו גם בלי עזרתך... מה גם שאם תדברי איתו דוגרי עכשיו, תוכלי לעמוד על יחסו אליך בצורה יותר טובה. הרי אם הבחור יברח ברגע שהוא ישמע שאין לך ניסיון, די ברור כבר מה הוא חיפש...

אח איזה חמודה את

איך נהניתי לקרא את מה שכתבת. זה באמת נשמע תמים יפה כזה. כמה דברים... קודם כל, כל הכבוד לך. לא כי זה משהו שהיית חייבת לעשות כי ככה זה נהוג, ולא כי סופסוף עשית את זה. לא משנה מה הסיבות, החלטת שאת רוצה ותפסת אומץ והיה טוב. דבר שני, את צריכה לקחת בחשבון, שאת אולי בחורה על רמה, ויש לך דרישות וציפיות, אבל הוא, ואני לא מכירה אותו, אולייי.... אולי הוא סתם יצא לפאב, ראה בחורה יפה כמו תמיד, ניסה לגשת אליה כמו תמיד, רקד כמו תמיד, נישק כמו תמיד.... אולי הוא חושב שאת כמו יתר הבנות שיקבלו מנמו הכל כי הוא כל כך שווה. אני לא אומרת לרגע שזה היה לא מיוחד! סיכוי לא קטן בכלל שגם בשבילו זה היה מיוחד וקסום, ובגלל זה הוא כן משקיע מה שבדך כלל הוא לא היה משקיע. ברור שאין לדעת עדיין מה זה היה. תשתדלי לשמור על עצמך ולקחת את כל האפשרויות בחשבון. גם אני אדלק על מי שמנשק אותי ועושה לי את זה , גם אם זו לא פעם ראשונה. אצלי הנשיקה הראשונה הייתה בגיל 19 גם, וגם אנ יהרגשתי כבר פגומה עד הגיל הזה. חחחח זה לא אומר שלך או לי חסר משהו
בהצלחה!

SIRI41

New member
העצה שלי

ותאמיני לי שלמרות גילי ואולי בגלל גילי אני יודעת מה אני אומרת. יש לי גם ילדה בוגרת וזה פשוט עובד. תהיי מי שאת, את לא רוצה לשכב אל תשכבי, אל תחשבי במקומו, הכי גרוע זה לחשוב מה אם הוא חושב שאני צריכה לשכב איתו - פשוט תפגשי, תהיה אשה במלוא מובן המילה, נקיה מפוזות ומשחק. הוא צריך לאסוף אותך אין ספק - הרי את לא ניידת ובכלל, אם עד היום אוספים אותי אין סיבה שאותך לא :) לגבי השיחה בינו ואחיו וכו' לא הבנתיכלום אבל זה גם לא חשוב. תזרמי למרות שהמילה מעצבנת, תזרמי במובן שלך כשהמיים יהיו קצת סוערים - תעצרי קצת אם לא בא לך לטבוע :) בהצלחה

SIRI41

New member
ועוד דבר

אל תתיחסי לזה שאומרים שזה לסטוץ וכאלה כי אף פעם אי אפשר לדעת כלום, בהרבה מקרים גברים חשבו על סטוץ אבל לא רצו לתת לדבר הטובה שהכירו לברוח מהם וזה המשיך לרציני - הרבה מזה תלוי גם בך.

Lady Hawk

New member
וואו! איזה חמודים אתם, אנשים! ../images/Emo140.gif

קודם כל, תודה על כל התגובות! זה ממש עוזר לשמוע דעות שונות ומשונות מאנשים שהם לא אחותי, אימי, חברות וכו'
אז ככה, לדעתי, וזו רק דעתי - אני בהחלט חושבת שמצד אחד, הוא מעוניין בסטוץ, וזאת משום שבשיחתי עימו בטל', הוא תהה על כך שבסוף הערב עליו גם להחזירני הביתה (הוא גר רחוק, ולכן הבעיה של לקחת ולהחזיר)....ושאל אם הוריי הם מסוג האנשים שמחכים לבת שלהם ומתקשרים אליה ב-3 בבוקר לשאול היכן היא...וכשלא הייתה תשובה לעניין הזה, הוא רק אמר "שנגיע לגשר,נחצה אותו". אבל מצד שני, הוא כאילו סותר עצמו...הוא טורח להתקשר, טורח לשאול על משפחתי...אני חושבת שאם בסטוץ היה עסקינן, הוא כבר היה מבקש ממני להיפגש בהקדם ו"לגמור" עם העניין, לא כן? אבללללל....ויש אבל :) , הוא אומר שאני "מלחיצה" אותו מעט...דבר שעיצבן אותי, כי הוא טוען שרק חזר מחו"ל והוא רוצה את הדברים "לאט"... ואוף דה רקורד - יכול להיות שאני טיפל'ה הלחצתי אותו כי אני באובר התרגשות וציפיות מכל העניין...אבל הוא לא יודע הרי שזו הפעם ה-1 שלי.. מה דעתכם, חבר המושבעים?

