שאלום לכולםD:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif נכון פרק 57 יפה????

נו, זה עם הנינג'ות הלסביות. X: ברוכה הבאה~

מית צאן

New member
אריגאטו, ו...../images/Emo119.gif

נינג'ות ולסביות?O_O; אני רגילה רק לשיער-אדום-לסבית שמתחילה כל הזמן על אוריהימה ופעם אחת אפילו התחילה על רוקיהXD

../images/Emo94.gif../images/Emo210.gif../images/Emo221.gif פרק 57-../images/Emo58.gif

יורואיצ'י וסוי פונג נילחמות-התכוונו לזה שסוי פונג ויורואיצ'י צריכות להיות ביחד.

../images/Emo11.gif../images/Emo94.gif../images/Emo210.gif../images/Emo221.gif

אני לא בטוחה שבנות יכולות להיות נשואות

מית צאן

New member
נמ...../images/Emo119.gif

|עדיין ישלי על מה להתווכח^^;| נמ... יורואיצ'י בעצם מתייחסת אליה כמו לאחות קטנה, ולכן היא קוראת לה "סוי פונג". על ההתחלה שתיהן לא ידעו אתזה, וסוי פונג בכלל הייתה אמורה לשרת את יורואיצ'י ולהגן עליה אפילו המחיר חייה. אז בגלל זה היא קראה לה "יורואיצ'י סאמה". היא לא הרגישה שיש לה מספיק כבוד לקרוא לה "יורואיצ'י", ולדעתי גם זה כולל את "יורואיצ'י אונהסאמה". אני מאודמאוד מקווה שאני לא גוררת ריבים אומשוO_O; נמ~@@

Neon taichou

New member
|Pיל| מה הקשר שהיא קוראת לה

סוי פונג? ומה הן לא ידעו? ס_O סוי קוראת לה יורואיצ'י-סאמה כי היא האוקה הקטן והנחמד שלה. <: יורואיצ'י אומרת את השורה המפגרת הזאת על "אחיות" רק באנימה כי האנשים שהיו אחראיים על התסריט של הפרק היו לסבופובים, אומשו. אבל אחרי זה הם שמו הרבה יורוסוי אז סולחים להם~ במנגה לא ממש יודעים מה היחס של יורואיצ'י כלפי סוי כי הפרק מסופר מנקודת המבט של סוי, אבל לדעתי זה נראה כאילו ליורואיצ'י במנגה היה אכפת יותר. בכל מקרה, הרגשות של יורואיצ'י הצידה, סוי מאוהבת בה מעל הראש וזה לגמרי ברור. אם הן היו בנים, בטח היית אומרת "אמג יאוי!!!!!1111". <_<

למעלה