שאלום לכולםD:

מית צאן

New member
שאלום לכולםD:../images/Emo119.gif

מכיוון שיש פה הרבה מפורומאינו שמכירים אותי- היי^^ למי שלא מכיר אותי- שלומD: רק לידע כללי: קוראים לי עמית (מיתע, מית, מית צ'אן או כלדבר אחר בשבילכם^^) ואני התחלתי לראות בליץ' לפני כקצת יותר משבועיים^^ ובעצם הגעתי לפרק 82- האחרון שיצא בינתיים^^ אני דיי עילגת בשמות של הקפטנים וסגני הקפטנים וכולי- אז להיות סבלנים ולהסביר לי מי זה מי;; ו... אני להיות דיי לא החלטית. מצד אחד איצ'יגו/רוקיה זה רולז, אבל גם רוקיה/רנג'י זה סגיד! אני תומכת בשתי הזוגות. אני מטורפת על הבישנון היטסוגאיה טושירו (ראו חתימה) ולא איכפת לי אם מישי אחרת אוהבת אותו פה כי הוא שלי
ו... אני מתה על קון, רירין, קלוד ונובהXD הם קורעיםXD ו... בעצם אני אוהבת את כולם חוץ מאייזן (גררר><) וגין (המוזר שאפחד לא מבין ת'קטע שלו0.0) ו... הינאמורי לא של היטסוגאיה;; הם רק חברי ילדות;; נו טוב- זה מספיק^^ תלמדו להכיר אותי בהמשך^^

Hinamori

New member
ברוכה הבאה~../images/Emo181.gif

הינאמורי של היטסוגאיה. והתמונה שהבאת היא ההוכחה~

../images/Emo204.gifברוכה הבאה! D:

היטסוגאיה באמת חמוד X3 ואת ראית הרבה בליץ' בזמן קצר, איזה כיף לך @.@ נכון פרק 54 יפה?! ו58?! ו59?!@!#$@%1 השתלבות נעימה והכל <:

Mrs Puff

New member
מיתצ'אןן~~ ^-^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

ניע~ ברוכה הבאה אומשו
תהני ^____^

marinaaa

New member
היי /(^v^)\../images/Emo110.gif

אני מרינה ואני בת 16 וחצי!!@# תהני:]

הו, נוסטלגיה. O:

ברוכה הבאה. ^_^ |מנסה לדחוף את החתול שדורך על המקלדת, תקראו, יש לו מסר מהפכני ושובר מוסכמות לכל אומות עולם: יחטו=-יחטויחטויחטויחטויחטויחטויחטויחטויחטובב|

rukia chan

New member
שלומות לך ^_^

השתלבות נעימה וכאלה, תהני פה... וכיף לך שהצלחת לראות כ''כ הרבה פרקים בכ''כ מעט זמן. גמני רוצה T.T

ofirule

New member
../images/Emo207.gif

גם חדש פה רק בפרק 45 אבל מהר מאוד אני אגיע ל82

Envious

New member
יו עמיתוש ! D:

long time no see ;; כרגיל כמו בפורום אינויאשה יש התפלגות בעם XD אני חולה על אייזן וגין! >< וברוכה הבאה תהני ^^ כמובן שאין לי בעיה עם אדוארד

יו D:../images/Emo94.gif../images/Emo210.gif../images/Emo221.gif

ני בננע/יובל/קאווארו/סלק/יוקי יומי נעים להכיר. אמאמ... את חכמה
היטסוגאיה והינאמורי הם באמת רק חברי ילדות
(היטסואייזן לנצח!!!!!!!). שיפים אהובים? דעה על יורוסוי?
גלישה נעימה.ותיזהרי מספוילרים למאנגה. מסתובבים כאן הרבה

Mrs Osuwari

New member
הי...הי...היטסוגאיה שייך לי!

או היי עמית! לא שמתי לב שאת פה! את מבינה איזו ילדה חוצפנית חשבה שהיטסוגאיה שייך לה אז קצת יצאתי מדעתי המלאה בהיטסוגאיה אבל אני משבחת את אותה הילדה על שנאתה לאייזן וגין (אייזן כי הוא תקע חרב בהינאמורי הבישית של היטסו וגין סתם כי יש לו פרצוף מוזר-_-) אז אני מביאה לך היטסו קטן ובישי ששנוי במחלוקת לגבי השאלה האם הוא היטסו או אדו?

מית צאן

New member
אתם כ"כ נחמדים*_*../images/Emo119.gif

ווואאאעעעע ~מוחצת כולם~ לעזאזל0.0 אני עצלנית בשביל להגיב לכולם0.0; אז רק שכולם ידעו- תודה רבהרבהרבהD: אה- ולעזאזל הינאמורי/היטסוגאיה! הם רק חברי ילדות מתוקים~;; ולסנואו פוקס- אתה צודקD: עכשיו אני באמת שונאתשונאת אייזן^^ ו...למי שאמרה היטסוגאיה/אייזן, הייתי ככה עם הפרצוף מול המסך כשקראתי אתזה: O_________________________O; ^^ ו... אני מקווה להשתלב פהD: ולעזאזל- ראיתי את הפרקים כ"כ מהר, כך שאל תגידו לי: "נכון פרק 57 יפה?!?!?" וכלמיני כי אני בחיים לא אזכור מה קרה באיזה פרק. אז.. נא לפרט^^ אתם כאלה מתוקיםD: |מוחצתכולם|

למעלה