25 לשעה לבת 16 זה דווקא נחשב גבוה
ר רעוּת New member 19/6/09 #35 חחחח יפה לך ../images/Emo6.gif אני מרוויחה 22 ש"ח לשעה וכשאסיים את התואר אלך למלצר כי גם ככה אין מה לעשות איתו .
חחחח יפה לך ../images/Emo6.gif אני מרוויחה 22 ש"ח לשעה וכשאסיים את התואר אלך למלצר כי גם ככה אין מה לעשות איתו .
H hadarinke New member 18/6/09 #16 חחחחחח אעע... הייתי עם ידיד שלי המתולתל, והזמנו קולה ותפוזים וצ'יפס אה, וגם שאלתי אותך איך מגיעים לשירתים ואז אמרת לי משהו מסובך כזה
חחחחחח אעע... הייתי עם ידיד שלי המתולתל, והזמנו קולה ותפוזים וצ'יפס אה, וגם שאלתי אותך איך מגיעים לשירתים ואז אמרת לי משהו מסובך כזה
ס סמדרולה New member 18/6/09 #17 חחחח סבבה היה לי חשוב להבהיר שאני לא הייתי מהמציקות שישבו מתחתיה. ואני הייתי משמאלכם בשולחן הארוך.
H hadarinke New member 19/6/09 #23 אההה את עם השמלה היפה והחגורה! עכשיו הכל ברור/tapuzforum/images/emo6.gif
C chen1litvak New member 18/6/09 #21 כן טיפה הטעתי אותך, סורי פשוט בבלאנס (כששלחתי לך את ההודעה) היא שרה רק יואל באמצע ההופעה היא הסבירה על האלבום ואז עשתה את השיר הראשון וישר אחריו את השני והיו עוד כמה שאין לי כוח להיזכר..
כן טיפה הטעתי אותך, סורי פשוט בבלאנס (כששלחתי לך את ההודעה) היא שרה רק יואל באמצע ההופעה היא הסבירה על האלבום ואז עשתה את השיר הראשון וישר אחריו את השני והיו עוד כמה שאין לי כוח להיזכר..
S Sunflower Fairy New member 19/6/09 #33 מיואל היו חמישה שירים../images/Emo204.gif סנונית הבית האפור שיר הנוצות אתה מתעורר ימים זהובים ולא, זו לא הודעת חדשה כי אני מסרבת לעשות מה שרעות אומרת.
מיואל היו חמישה שירים../images/Emo204.gif סנונית הבית האפור שיר הנוצות אתה מתעורר ימים זהובים ולא, זו לא הודעת חדשה כי אני מסרבת לעשות מה שרעות אומרת.
S Sunflower Fairy New member 21/6/09 #42 אה, וקוצים ששכחתי../images/Emo204.gif זה הציק לי כל השבת, סורי