שאלום! אני חדש פה...

Negative one

New member
שאלום! אני חדש פה...

ושמח מאד שסוף סוף פתחו פורום ללהקה המצויינת הזאת. לרד הוט יש לי קשר מיוחד כי "קליפורניקיישן" היה תקליט הרוק הראשון שקניתי,ועד היום אני אוהב לשמוע אותו...וגם בגללו נמשכתי דווקא לאהוב רוק ולשמוע עוד להקות שאני ממש אוהב. אז שיהיה בהצלחה לפורום ולכל החברים. דרך אגב,השיר שאני הכי אוהב של הרד הוט הוא scar tissue שהוא שיר ענקקקק לדעתי! ואין עליו שום מתחרה...כולל "אנדר דה ברידג'"....

Vdrums

New member
מתחת לגשר לא רואה את

צלקת ממטר. מתחת לגשר זה קלאסיקת רוק של הניינטיז. תקנה את דם סוכר סקס קסם. אח"כ נראה מה תגיד.

lollapalooza

New member
אבל תומר-

זו הדעה שלו, מה אתה רוצה? זכותו. גם אני חושבת ש- under the bridge יותר טוב, אבל זה עניין של טעם.

MasterD_iL

New member
אנדר דה ברידג'..

לדעתי אחד השירים הטובים של העשור.. אם לא בין הראשונים

m a n k o

New member
אני אף פעם לא אבין

את הנטייה של אנשים לתרגם שירים באנגלית לעברית... צלקות... נשמע כל כך עלוב... :|

איך אשפר בכלל להשוות??????

נווווו באמת under the bridge זה השיר הכי טוב בשנות ה90 כולל מטאליקה נירוונה אופספרינג וכל שאר להקות הרוק ששנות ה90 הביאו שום דבר לא מתקרב לרמה הענקית של השיר הזה לחן מושלם ומילים כבדות וזה לא קרוב להיות ממוסחר לעומת להקות אחרות בשנות ה90 זו דעתי בכל מקרה

dim dim

New member
כל אחד ודעתו

דעתי שיש המון שירים הרבה יותר טובים משל הרד הוט.. יש לנירוונה המון שירים שלדעתי עם הרבה יותר גאוניות מי של הרד הוט...

lollapalooza

New member
ברור שאפשר להשוות

יש כאלה שיגידו ש- smells like teen spirit הוא השיר הכי טוב של הניינטיז. אבל תכלס- מה זה משנה? כולם שירים גדולים, למה צריך להחליט בכלל.

hellrazor1

New member
איך אפשר להכניס...

את האופספרינג לאותה קטגוריה של מטאליקה ונירוואנה חוץ מזה זה לא צלקות....

בן כמה אתה??????

ברצינות אופספירנג הייתה בין הלהקות הכי מצליחות בעולם בניינטיז לפני שנתיים הייתי באנגליה וזה עדיין ככה אני רד בן 15 ואני יודע את זה אז אם אתה מעל גיל 18 ואתה לא יודע את זה אתה באמת לא התעניינת ברוק באותה תקופה

hellrazor1

New member
אני...

פחות ממך 14 ועדיין למרות שאני מעריך אותם פשוט אמרתי שקשה להשוות אותם לשתי הלהקות האחרות

Vdrums

New member
אופספריג הצליחה אבל לעומת אחרות

בניינטיז הם לא היו משהו בכלל...

אני לא מדבר על הרמה

ברור שנירוונה ומטאליקה ופרל ג'אם וגנז הם בכמה רמות יותר מהם אני מדבר על הצלחה

Vdrums

New member
זה משעשע, תנסי ../images/Emo6.gif הנה כמה

לשבור את הילדה סר פסיכיסקסי קליפורניקציה מצצי את נשיקתי אני אוהב ליכלוך בקלות תקליט מעולה: דקה אחת חמה או אולי רגע אחד חם
עיקר השימוש בתרגום כזה הוא למתעצלים לעבור לאנגלית

m a n k o

New member
אם כבר לתרגם אז בתעתיק

ככה זה מסריח יש אשכרה אנשים שבמקום להגיד גאנס אנ רוזז אומרים רובים ושושנים

Vdrums

New member
את זה אני אישית לא עושה זה באמת

דפוק. שאני מדבר אז אני עובר לאנגלית (שפה הרבה יותר יפה מעברית) אבל שאני כותב בפורומים אזה לפעמים.

למעלה