שאלה

kiticat

New member
שאלה

סתם רציתי לדעת, למה אתם עוד מקשיבים מלבד לינקין פארק המדהימים?

SuperTom

New member
מממממ...../images/Emo4.gif

חחח..כמובן שבעיקר את לינקין פארק...אבל בזמן שלא...חחח...אז את... Adema System of a Down Staind Creed Lostprophets Incubus P.O.D Cypress Hill Deftones Hoobastank Puddle of Mudd

HelloweeN

New member
מה הבעיה?

תפתחי אמטיוי ותביני. או שפשוט תחכי לסופר-רוק, יום שני 01.00, ותביני הכל.

lp2002

New member
HelloweeN מה אתה עושה פה !!! בכלל

לך לפורום שממנו באמתה אתה פה רק כדאי לרדת על מעריצים ועל הלהקה

lp2002

New member
טוב אני שומע להקות כמו

Stained POD Lit Pantera Nickelback Nirvana The Cranberries The Offspring Hoobastank kid rock Korn Three Doors Down Limp Bizkit Matalica Creed Iron Maiden QUEEN The Cult MANOWAR זה רק חלק

lp2002

New member
כדאי שלא תחשבו שאני שומע רק

מה שבא באם טי וי למה רוב הלהקות שהבאתי הופיעו שם אז הנה כמה להקות ששמעתי דרך אגב מקווה שאין לי טעות בכתיבה? opeth black sabbath sonata arctica neurisisk white lione dimmu borgir meshuggah tool

proof

New member
רגע אתה שומע פנתרה?

אתה מודע לזה שהם אנטישמים?

Negative Creep

New member
שטויות...

כמה שהמוסיקה שלהם... "ברוטלית", לא שמעתי שיר אחד נגד איזושהי דת או גזע. רוב השירים שלהם הם נגד גזענות ונגד אפליה ובמיוחד נגד המשטרה וההורים של פעם (וגם של היום). !!!Fuck police brutality

lp2002

New member
אחי זה שאני שומע לא אומר ש..

אני אוהב או מתחבר למוזיקה שהם מייצרים אני מתחבר הכי הרבה לקריד סטיינד ולינקין פארק

Nightwish-boy

New member
ואני מתערב שאתה מכיר בדיוק

שני שירים של סונטה... את BLACK WINTER וWOLF&RAVEN , ואולי גם את MY LAND. עמוק... אני מכיר אגב את כל השני וחלק לא קטן מהראשון. ואגב, רושמים METALLICA לתשומת ליבך... זה די בסיסי ומה אתה כבר מכיר של דימו? שלך דור

PowerPuff-Girl

New member
וואווו

אתה מכיר את ליט???? איזה כיייף... הם ממש טובים... הדיסק שלהם a place in the sun ממממששש מעולה!!!!!!! נכון?

HelloweeN

New member
ידיד יקר.

האם אני ירדתי על מישהו פה ? לא. באתי והגבתי בצורה מכובדת, בלי שום העלבה. אז סתום ת´פה שלך.

Nightwish-boy

New member
אני לא מקשיב לשום דבר חוץ מ

לינקין פארק הכוסונים השולטים הגדולים!!!!!! ושימותו הקנעים אה כן, ואני גם שומע ווסטלייף לפעמים שלך דור

lp2002

New member
Nightwish-boy

מזה ההודעה הזאות מה אתה יורד על המעריצים של לינקין פארק עוד פעם?

Nightwish-boy

New member
אני? יורד על מעריצים? חס וחלילה

מי המניאק שירד אל כול מי שאוהב את לינקין פארק הכוסונים השולטים?! אני יפוצץ אותו!

Charlotte

New member
sarcasm...

when there´s nothing better to say...

Negative Creep

New member
כמה חרא...

בקסטריט בויז??? ווסטלייף??? בויזון? LP2002 קבלת את ההוכחה שלינקין פארק היא סתם עוד להקת בנים... והכי מצחיק שיש לך שיר של קריידל... בושה לקריידל. ומטאליקה... אני מתבייש בשמם. ואל תקחי את זה אישית, זה יוצא כנגד כל האנשים כמוך.

Nightwish-boy

New member
חילול הקודש!

איך מעיזים לשים שירים של ווסטלייף ולינקין פארק ובקסטריט בויז הכוסונים השולטים הגדולים עם שירים של הלהקות המופרעות האלה, כריידל, ומתאליכה???? תתביישי! כופרת! שלך דור

Nightwish-boy

New member
ועוד משהו...

חוץ מכמה הפתעות בודדות השיר הזה נראה בדיוק כמו רשימת שירים ממוצעת של MTV (אפילו השיר של קריידל שיש לך היה כמה פעמים שם, ואני מדגיש בMTV לא בMTV2). ומה זה אמריקן היסטורי X? את סקינהדית או משהו? שלך דור

למעלה