שאלום

שאלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי...אני שרון, בת 12
מממ...רק רציתי לבקש טובה...אממ, טובה טיפה גדולה... אני רוצה לדעת איך מציירים קומיקס של התאומות אולסן...אני שמה כמה תמונות, ואם אתם יכולים להסביר לי כמה פרטים איך מציירים אותן...
תודה

אני מצטער אבל אני לא יכול....../images/Emo70.gif

אני לא יענה בצעקות כי זה זכות של כל אדם לרשום מה שבא לו בקשר לקומיקס ואני לא יגיד לך לעוף מפה כי אני לא המנהל... אבל דייייייייי באמת!!!!! זה יותר מידי בישבילי!!!!

מה הבעיות שלכם?!../images/Emo6.gif--->כנסו../images/Emo70.gif

הממ...לאיש הראשון-לא הבנתי אותך. אולי כן? הדעה שלך היא שקומיקס אלו רק דמויות מצוירות או משהו כזה
ולאיש השני-
...סיפקת לי שעשוע
"פורום זה אינו מקום לאחסון תמונות". כ"כ רואים שלא קראת את ההודעה שלי, כי התמונות קשורות להודעה. כששאלתי על מריצה-כדי שתעזרו לי עם זה, שמתי תמונה של קמילה בורדונובה {=מריצה}, וכששאלתי על התאומות, שמתי שתי תמונות שלהן כדי שלהראות לכם מי אלו בכלל. אבל...אני מבינה שאתם קצת סגורים על כך שקומיקס זה ספיידרמן וסופרמן, אז צ'או... *עפה מהפורום הזה* וסליחה על ההפרעה, המנהל מוזמן למחוק הודעה זו בהקדם. תודה ולהתראות
*נוט*

אמיר0

New member
---

שרון, קומיקס, מעצם הגדרתו, הוא צורת סיפור שמשלבת תמונות עם טקסטים. , הקומיקס נוטה להיות מדיום מצוייר - למרות שיש כמה קומיקסים מצולמים או אחרים (Sprite comics, למשל, שמשתמשים בדמויות ישנות ממשחקי מחשב). ההנחה כי קומיקס הוא מדיום מצוייר היא, דה-פקטו, נכונה (למרות שהיא לא חייבת להיות כך). אני לא חושב שצעקתך בנושא זה הייתה במקום. בהמשך לכך, אני מבין שביקשת עזרה בציור התאומות אולסן לקומיקס. אז יש לך תמונות - ואני מניח שאת יודעת קצת לצייר, אז פשוט תציירי לפי התמונות את הבחורות שלך באיזה פוזות כלשהם שבא לך (כמובן, איזה קו עלילה קטן יעזור). אני חושב שאת יודעת מספיק על מה זה קומיקס כדי לחשוב על איפה יהיו הפאנלים וכו, ואם לא, פשוט תקראי קצת קומיקסים. לגבי התמונות - אני חושב שקצת הפצצת אותנו בתמונות- מה גם שקצת התנפל עלינו. אני לא בטוח שלתמונה השנייה של אולסן ולתמונה של מריצה היה מקום, ואני מצדד באיילה. תכל'ס, אני לא יודע איך לעזור לך לצייר אותן, חוץ מאשר להראות לך כמה תכסיסי פרופורצייה זולים. אלא אם את רוצה שאנחנו נצייר לך את התמונות, ואז תצתרכי למצוא מישהוא שמוכן בכלל להתעסק עם נושאים כאלו. לא שאני חושב שקומיקס זה סופרמן וספיידרמן - ההפך, אבל אני פשוט לא אוהב את התאומות אולסן, ועוד פחות מכך את כל הדמויות של הבחורה הזאת קמילה.

