שאלוב בנוגע להסכם סודיות

גלילי111

New member
שאלוב בנוגע להסכם סודיות

חברה שאני שואפת להסכם נציגות בלעדית למוצרה (שמעוגן בפטנט) שלחה לי הסכם סודיות:1. נרשם שם שם ה"חברה" שלי ומצויין שם המוכרת כחוק במדינה - ובכן אני עוסק מורשה - מה עושים? האם לתקן אותו (ואז זה יפגע סיכויי) או שמול החוק זה אותו משמעות עוסק מורשה וחברה רשומה? 2. מצויין שם שלא נחתם עדיין שום בלעדיות או הסכם רכישה אבל אני מחוייבתלשמור סודיות ולא למכור שום מוצר דומה ל 10 שנים - האם זה מקובל ונהוג? (מדובר על תחום בדיקות המעבדה). 3. מה הכוונה בסעיף: " 12. This Agreement shall be deemed to have been made in, and shall be construed and interpreted in accordance with the laws of Finland. This Agreement supersedes all prior agreements, written or oral, between the parties relating to the subject matter hereof. The Agreement may not be modified or changed in whole or in part except by an agreement in writing signed by authorized representatives of each party,"? 4. מה הכוונה במשפט: " IN WITNESS WHEREOF, the undersigned have caused this Agreement to be executed as an agreement under seal by a duly authorized officer as of the date first above set forth. " האם הכוונה שחייב להיות חתום מול עו"ד? אודה מאוד לתשובתכם

חגי500

New member
פנה לעורך דין המתמחה בהסכמים בין חברות

אל תעז לחתום ללא ליווי עורך דין. אל תחסוך את עלות עורך הדין. אל תסתמך על עצות חינם בפורומים. חוזה כזה צריך לקרוא במלואו, ומי שאינו בקיא בכתיבת/קריאת חוזים אינו יכול להבין את המשמעות של הסעיפים השונים. עוסק מורשה הוא חברה חוקית בישראל, בדומה לחברה בע"מ, אבל לא כמו עוסק זעיר. בעיקרון בכל מקום בו נדרש להכנית את מספר ח.פ. של חברה בע"מ, אתה יכול לכתוב ע.מ. (עוסק מורשה) ולהכניס את מספר הזהות שלך, שהוא גם מספר העוסק מורשה שלך. אם ברצונך בהמלצות על עורכי דין מסחריים אנא כתוב זאת. כמו כן כתוב באיזה אזור בארץ אתה פעיל בהצלחה

SZ Co

New member
אסור לבחון סעיפים בחוזה במנותק מהחוזה כולו

סעיף עלול לקבל משמעות שונה בקונטקסט שונה, מאוד לא בריא. פנה לייעוץ אצל עו"ד מסחרי. צום קל ופורים שמח,

למעלה