שאלה

שוב פעם דימגוגיה...

אתה מתחמק (מנסה לפגוע בי בצורה אישית) במקום לענות על הטיעונים שלי... עזוב הגדרות.. זאת פשוט צביעות לחתום עם תאגידי ענק ולשדר מסר של אנטי תרבות קפיטליסטית.... (תודה לך, עכשיו אני יודע שלימפ ביזקיט זה לא זמר זה להקה.. ממש לא אכפת לי אבל אולי המידע הזה יהיה לי שימושי יום אחד..)

HandsomeDevil

New member
כן, אכן תגובה מפורטת...

הכוללת בתוכה המון שטויות במיץ עגבניות! האמנים שמופיעים האמ.טי.וי.2 ומוכרים חולצות שלהם לספונסרים גדולים כמו טוור רקורדס עושים זאת מסיבה אחת ברורה: כסף! האמנים האלה לא יכולים לחיות עם הכסף שיוצא להם ממכירת אלבומים והופעות, זה פשוט לא מספיק! ולא, הם לא שינו את המסר שלהם בכך שהם חתמו עם תאגידים הגדולים. אתה בעצמך אמרתה שאתה מבין את הטקסטים של מרילין מנסון ושהם בעלי ערך- ואתה יכול יפה מאוד לראות tainted love באמ.טי.וי שורה תחתונה it´s all about the money... הם נשארים עם אותם מסרים ועוד 500$ בארנק. (זאת הייתה, כמובן,תגובה לואלריייי, שהגיב למה שכתבתי כמעט בתחילת השרשור).

it´s all about the money

האמירה הזאת נוגדת את כל התיאוריה האנרכיסטית ומאותה סיבה בדיוק להקות כמו crass, conflict, black flag בחיים לא יהיו באמ טי וי ולא יחתמו חוזה עם שום תאגיד... כל השאר פשוט צבועים... "האמנים האלה לא יכולים לחיות עם הכסף שיוצא להם ממכירת אלבומים והופעות, זה פשוט לא מספיק!" עובדה שכן. יש הרבה להקות שחיות רק מזה.. ממכירת דיסקים ומהופעות... לא מספיק למה בדיוק ? אוכל ושכר דירה ? בטח שכן.

Death Wish

New member
לואלרי

לפי מה שאתה אומר (ולא תמיד בחוכמה..) להקות "טובות" לא מפרסמות את עצמן ב mtv ואלה שכן סתם צבועים... כל להקה ואני אחזור על זה שוב כל להקה מפרסמת את עצמה אם זה במכירה דיסקים קליפים ב mtv או פליירים של מקום וזמן הופעה.... כך שכל להקה צבועה...(לפי דעתך)

אין שום דבר רע בפירסום...

כל הקטע זה ההעקרון נגד כל קשר עם תאגידים גדולים ובעיקר אמ טי וי.. באחת ההודעות פירטתי בדיוק למה..

זה תלוי איזה חברת תקליטים..

תאגיד זה עסק שצובר הון עצום.. מופיע בבורסה.. מקבל השקעות בינלאומיים בסדרי גודל גדולים.. וכו´ יש חברות תקליטים עצמאיות שלא תלויות באף גורם...

HandsomeDevil

New member
צודק בהחלט...

וגם בהודעתי אמרתי, שלאמנים כמו לימפ ביזקיט ולינקין פטרק, שמככבים באמ.טי.וי.כל שני וחמישי אסור לעשות זאת! יש דרכים אחרות וטובות יותר להתמסחרות: אמ.טי.וי.2 (שבניגוד לאחיו, אמ.טי.וי, לא מונע מכל אותם אמנים להביע את דעתם בשיריהם ומצנזר מילים כמו fuck ו- shit) מכירת פצ´ים, פוסטרים וכל-מיני פרטי אספנים כמו תקי אוכל או גיטרות מהופעות......

זה לא מה שאני אומר..

MTV זה לא סתם ערוץ בטלויזיה, MTV זאת תרבות שלמה.. רק שתדע, זה הערוץ הפופולרי ביותר בקרב בני הנוער. כלומר, דרך MTV מכתיבים לנו מה לשמוע, איך להתלבש, מה אין ומה אאוט.. דרך MTV מוכרים לנו את תרבות הצריכה.. כשאתה קונה חולצה אתה לא קונה פשוט חולצה אתה קונה סטייל, אתה קונה כוח.. חופש.. קוליות.. הרבה אנשים לא מבינים את זה אבל זה פשוט בתת מודע.. מוצרים כתחליף לרגשות.. וכל זה קשור לMTV. (אפשר לכתוב על זה עוד המון דברים אבל אחסוך ממכם את זה). MTV לקחו מסרי המחאה שלנו (ואני חוזר על עצמי עכשיו) והפכו אותם לעוד מוצר, לעוד אופנה, לעוד כלי בישביל לעשות כסף... לדוגמה הראפ - *ה*מוזיקת מחאה.. לקחו את הסיגנון הזה.. המציאו בישבילו אופנה של לבוש.. שמו איזה ראפרים מזוייפים עם מילים קליטות ומוזיקה קיצבית מגניבה ואנחנו קונים את זה.. איזה זכות יש לבן אדם עם וילה שלוש קומות ו20 מכוניות לשיר על כמה עצוב בחיים שלו ??! (אולי באמת עצוב בחיים שלו, במונחים שלי בכל אופן). בגלל כל זה, אני חושב שלהקה שהולכת ומפיצה את המוזיקה שלה דרך MTV משנה בעצם את כל המסר שלה.. זה פשוט צביעות!! (ומסר זה לא רק המילים של השירים.. [למרות שהתאגידים שולטים גם על זה אם הם רוצים..] מסר זה כל מה שהלהקה מייצגת.. הפעילות שלה.. וזה שלהקה חותמת חוזה עם אותם אנשים שהיא שרה נגדם.. זה -ניחשתם- צביעות. - וזה בישבילי ההגדרה למוזיקה ממוסחרת.)

