שאלה

גקי1

New member
שאלה

רק על מנת לדעת - אני 65% ובני משרת מזה חמישה חודשים בנחל אך מאד מעונין (בניגוד לדעתי כמובן) לא להיות קרבי. האם באפשרותי לגרום להוצאתו משם ואם כן - מה הפרוצדורה? יצוין שיש לי עוד בן - צעיר יותר

היי שני...--->

זה הלינק להורדת הICQ זה ה-ICQ הכי חדש שיש היום 2002A מקווה שתסתדרי ואם לא אני תמיד פה. ע.

רינו

New member
אתה הנכה,לא בנך.../images/Emo57.gif

מה קשור בנך לזה. אין לך מעצם נכותך שום אפשרות להוציאו. כמובן שהדבר נתון לשליטתו של בנך בלבד,ואם הוא באמת כל-כך לא מעוניין להמשיך ביחידתו הוא כבר דיי בוגר בכדיי לדעת מה עלייו לעשות. אלא אם אין שום מניעה להמשכו ביחידתו.

גקי1

New member
לא מדויק רינו

כי למיטב זכרוני החוק קובע שנכה צה"ל רשאי לסרב שבן יחיד ישרת בקרבי. לכן ציינתי שיש לי שני בנים. במקרה הזה גם הבן-למרות שהתנדב בתחילה- מעונין לצאת עכשיו מקרבי.

רינו

New member
אז תכתוב מכתב לשלישות הראשית

וציין את כל בקשותיך,לעיתים הם מתחשבים בזה. לגביי החוק,כל משפחה לבן יחיד חייבת לחתום על טופס שהם מאפשרים לבנם לשרת ביחידה קרבית.

אם אתה רוצה באמת להוציא את בנך

תתחיל להתקשר למ"מ שלו ללא הפסקה למ"פ יותר טוב תגיד לו שאתה לא מסכים וכל זה זה הלחץ הכי גדול שאתה יכול להפעיל כדי להוציא אותו במהירות ובקלות!

c a t c h 22

New member
פנה קצינת הנפגעים החיילית היא ...

פנה קצינת הנפגעים החיילית היא ...יכולה לעזור. אני נאזרתי בהקשר לאחותי. איזה חייל היתה אלי אני מקיר את מישהו

smile2life

New member
נסה דרך העובדת שיקום

לא מכיר אותך את את מהות פציעתך אבל תמיד אתה יכול לטעון שהשרות של הבן ששל בקרבי מחזיר אותך לרגע הפציעה ואתה לא מצליח לתפקד בצורה יומיומית. פנה דחוף לעובדת השקום בלשכה

למעלה