שאלה

• פותח הנושא mb13
  • פורסם בתאריך
עוד פעם אנחנו נכנסים לויכוח

הזה? ווטרס לא שר את זה אלא גילמור, זה עם השיער הארוך שנראה קצת כמו פאג, אז בדיוק, זה הוא ששר את זה.
אני לא אוותר לך בנושא הזה

ומילה שאיננה מקובלת בפורומנו

כפי שאלעד כבר יודע. זוהי מילת גנאי מכוערת, שאין לה מקום פה.

oneman2

New member
למעשה

רוב האנשים בוחרים לראות אותה ולהשתמש בה כמילת גנאי. למעשה, זאת לא אמורה להיות קללה (לדעתי).

החברה מתייגת אותה ככזו

וזו המשמעות בה היא מתקבלת, על ידי רוב בני האדם. דעתך לא מעלה ולא מורידה כאן. נסה לשאול בפורומי הגאווה בתפוז מה דעתם על הביטוי.

FunkyMonk

New member
נראה לי שלא שמת לב מה הוא כתב

הוא לא כתב "הומוסקסואל", או "הומו", או "גיי", הוא כתב "פאג", שזו מילת גנאי בדיוק כמו ניגרו, ובדיוק כמו יהודון. כמובן ש"יהודון" מתאר אדם יהודי, ו"ניגרו"/"כושון" מתאר כושי, אבל זה לא אומר שאלו לא מילות גנאי. בכל מקרה, אני לא רואה בעיה עם מילות גנאי, אבל ציף היא המנהלת P:

פאג זאת לא מילת גנאי

פאג (fag) זה סלנג להומו, אין הבדלים בין המשמעות של המילים. בדיוק כמו שהומו יכול להתפס כקללה, כך גם פאג.

אתה טועה, אלעד

אני ממליצה לך - לגמרי ברצינות - לשאול בפורומי הגאווה בתפוז, למשל בפורום גאווה צעירה, כיצד נתפס הביטוי. אני בטוחה שתלמד משהו חדש. בכל מקרה, אבקשך שלא להשתמש בביטוי הזה בפורומנו.

זה לא רלוונטי

כי במילא זה היה בהומור. אבל אם זה הגיע למצב שאסור לי להתבדח קצת בלי שעשר אנשים יקפצו עליי, אז באמת כדאי שאני אפסיק עם זה.

שכחת עוד שאלה...

לאן נעלם הטריילר של אופטימוס פריים כשהוא הופך ממשאית לרובוט, ומאיפה הוא מגיע כשהוא הופך מרובוט למשאית? תשובות ורעיונות יתקבלו בברכה ! מצטער, רוח שטות עברה בי...

וואווו נוסטלגיה מטורפת!

מה עלה בגורל הרובוטריקים?! בטח תקעו אותם בפינה אפלה במרתפי ערוץ 11 לא?! חח חבל דווקא הראו מה הייתה הרמה של הטלוויזיה הישנה יותר הקלאסית והחינוכית שהספקנו לגדול עליה

Jason2

New member
בקרוב סרט חדש

אבל הבמאי הוא מייקל ביי, אז לא הייתי שמח יותר מידי.

יופי

אני רואה שזה ניהיה אופנה להחריב תוכניות ילדים ישנות שהיו ברמה! כמו כנפי הרעם! מה הלאה? אריק ובנץ!??

לא יודע מה יהיה עם הסרט..

אבל תודו שכשמזכירים את הרובטריקים אתם מתרגשים לפחות כמו בהאזנה לפ"פ... יותר מזה, חשבתי שאולי ישלבו קליפ של פינק פלויד עם אנימציה של הרובוטריקים.. מה אתם אומרים?

למעלה