saras11

New member
תראי אני לא מוסמכת

אבל עברתי אותו דבר גם הנשיקה שלי הראשונה הייתה בגיל מאוחר(19) לדעתי הוא מחפש סקס . אם לא בפגישה הראשונה אז בשניה מניסיון למדתי שכדאי מראש להבהיר ציפיות כלומר פשוט לומר אני מעוניינת בקשר רציני או לפחות בקשר שהוא לא סטוץ ואני לא קופצת למיטה עם כל אחד . שיידע עם מי יש לו עסק ולא ייצפה ליותר ממה שאת מוכנה לתת. יצאתי עם גברים שהיו מאוד המומים מכך שיש בחורות תמימות עדיין . כשהייתי בת 19 יצאתי עם מישהו עוד לפני שהתנשקתי לראשונה והוא היה המום מזה שלא התנשקתי ושכבתי עם מישהו שהוא קרא לי נזירה בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שלצערי הגברים התרגלו לכך שיש יותר בנות חופשיות מאשר סגורות ולכן כדאי להבהיר את השטח ובכל מקרה תמיד תלכי עם האינטואיציה שלך ועם הלב שלך בהצלחה

Lady Hawk

New member
היי,

אז ככה, אמרתי לו שלא היה לי קשר רציני מעולם...הוא היה קצת המום שאל - "מה את רצינית?"... ובאשר ל-להבהיר לו...עשיתי זאת עוד אז במועדון...אמרתי לו שאני לא מתנהגת כך בד"כ, ושאני לא איזו מופקרת. לדעתי גם מההתנהגות שלי הוא קלט שאני כזו, כי הוא כל שניה אמר לי "את בסדר גמור, הכל בסדר"....כאילו קלט את חוסר הבטחון והחשש... אוף, אין לי מושג...יתכן שאני פשוט חופרת יותר מדי במשהו שלא שווה את החפירה הארכיאולוגית הזאת, ובסופו של דבר -...Boys will be boys..............

SIRI41

New member
לא אוהבת להעיד בשבועה :)

אז קחי הכל בערבות מוגבל :) ועכשיו ברצינות שוב, כמו שאמרתי, עזבי, תרפי וזה קשה אני יודעת תנסי לזרום ואיפה שלא נוח לך אל תהיי שם, פשוט תכתיבי גם את את הכללים באותו ערב. וכמו שאמרתי, אף אחד לא יודע איפה המזל שלו נמצא, לפעמים אנחנו מגזימים על ההכללות - לי נראה דוקא שהוא רוצה אותך באמת :)

saras11

New member
נכון ..

אם זה ככה כמו שאמרת שהבהרת לו אז תנסי לזרום ולראות מה יהיה ואני כן חושבת שלא מזיק שהוא יבוא לאזור שלך תצאו לבלות בעיר שלך ואח"כ יחזור הבייתה וככה לא יצטרך להסתבך בנסיעות מעבר להגעה אלייך

Lady Hawk

New member
זה לא כזה פשוט...

אני איפשהו מרגישה בעמדת נחיתות כי הוא מתכוון להגיע עם אח שלו, ועם חברה של אח שלו... ובקשר להבהרה ההיא שעשיתי לו...אני לא יודעת כמה מזה הוא באמת זוכר, אתם יודעים...היה מעורב בזה גם אלכוהול :) קיצר...ככל שאני גם יותר מרבה לחשוב על כך, יורד לי גם החשק...

אני חושבת

שוב... שאת תעשי מה שטוב לך ומה שנכון לך הרבה בנים הם פחדנים, ולחוצים!! כאילו מחר שמים להם טבעת וקושרים אותם בחבל. תעשי לי טובה!! את נשמעת כל כך טובה ואמיתית, פשוט תהיי עצמך!! מה שטוב לך ומה שנוח לך תזכרי שכל מה שאת רוצה, את יכולה לקבל, אם לא ממנו, אז יש מליון גברים אחרי םשישמחו לתת לך הכל. אל תתפשרי ואל תשחקי אותה מי שאת לא. את מתלהבת, זה חמוד, הרבה אנשים לא יודעים לקבל את זה, גם גברים וגם נשים. ברגע שמישהו רוצה אותם באמת הם מזלזלים בזה ומשחקים בו ורעים אליו, ראיתי את זה מסביב... באמת, תהיי עצמך ותזכרי שכל מה שקורה הוא בשבילך. פשוט תמשיכי להיות בטוחה בעצמך ובמי שאת ובמה שאת רוצה. בהצלחה שוב. תעדכני איך היה!

pain is MY love

New member
תזהרי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בגיל 25, בחור שרק עכשיו חזר מחו"ל, שפגש פרגית צעירה ויפה במועדון יכול לחפש רק דבר אחד... את נשמעת ממש ממש חמודה וממש תמימה אל תתני לו לנצל את זה! תשמעי עצה מבת גילך שעברה כמה וכמה מערכות יחסים שונות ומשונות עם "בחורי הלילה והמועדונים" הם זן מסוכן! הם יכולים להיות חמודים ונחמדים ולשקיע ולסובב אותך על האצבע הקטנה אבל תפתחי עיניים שום דבר הוא לא כמו שהוא נראה... תנמיכי ציפיות ותהיי בהיכון נורא קל להיסחף אחר הנשיקה הראשונה והקסם הטמון בה אבל להיות עם היד על הדופק אל תלחיצי אותו, תראי מה הוא רוצה ממך ותבחני אותו טוב טוב לפני שאת נופלת חזק...

למעלה