שאלה

סליחה אבל..

אבל....כחעחכחעח(נחנקת..) לא יכולה להתאפק יותר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שפכת אותי מצחוק..

lp2002

New member
Nightwish-boy עשה לי טובה

נמאס כבר מהבדיחות הטיפשיות שלך על המעריצים של לינקין פארק נמאס אתה סתם ילד קטן עשה לי טובבבבבבבבה.... טוב תלך מהפורום הזה משעמם לך ואתה מתחיל לרדת עלינו צא מפה

Nightwish-boy

New member
אח, בעיות בקליטה

אם לא הבנת,הכוונה האמיתית שלי היתה שזה רק מוכיח שלינקין פארק בשביל רוב האנשים זאת להקה כמו כל להקת בנים אחרת. תקבל את זה במקום להתחמק. שלך דור

xero1

New member
LOL

הייתי חייב להגיד את זה. כמו שאומרים: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת זה רק מוכיח שלינקין פארק היא בדיוק כמו שאר הלהקות המאגניבות והמכוסונים כ"כ שכותבים את המילים לשירים שלהם בעצמם. כן

lp2002

New member
Negative Creep אךךך...

לינקין פארק זה בכלל לא להקת פופ "בנים" לינקין פארק זה לא פופ אתה סתם יורד עליהם עזוב אותך משטיות אתה תגיד שלינקין פארק להקת פופ גם אם אני יגיד שלא אז מה הוויכוח הטיפשי הזה אתה יודע מה אני יגיד סתם כדאי לעצבן אותי אתה אומר את זה?

Charlotte

New member
הרשימה שלך...

בהחלט יותר מעניינת (וגדולה!) משלי... שאותה אני לא אפרסם... פאדיחות יו נו...

SuperTom

New member
yep ../images/Emo3.gif

וד"א LP...שלחתי לך הודעה פרטית...תלך לקרוא אותה...

Charlotte

New member
הרשימה שלי

מי שצוחק מקבל
*מקווה שזה פועל*

ל lp2002... המגה מיקס של לינקין....

לינקין פארק בתוך הרשימה שלי ב audio galaxy ויש המשך לכול השירים שלי

PowerPuff-Girl

New member
הרבה :)

אני למשל שומעת lostprophets, afi (אם אתם מכירים),system of a down ועוד רבים וטובים בסגנון!! afi זה סגנון אחר אבל אני אוהבת..

SuperTom

New member
אה...מי אלה...

afi?
חח...ולוסטפרופטס להקה ענקיתתתתת!!!
גם סיסטם כמובן...

2ms

New member
יש לכם טעם במוזיקה!!../images/Emo140.gif

רק רציתי לומר לכל מי שענה על השאלה הזאת (הרוב) שיש לכם אחלה של טעם במוזיקה!!! ושאלה למישהו שאמר על ליט..........מאיפה השגת את הדיסק לי אמרו שאי אפשר להשיג אותו בארץ......!!! בכל מיקרה לכל מי שמיתווכח על זה שהוא אוהב את לינקין פארק או לא יש לי דבר אחד להגיד לו...........לינקין פארק היא להקה מדהימה..... בל הכל עניין של טעם וריח אז אין טעם שתתווכחו על זה......!!!:)

shiran41

New member
....

אני שומעת בעיקר creed nickelback limp bizkit metalica nirvana merlin menson pod cradle of filth incubus pudlle of mudd and... linkin park

למעלה