חחח..כמובן שבעיקר את לינקין פארק...אבל בזמן שלא...חחח...אז את... Adema System of a Down Staind Creed Lostprophets Incubus P.O.D Cypress Hill Deftones Hoobastank Puddle of Mudd
Stained POD Lit Pantera Nickelback Nirvana The Cranberries The Offspring Hoobastank kid rock Korn Three Doors Down Limp Bizkit Matalica Creed Iron Maiden QUEEN The Cult MANOWAR זה רק חלק
מה שבא באם טי וי למה רוב הלהקות שהבאתי הופיעו שם אז הנה כמה להקות ששמעתי דרך אגב מקווה שאין לי טעות בכתיבה? opeth black sabbath sonata arctica neurisisk white lione dimmu borgir meshuggah tool
כמה שהמוסיקה שלהם... "ברוטלית", לא שמעתי שיר אחד נגד איזושהי דת או גזע. רוב השירים שלהם הם נגד גזענות ונגד אפליה ובמיוחד נגד המשטרה וההורים של פעם (וגם של היום). !!!Fuck police brutality
שני שירים של סונטה... את BLACK WINTER וWOLF&RAVEN , ואולי גם את MY LAND. עמוק... אני מכיר אגב את כל השני וחלק לא קטן מהראשון. ואגב, רושמים METALLICA לתשומת ליבך... זה די בסיסי ומה אתה כבר מכיר של דימו? שלך דור
בקסטריט בויז??? ווסטלייף??? בויזון? LP2002 קבלת את ההוכחה שלינקין פארק היא סתם עוד להקת בנים... והכי מצחיק שיש לך שיר של קריידל... בושה לקריידל. ומטאליקה... אני מתבייש בשמם. ואל תקחי את זה אישית, זה יוצא כנגד כל האנשים כמוך.
איך מעיזים לשים שירים של ווסטלייף ולינקין פארק ובקסטריט בויז הכוסונים השולטים הגדולים עם שירים של הלהקות המופרעות האלה, כריידל, ומתאליכה???? תתביישי! כופרת! שלך דור
חוץ מכמה הפתעות בודדות השיר הזה נראה בדיוק כמו רשימת שירים ממוצעת של MTV (אפילו השיר של קריידל שיש לך היה כמה פעמים שם, ואני מדגיש בMTV לא בMTV2). ומה זה אמריקן היסטורי X? את סקינהדית או משהו? שלך דור