אממ...אוקיי../images/Emo26.gif

קודם כל, לא "הפצצתי" אתכם בתמונות
. שלוש תמונות זאת לא הפצצה... אני רק ניסיתי להראות לכם בשתי פוזות, ותמונה של קמילה לבקשה שלי לקומיקס של קמילה. אה...וכן, אני יודעת מה זה קומיקס...ולזה התכוונתי. אני רוצה לצייר קומיקס, אם לא הבנתם... הממ...ואל תקח את הדברים שלי לא יפה, כי אני שמחה שאתה מדבר בנימוס... הממ...לא צעקתי. רגע...אתה שומע אותי צועקת?!
...ייא, משהו חדש בתפוז
|
{בלי להעליב, יפ?}...מה שניסיתי לשאול אותכם, זה איך לעשות תווי פנים או שטויות, לא שמתי כאן את התמונות להנאתי.. אמממ....דרך אגב, זכותך לא לאהוב את התאומות אולסן וקמילה בורדונובה וכו'. וזכותי לשנוא ספיידרמן+סופרמן+באטמן+משהו עם מן בסוף
... ולא התכוונתי שתציירו לי, אני מתכוונת לצייר את זה ביד... אה...תיקון קטן..."תצתרכי"=תצטרכי...אני פשוט מאוד טובה בלשון ואני לא יכולה לראות שגיאת כתיב
זהו.

אמיר0

New member
טוב, אז עוד קצת רעיונות

אני מצטער להגיד לך את זה, אבל הדרך היחידה ללמוד באמת איך לצייר תווי פנים היא לנסות לעשות את זה, ולטעות. אחרי שתציירי 100 פנים שיראו כמו דבשת של גמל (הסליחה עם sherban, אני מאמת מחבב את גמש), אולי תצליחי לצייר פרצוף יפה. אבל אם את באמת רוצה קצת הדרכה טכנית על פרופורציות וכו', יש tutorial מאד יפה ב- http://www.polykarbon.com, ובו כל מיני טריקים נחמדים כמו איך לצייר בסיס של פנים במאנגה וכדומה. אני ממליץ להדפיס את הרפרנס שלהם על הבעות - למרות שהוא לא שלם. את יודעת, אומרים שאמנים נמדדים לפי העבודה האחרונה שלהם. בקשר לתאומות אולסן, מדובר בסדרה מצויירת בה שתי גיבורות על יענו ג'ימס-בונדיות, המצויידות בטכנולוגייה מתקדמת וכלב מדבר, מנסות להציל את העולם מהגרסאות המרושעות של רבלון (חברה לליפסטיק) ולוריאל. תיסלחי לי אם אני משווה לבאטמן בוורוד, בסדר?

../images/Emo26.gif

אוקיי...נכון, אתה צודק בדבר הראשון... אבל אני דיי טובה בלצייר פרצופים...גוף לא, אבל בפרצופים אני טובה
. דבר שני-תודה על הכתובת וכו'... ובקשר לתגובה על התאומות... חצי נכון. אמנים לא נמדדים רק על פי העבודה האחרונה שלהם, למרות שלרוב היא זאתי שזוכרים...אבל אם אני חושבת 'אשלי ומרי-קייט', אני נזכרת בכל הסרטים והסדרות שראיתי {ושיש לי}: 'פול האוס', 'שפתינו חתומות', 'לונדון המנצחת', 'דרכון לפריז', 'להגיע לשם', 'כל-כך מעט זמן' {מזל תאומות?...לא
}, ועוד הרבה. המממ...אז לא לכולם רק העבודה האחרונה נחשבת...אה, ואתה לא כ"כ מעודכן {אני לא מאשימה אותך-כן..}, העבודה האחרונה שלהן היא ממש לא 'אולסן אקשן'...אלא הסרט 'כשברומא' ו'האתגר' {'האתגר' עדיין לא יצא למסכים}... נכון, יש כמה דברים של התאומות שאני לא רואה. כמו 'אולסן אקשן', ו'מרי-קייט ואשלי מארחות', 'תעלומות מרי-קייט ואשלי' וזהו בערך, כי הרוב אני אוהבת ונהנת מהם... אממ...אולי אולסן אקשן מדבר לקהל צעיר יותר...חשבת על זה?! ו...אני לא כ"כ יודעת על מה מדובר {אמנם הייתי בספיישל ערוץ הילדים של התאומות אולסן במיוחד לסדרה הזאת, אבל אני לא צופה בה.}, אבל יכול להיות, וגם אם כן...אני לא חושבת ש'בייבלייד' הרבה יותר טוב
...וגם "דרגון בול זי" וכל אלו...סביבונים שנלחמים זה בזה
האם זה לא פחות שטחי מאולסן אקשן
דרך אגב...מאיפה אתה יודע כ"כ הרבה על אולסן אקשן?
ו...לשמחתי אני יודעת מה זה רבלון
.

