שאלום! אני חדש פה...

Negative one

New member
ולמה אתה חושב שאין לי אותו?

יש לי את blood suger sex magic שמעתי את כולו,ואני עדיין חושב שסקאר טישו הרבה יותר טוב מאנדר דה ברידג'. בכלל יותר אהבתי את קליפרוניקיישן מכל אלבום אחר של הרד הוט. ועוד דבר,גם אם זה קלאסיקת רוק,ואני מסכים בעניין הזה,זה לא אומר שזה השיר הכי טוב של הלהקה. אני אוהב גם את נירוונה למשל,ובכל זאת אני לא חושב שסמלס לייק טין ספיריט הוא השיר הכי טוב שלהם,למרות שהוא הכי קלאסיקה שלהם. אבל כל אחד ודעתו...

lollapalooza

New member
אנשים

זו אמנם שגיאת כתיב, אבל שם האלבום הוא blood sugar sex magik עם K!!! באמת מעניין למה זה? הנה לכם שאלה לשאול את החברים אם תפגשו אותם פעם.

אMור

New member
זה בסטייל של -

Vdrums

New member
אם היית טורח לקרוא את מה שרשמתי

בתגובתי השניה, היית רואה שאמרתי שגם אני הבעתי את דעתי בעניין, וסתם הנחתי שאין לך את האלבום. לא קבעתי עובדה. מה הקשר לנירוונה? ואני לא אמרתי שמתחת לגשר הוא השיר הכי טוב שלהם. הבנת הנקרא...

Negative one

New member
נראה לי כאילו אתה מנסה לעשות איזה

ויכוח אישי... אז עדיף שתרגע כיא אין לי שום כוונה להתווכח איתך על משהו. שאתה כותב ש"מתחת לגשר לא רואה את צלקת ממטר" זה די ברור שאתה מתכוון שאנדר דה ברידג' הוא שיר יותר טוב מסקאר טישו. שאתה מוסיף לזה שהוא קלאסיקת רוק,אז מתפרש שאתה מתכוון שהוא יותר טוב ממנו בגלל העובדה הזאת. אז בבקשה אל תאשים אותי שאני לא מבין. יותר מזה אני לא מתכוון להמשיך בעניין הזה.

Vdrums

New member
עכשיו הבנת נכון.

אבל קודם רשמת שאמרתי שמתחת לגשר זה השיר הכי טוב שלהם וכאן טעית. קפיש? אני לא מנסה ליצור ויכוח אני רק מסביר את מה שלא הבנת מדברי.\ יום טוב

למעלה