../images/Emo41.gif התנצלותך מתבקשת כאן ../images/Emo41.gif
אני שומע ממנהל פורום "השמאל שלנו" ליגלוג על שמאל לא ציוני? זה "השמאל שלנו" או "השמאל שלך"?! הפורום הזה מגדיר את עצמו כך: "פורום זה נועד להציג במה לקומוניסטים , לסוציאליסטים , לסוציאל-דמוקרטים, אנארכיסטים ולאנשים התומכים בשמאל באופן כללי. אתה מכיר הרבה קומוניסטים ואנארכיסטים ציונים? מילא ה"מישמש" הזה שאתה מנהל גם את פורום "מפלגת העבודה", אבל בתור מנהל הפורום הזה, להביא את הדעות המזלזלות שלך כלפי חלק מגולשי הפורום זה לא לעניין. הביטוי הראוי הוא לא "שמאל קיצוני" אלא "שמאל רדיקלי". כתבת בציניות עלי, כחבר בשמאל הזה, שאני "אובייקטיבי" (המרכאות במקור) והוספת שאני מסתכל על המצב "לכאורה "מלמעלה" " (המרכאות במקור). ובתור שכזה, אני "בוחר להיות כמו השמאל האירופאי, וישר לגנות את החזק יותר לכאורה - ישראל." כתבת שאני "לא מנסה להתעמק במהות, תוכן, הבנה של המצב או של נפש האנוש, ולעיתים אף לא היסטוריה." ואני גם "אכן עיוור ומתסכל." אולי זה השמאל שלי שהיה היחיד להתנגד למלחמת לבנון, הראשונה והשנייה? (אה בשנייה גם מרצ "הצטרפה" בסוף), אולי זה השמאל שלי שאמר כבר לפני 50 שנה מה שהופך לקונצנזוס בימים אלו? ואולי השמאל שלך הוא זה שמאגף את הביטחוניסטים מימין, ומדבר על מהלכים מדיניים רק אחרי ש"ביטחוניסטים" כמו ברק, "מאשרים" אותם קודם? זה אולי ויכוח מעניין, אבל בתור מנהל פורום "השמאל שלנו" אני מצפה שאם יש לך ויכוח כזה איתי, תעלה אותו בצורה אובייקטיבית ועניינית, ולא בהכללת חוקיות גסה נוסח: השמאל הזה הוא עיוור ומתסכל" זאת בקשת הסליחה האולטימטיבית שלך מהמשתמש ששאל שאלה קצת מקנטרת אולי? לדעתי אתה צריך להתנצל.