מסתדר*
M Meytar 888 New member 25/4/07 #6 קודם כל אל תפתח כל כל הרבה הודעות,יכלת לכתוב הכל בהודעה אחת במקום לפחות שתיים. עכשיו לשאלה שלך- הדיסק של רן אמור לצאת בקיץ,אבל לא ממש ידוע חודש מדוייק. מה שכן,סינגל ראשון יצא במאי,החודש הקרב ובא!
קודם כל אל תפתח כל כל הרבה הודעות,יכלת לכתוב הכל בהודעה אחת במקום לפחות שתיים. עכשיו לשאלה שלך- הדיסק של רן אמור לצאת בקיץ,אבל לא ממש ידוע חודש מדוייק. מה שכן,סינגל ראשון יצא במאי,החודש הקרב ובא!
ע עדידוש The Queen New member 25/4/07 #9 זה מה שאמרו על השיר שלנו 3../images/Emo199.gif שרק רן ואושרי ישארו וזה לא יהיה אותו דבר ואף אחד לא יאהב את זה בגלל הדמיות הלא קשורות. ואיך אנחנו היום?? חוליים על זה!! והייתה אפילו עונה רבעית! אם תהיה עונה 5 כולם יתאהבו בה מייד כמו כל העונות האחרות.
זה מה שאמרו על השיר שלנו 3../images/Emo199.gif שרק רן ואושרי ישארו וזה לא יהיה אותו דבר ואף אחד לא יאהב את זה בגלל הדמיות הלא קשורות. ואיך אנחנו היום?? חוליים על זה!! והייתה אפילו עונה רבעית! אם תהיה עונה 5 כולם יתאהבו בה מייד כמו כל העונות האחרות.
M Meytar 888 New member 25/4/07 #10 לא יודעת מאיפה המצאת את זה אבל דיברו כל הזמן על עונה שלישית! ואחרי העונה הזאת,אל תיהיה כל כך בטוחה שירצו עוד עונה. הביקורות על העונה הזאת היו מבישות מאוד,בדוגרי לא הייתה עונה משו.
לא יודעת מאיפה המצאת את זה אבל דיברו כל הזמן על עונה שלישית! ואחרי העונה הזאת,אל תיהיה כל כך בטוחה שירצו עוד עונה. הביקורות על העונה הזאת היו מבישות מאוד,בדוגרי לא הייתה עונה משו.
ע עדידוש The Queen New member 25/4/07 #12 טוב../images/Emo199.gif אם את לא רוצה אל תחתמי, אני לא הולכת להתווכח איתך.. (או עם מישהו אחר..)
נ נוי68 New member 28/4/07 #31 עכעכ אני חייבת דחוף ליצור איתו קשר.. מישהו יודע איך?? זה ממש ממש דחוף לי!
N nofarosh11 New member 29/4/07 #41 שאלה..../images/Emo9.gif לימש'ו יש איזשהו קישור לכתבה שאומרת שרן חזר.. פשוט אני מחפשת ולא מוצאת תודה מראש לעוזרים..
שאלה..../images/Emo9.gif לימש'ו יש איזשהו קישור לכתבה שאומרת שרן חזר.. פשוט אני מחפשת ולא מוצאת תודה מראש לעוזרים..
M MiRiAm LoVe RaN New member 26/4/07 #21 לא רוציםם לחתוםם ! # מיתרר צודקתתת .. זה לא כול כךך משנהה אם נחתום או לא זה המפיקים לא אנחנוו וחוץ מזה יהיה ח . ר . א של עונהה (אם תהייהה) כי לא יהיהה את רנו'ש
לא רוציםם לחתוםם ! # מיתרר צודקתתת .. זה לא כול כךך משנהה אם נחתום או לא זה המפיקים לא אנחנוו וחוץ מזה יהיה ח . ר . א של עונהה (אם תהייהה) כי לא יהיהה את רנו'ש
ע עדידושש המאמי New member 26/4/07 #24 נכוןן לדעתי צריך לעשות עצומה לזה שרן דנקר ישתתף בעונה החמישית אם תהיה! חח.. :]