---
שרון, קומיקס, מעצם הגדרתו, הוא צורת סיפור שמשלבת תמונות עם טקסטים. , הקומיקס נוטה להיות מדיום מצוייר - למרות שיש כמה קומיקסים מצולמים או אחרים (Sprite comics, למשל, שמשתמשים בדמויות ישנות ממשחקי מחשב). ההנחה כי קומיקס הוא מדיום מצוייר היא, דה-פקטו, נכונה (למרות שהיא לא חייבת להיות כך). אני לא חושב שצעקתך בנושא זה הייתה במקום. בהמשך לכך, אני מבין שביקשת עזרה בציור התאומות אולסן לקומיקס. אז יש לך תמונות - ואני מניח שאת יודעת קצת לצייר, אז פשוט תציירי לפי התמונות את הבחורות שלך באיזה פוזות כלשהם שבא לך (כמובן, איזה קו עלילה קטן יעזור). אני חושב שאת יודעת מספיק על מה זה קומיקס כדי לחשוב על איפה יהיו הפאנלים וכו, ואם לא, פשוט תקראי קצת קומיקסים. לגבי התמונות - אני חושב שקצת הפצצת אותנו בתמונות- מה גם שקצת התנפל עלינו. אני לא בטוח שלתמונה השנייה של אולסן ולתמונה של מריצה היה מקום, ואני מצדד באיילה. תכל'ס, אני לא יודע איך לעזור לך לצייר אותן, חוץ מאשר להראות לך כמה תכסיסי פרופורצייה זולים. אלא אם את רוצה שאנחנו נצייר לך את התמונות, ואז תצתרכי למצוא מישהוא שמוכן בכלל להתעסק עם נושאים כאלו. לא שאני חושב שקומיקס זה סופרמן וספיידרמן - ההפך, אבל אני פשוט לא אוהב את התאומות אולסן, ועוד פחות מכך את כל הדמויות של הבחורה הזאת קמילה.