שאלה...

Lady Hawk

New member
טוב, לדעתי זה חל על כל הבחורים

באשר הם ולא רק על "בחורי הלילה והמועדונים". אני אישית יודעת שלאחותי היה חבר במשך 4 שנים שאהב אותה הכי בעולם, ונכנס לקשר עימה כשהוא בכלל לא מעוניין בקשר רציני, אלא רק בסטוץ. אז כפי שאחת המגיבות פה אמרה, יש כל מיני...אני כבר הנמכתי ציפיות, למעשה, הגעתי לדרגה שכבר לא איכפת לי אם יצלצל או לא, וזאת בגלל שהתאכזבתי מהשיחה עימו בטל'...על הקטע של לקחת ולהחזיר, וזה שכבר הוא בודק כמה קשה או קל זה יהיה להשכיב אותי, אם בכלל... מישהו מכיר אביר על סוס לבן? שלי פשוט אבד... :)

pain is MY love

New member
ברור שזה חל על כולם

אבל בואו נודה שזה יותר נפוץ אצל "בחורי המסיבות"... חחחח אני מרגישה דפוקה להשתמש במושג הזה אבל הבנתם למה אני מתכוונת..

Lady Hawk

New member
כן, הסבירות אצלם היא יותר גבוהה

מ"הנורמה" שמסתובבת בחוץ...

אי אפשר להיות כל כך חשדנים

ונראה לי שאם היא תנסה זה רק יעשה לה כאב ראש. אין מה לעשות, היא תמימה, וזה כל כך מוכר לי, אני אף פעם לא הייתי מהבנות האלה במועדונים...וגם אצלי הכל קרה מאוחר. עדיין מרגישה חדשה בכל זה לפעמים. אי אפשר לחשוד כאילו הוא הולך להזיק לה. רק לשמור על עצמה, זה הכל, היא צריכה לשמור על עצמה ולחשוב על עצמה. חייבים להתלהב, חייבים לתת משהו ולאבד משהו, אחרת זה בחיים לא יהיה זה. זה לא מבחן, הבחור לא במבחן. ניתן רק לקוות לטוב. באמת.

מתכון לצרה...עונה../images/Emo36.gif

זה מחמיא שמתחילים איתך ואת באמת תמימה. זו תכונה יפה כשאין מי שירצה לנצל אותה. את לא צריכה לתת לו לבדוק את הגבולות שלך, והעניין עם אח ממש לא נראה המ... טוב. אם הוא היה מכבד אותך והיה רוצה משהו אמיתי איתך ולא משחק רגעי אז הוא לא היה מזכיר את הדבר הזה אפילו... שימי לב לדרך שהוא מדבר ומתנהג על ידך ואל תרגישי צורך להחזיק אותו רק בגלל שהוא מגיב אלייך. וחוץ מזה אם אתה יודעת שהוא מתרברב למה את רוצה בחור כזה בכלל? תשלחי אותו פשוט ל"התרברב" עם עצמו ותמצאי לך בחור עם טאקט ואופי :) בהצלחה

Lady Hawk

New member
היי, תודה לכל המייעצים/המייעצות!

רציתי לעדכנכם, שאכן הבחור טמבל וגם שמוק ברמות... הוא לא שרד אצלי מעבר ל"דייט" אחד. אז לסיכום, יש לי רק דבר אחד לומר: Next Victim , Please

למעלה