SuperBeast

New member
הסבר אחרון...

כבר נמאס להסביר את זה ! אבל מה אתם חושבים שלימפ ביזקיט ולהקות אחרות מוכרות את הקליפים לאמ.טי.וי ! האמ.טי.וי אוהבים את זה אז הם שמים את זה בערוץ ! ואני חוזר, התמסחרות = שיטת של אמרגנים לחיזוק הלקה : חולצות, מפגשי חתימות וכ´ו... דיי לדבר שטויות !

בטח שאמ טי וי אוהבים את זה

זה מכניס להם כסף.. עזוב אותך התמסחרות (במילא לא אצליח לשכנע אותך לפירוש שלי של המילה) צביעות.. זה פשוט צביעות...

HandsomeDevil

New member
אתה ממש אידיוט!

(סליחה על ההתבתאות- היה מחובתי לעשות זאת) אמ.טי.וי. זה כולה ערוץ שמשדר קליפים של פופ! אם אתה לא רוצה לצפות בו- אל תצפה! אתה זה שעושה ממנו כזה עניין גדול! וכמו שאמרתי קודם- אמ.טי.וי. זה ממש לא ערוץ טוב להתמסחר בו, הוא משדר את כל תרבות ה בריטני-ורוד-לייף פרפקט-קוצ´י מוצ´י..... -זה מגעיל! אבל בניגוד אליו יש דרכים טובות לעשות כסף שיספיק להרבה יותר משכר דירה ואוכל במקרר.... אמ.טי.וי.2 לא מצנזר ופוגע בהתבטאות של האמנים, מכירת חפצי אספנות עושה כסף טוב, מכירת פוסטרים, פצ´ים ודברים נילווים (כל עוד היא לא נמכרת בתאגידים גדולים כמו טוור-רקורדס- אלא בחנויות "מחתרתיות"- כמו התומר למשל)- כל האמנים רוצים גם להרויח כסף ובאותו זמן גם לשמור על חופש הביטוי והמחאה שלהם בשירים-אם גם זה נקרא להתמסחר אז תסבירו לי מה לא?! ובנימה אופטימית (?!) זו אפשר, לדעתי לסיים עם השרשור הדבילי הזה.

שני דברים

1. התנגדות עיקרונית לתרבות האמ טי וי 2. התנגדות עיקרונית לשיתוף עם התאגידים הגדולים אמ טי וי זה תאגיד גדול!! זה לא סתם ערוץ שמפרסם מוזיקה... זאת הפקה שלמה.. הם עושים את הקליפים.. יחסי הציבור.. מפרסמים.. יוצרים אימג´ והכל.. לחתום עם אמ טי וי (למעשה לתת להם את הזכויות על המוזיקה - כי בלי זכויות הם לא יכולים לשדר את הקליפ) זה בדיוק כמו לחתום עם קולומביה רקורדס או משהו..

a_duck

New member
אה כן...ועוד משהו...

אם כבר..אז מה שתיארת מתקרב יותר לקומוניזם...

אני יודע די טוב מה זה אנרכיזם

ובעקרונות הכלכליים אנרכיזם וקומוניזם הם די זהים.. זה המכנה המשותף... (קראל מרכס ופורדון הכירו זה את זה)

אנרכיזם - רק שיהיה ברור

תיאוריה חברתית ששוללת כל כפיה... תיאוריה שמאמינה שבן אדם יכול לפרוח ולממש את עצמו בצורה הכי טובה רק במצב שאין שאף אחד לא שולט עליו, אף אחד לא מעליו.. אנרכיזם - מקסימום חופש לפרט תוך כידי סולידריות מוחלטת.. כלומר, תעשה מה שבא לך כל עוד זה לא פוגע באף אחד.. אפילו לא בנמלה.. באנרכיזם למעשה אין רכוש, אין כסף והעבודה היא על בסיס של שיתוף פעולה... באנרכיזם אין ממשלה, אין שילטון, אבל זה לא אומר שאין חוקים.. באנרכיזם גם אין מדינה ולכן זה זאת לא תיאוריה בישביל מדינה אלא בישביל חיים קומונאלים.. בקומונות כלומר.. הממ.. טוב זה בערך עקרונות האנרכיזם..

a_duck

New member
אם אתה יודע...

למה אמרת שאנשים צריכים לעבוד בשביל להרוויח כסף לדברים בסיסיים? הכל חינם גם ככה...ואנשים לא מקבלים כסף...

למעלה