אז קנית L בסוף?אתה יכול להגיד לי במסרים איך?:)
ק קטקטXD New member 9/4/07 #19 גם לי יש שאלה../images/Emo207.gif לגבי בית אפשר שכמה אנשים יהיה להם בית 1? בואו נעשה בית לפורום SL תפוז חח יהיה מגניב!
גם לי יש שאלה../images/Emo207.gif לגבי בית אפשר שכמה אנשים יהיה להם בית 1? בואו נעשה בית לפורום SL תפוז חח יהיה מגניב!
א אושRתי New member 9/4/07 #23 אפשר גם לשכור אדמה ולעשות עם זה הרבה דברים, אבל גם לזה צריך הרבה לינדן.
W w QueenסSn New member 9/4/07 #26 אני אתרום את ההון שלי../images/Emo210.gif 2 לינדן!! אין לי מושג אפילו איך קיבלתי אותם
ט טל המוזרה New member 9/4/07 #31 ממ... אם את רוצה לקנות אדמה את צריכה לשלם בדולרים אמיתיים. והרבה. אז אני מניחה שזה ירד מהפרק... לבנות בית - אם את בונה בעצמך זה לא עולה כסף. אבל זה מאוד מסובך ולוקח המון זמן. שכירת בית - המחיר משתנה בכל בית.
ממ... אם את רוצה לקנות אדמה את צריכה לשלם בדולרים אמיתיים. והרבה. אז אני מניחה שזה ירד מהפרק... לבנות בית - אם את בונה בעצמך זה לא עולה כסף. אבל זה מאוד מסובך ולוקח המון זמן. שכירת בית - המחיר משתנה בכל בית.
ק קטקטXD New member 9/4/07 #32 אני רוצה לבנות בית, אבל צריך לזה אדמה לא? כמה עולה השכירות? של האדמה? או שאפשר לבנות בית איפה שרוצים? איך בונים בית בכלל?
אני רוצה לבנות בית, אבל צריך לזה אדמה לא? כמה עולה השכירות? של האדמה? או שאפשר לבנות בית איפה שרוצים? איך בונים בית בכלל?
ט טל המוזרה New member 9/4/07 #33 סליחה התבלבלתי. חשבתי שאת רוצה לקנות אי כדי לקנות אדמה את צריכה לפתוח את החיפוש בחוצץ של Land Sales ופשוט לחפש לך אדמה נחמדה . אבל זה גם עולה המון P:.
סליחה התבלבלתי. חשבתי שאת רוצה לקנות אי כדי לקנות אדמה את צריכה לפתוח את החיפוש בחוצץ של Land Sales ופשוט לחפש לך אדמה נחמדה . אבל זה גם עולה המון P:.
1 1תרו New member 9/4/07 #25 ../images/Emo207.gifעוד שאלה... מישהו מכיר חנות טובה וזולה לתסרוקות של גברים? כנ"ל רק בבגדים תודה לכל העונים/עונות, עידו
../images/Emo207.gifעוד שאלה... מישהו מכיר חנות טובה וזולה לתסרוקות של גברים? כנ"ל רק בבגדים תודה לכל העונים/עונות, עידו