תורך.--->
1.תודה על המידע. 2.אולי אתם נתתם לי את הנקודת מבט הזאת...? כשכולם הגיבו בתגובות חריפות יותר מצ'ילי על התאומות אולסן והמורדים..? אולי לא כולכם חושבים ככה, רק רוב מי שהגיב. 3.לפי דעתך התאומות אולסן לא יודעות לשחק.
כמו שאמרת, ד-ע-ת-ך. אז לפי דעתי ודעת רבים ממני, הן כן, ולכן אני רוצה ליצור קומיקס שלהן.
לפי דעתך התכניות משעממות ושטחיות. ולא, הן לא לימדו ילדים לשנוא אחד את השני, הדוגמא שנתת הייתה של מסיבה שהן אירגנו עם כל החברים שלהן, בסדרה "טובות השתיים" ובאו רק חלקם, החלק ה'חכם'...חוץ מזה, זה לא אומר ששאר החברים שבאו אחר-כך לא היו 'חכמים'...אבל החלק שבא בהתחלה...היו ארבעה ילדים נדמה לי, שאחד חיטט באף, אחד התעסק עם פצע הקור שלו, אחת קראה ספר ועוד משהו...אז הן השתעממו...כי הן לא היו החברות הכי קרובות של הילדים האלו, כי הן לא "התעניינו" באותם הדברים...אז הן רצו שיבואו עוד ילדים שאיתם הן יותר מזדהות...ואת ראית שבתכנית הן לא התייחסו יפה ל'חכמים'? לא...הן פשוט השתעממו... אז המסר הוא לא של 'חכם זה רע'...בכלללללל לא. ו'המורדים'-התכנית שלהם באמת ברובה לא שטחית... תשאלי מי שתרצי-הם משחקים טוב, מאוד, לפחות לדעת רוב המעריצים, והם לא מעריצים אותם רק בגלל הגוף והיופי שלהם. אבל זה תורם מעט {הרבה.}. והאם את קוראת לתכנית שבה ילד סוחר סמים מציע לילדה אחרת ליטול סמים ואז החברות שלה עוצרות אותה, היא מבינה שזה לא טוב, הן אומרות למנהל עליו, והוא נשלח למכון לגמילה מסמים, שטחית?! שטחי אלו כל התכניות שמראים בערוץ הילדים {לא כולן רק היפניות שתכף אני אכתוב!}: דרגון בול זי, בייבלייד, יוגי הו {?!}, פוקימון ועוד...זהו אמור להיות ערוץ שבו משודרות תכניות חינוכיות ו
לא שטחיות...אז למה כל פעם שאני מעבירה לשם בטעות, אני רואה איכשהוא סדרה יפנית, שתמיד אבל תמיד תמציתה היא להלחם, ובלי סיבה כלל... פשוט להלחם...אפילו בסדרה "החמודה" 'פוקימון', פיקאצ'ו כמעט מת בכל פרק
*דרך אגב, עכשיו היא לא מושדרת אבל היא הייתה משודרת והיא תשודר שוב בקרוב*... אממ...אז יש דברים יותר שטחיים בהרבה...שהמורדים לעומתם סדרה שיצר משרד החינוך. *דרך אגב..המחנכת בכיתה שלי, תומכת מאוד במורדים. והיא מורה...והיא דיי מבינה מה לא מחנך טוב ומה כן, ויש לה דעות כמוני, אנחנו אפילו מדברות על זה לפעמים בסוף שיעור
..*