שאלובת בקשות הסברים ופניות

eranshabani

New member
לנצח אנגנךךךך!!

למי יש את השיר לנצח אנגנך שרנן שר??? ניסיתי להוריד אותו כמה פעמים וזה סתם מוריד לי את הגירסה הזאת שלא שומעים כלום... למי שיש תגירסה הטובה בבקשה שלחו לי .. תודה ערן (-:

eranshabani

New member
הדיסק של רן דנקר!!!

אני רוצה לדעת מתי יוצא הדיסק של רן אני מת כבר שהוא ייצא לחנויות!! אני ממש אוהב את הקול שלו!! אם למישהו יש איזשהו מושג לגבי זה שישלח לי הודעה.... בתודה ערן (-:

קדימה קדימה...לחתום~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://oursong4.bon.co.il/Front/Intro/intro.asp נא לחתום דחוףף!!בבקשה!!!מהר כמה שיותר לשלוח לכל האיסיקיו מסנג'ר קומנות פורמים וכ'ו...!!! לשלוח לכמה שיותר אנשים!!יאללה יש עוש סיכוי לסדרה המהממת הזאת!!!

מי14

New member
רן [ :

רן ? אני אוהבת אותך דבר ראשון : ) אתה בנאדם מקסים יש לך לב זהב ... , ! ואני מאחלת לך בהצלחה , :) יום טוב שיהיה .... , : ]

Meytar 888

New member
אתם לא מבינים שזה לא משנה מה אתם רוצים?

אם השחקנים לא רוצים לעשות עונה חמישית אז לא יהיה. חוץ מזה,אם וכן תיהיה עוד עונה זה יהיה בלי רן/אניה/אושרי,ולפי דעתי אף אחד לא יהנה מזה כמו שנהנו בארבעת העונות הקודמות. שיהיה בהצלחה בכל מקרה

Meytar 888

New member
יש בטאגלינס של הפורום באשכול שקוראים לו

"ספיישל השירים של רן!תודה למיתר" ויש את השיר שם. אם אתה לא מסתר תשלח לי מסר ואני אשלח לך את השיר

מי14

New member
אה [[ :

אה סבבה מאמי [: פשוט לא ידעתי אני חדשה חחח :) יש פורום שהוא מגיב בו ?@ כמו לנינט [[[[[ : יום טוב #

MiRiAm LoVe RaN

New member
יאווווווווווווווווווווווווווו ,

כמה פעמיםם אפשרר להגידד רן לא קורא / כותבבב בפורוםםםםםםםם חלאסססס לכתובב לו דבריםם אוףף זה כבר נהיהה מעצבןןן

מי14

New member
סליייחה ?

תירגעי מה קרה ? חבלת שלא הרגת אותי וזהו אני ירשום מה שבא לי @ ואני לא שואלת אותך יאללה בי ...

MiRiAm LoVe RaN

New member
אבל את לא מבינה שאף אחד לא רוצה שתירשמי

את זה ?? את לא קולטתת שזה מעצבןן ?? וחוץץ מזה לא ידעתיי שאתת חדשהה .. בגלל זה התעצבנתתיי.. ואנחנו יודעים שאת אוהבת אותו כי אם לא , אז לא היית בפורום הזהה ..

מי14

New member
[ :

בסדר לא חשוב מתוקה פשוט קצת תירגעי אם העצבים $ אני חדשה מה אני מבינה @? לפחות תישאלי לפני שאת רושמת דברים כאלה ... טוב לא חשוב , יום טוב שיהיה לך [ : [ :

מי14

New member
תווווווווווווווווווווווודה [ :

תודה מאמי [: יום טוב :-*

למעלה