ailag

New member
ארר

קראתי את תוכן ההודעות, עדיין אני לא מבינה את ההגיון בשאלה "איך מציירים קומיקס של התאומות אולסן" מעבר ל"לוקחים דף ועפרון, ומנסים לצייר אותן, ושמים בלוני דיבור למעלה". אם את בקהילת מעריצים כזו, אפשר להקביל את השאלה ל"איך כותבים פיק על גבינה צהובה?" התשובה היא: "לא ראיתי פיקים על גבינה צהובה, אבל פשוט כותבים". אה, כן, ואני לא איש. ובטח שלא סגורה שקומיקס זה ספיידרמן וסופרמן, אז חבל לקפוץ למסקנות מהר..

קרייטון

New member
יש לך בעיה עם אנשים שכותבים פיק

על גבינה צהובה
(למרות שאני מעדיף על קוטג')

ailag

New member
לא, כי ..

אם תשים כאן תמונה של גבינה צהובה עם ריח רע, הריח הרע לא יעבור אליי, אני לא אוכל להרגיש בו. לעומת זאת, התמונות של התאומות מישל ושל מטריצה כן עשו לי רע ..

לי הן לא עשו רע כל כך...

כל השרשור הזה די סיפק לי שעשוע... מצחיק אותי קצת התגובות שלכם בציניות שכזו, לבחורה די חביבה בסך הכל שפשוט אוהבת משהו אחר. אני לא מדבר בהתנשאות חס וחלילה אלא עם שמץ של חיוך בזוית הפה. ולגביה ככלל, מה רע בתאומות אולסן ובבחורה ההיא (מה שמה<) מהמורדים או מה שזה לא יהיה, שטוב בבאפי? לבאפי יש FUCKEN אחלה קומיקס (מבחינת האמנות שלו אם אפשר לקרוא לזה כך...) שאפילו מחזיק כניסות לא רעות במאיה הפותחת של דירוג המכירות בדיאמונד. אז למה שהבחורה המסכנה לא תוכל לשאול על קומיקס עבור מושאי ההערצה שלה? ולגליה, אחרי התשובה הצינית הראשונה, אולי היה מקום לענות לה ישר את התשובה הרצינית שלך(לו זו שאני עונה לה אלא הקודמת...). סתם יצרנו לעצמנו דימוי של קהילה סנובית צינית ושלילית בעיני בחורה שאולי סך הכל באמת רוצה לדעת והייתה מתעניינת בלעשות משהו מועיל עם ההערצה שלה. אבל שיהיה...

ailag

New member
-=-=-

עופר, אני באמת לא הבנתי מה היא ביקשה. כמו שאמרתי , "איך כותבים פיק על גבינה?" - אין לי מה לענות לשאלה כזו .. גם אם ישאלו "איך כותבים קומיקס של באפי?" אני לא אדע מה לענות מעבר ל"תציירו את באפי, וכמה ערפדים, והיא תלחם בהם" -- דבר די טריויאלי לשואל השאלה. אני מאמינה ששרון כבר חשבה על האופציה של "לצייר את התאומות אולסן" ו"לכתוב את הסיפור של הקומיקס עליהן" (ואפילו יש לה יותר רעיונות משלנו יש). מה עוד אפשר לענות? כלום. פיק על גבינה. פשוט כותבים. אני לא רואה למה תשובה אחת או תיצור דימוי של קהילה סנובית צינית ושלילית. אם שרון שופטת מהר מדי, קשה להתחמק מרושם רע שלא בהצדקה אצלה. אם שרון לא שופטת מהר מדי, אז היא קראה גם את ההודעות שלי ושלך, והבינה שאנחנו בסיידר פה

אולי כן ואולי לא... ונצל"ש

גליה, שתפי אותנו ברשמיך מ- BOOKS OF MAGIC, בבקשה? אולי ככה יהיה לנו דיון מעניין יותר מהתאומות אולסן. דיון על העבודה של ניל גיימן וחבריו...

למעלה