שאלום

שאלום../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אני חדשה פה.. קוראים לי טל, אני בת 16 וחצי מרחובות... מקווה להשתלב פה... ורק רציתי לציין שאני מ-מ-ש שונאת את סאבלימינל השוביניסט

בהביבו

New member
טללוווווש', כפרה נשמה!!!!!

רוצה לעשות איית ילד? יששששששששששששששששששששששששששש! הנה אחת שהיצטרפה לרשימת שונאי ס..(סאבלימינל - ולא מאמין שכתבתי). הוא ...W$^@#$% %#^ $ אם את רוצה
לדעת מה אני חושב עליו אז.. בפרטי! המממממ..
מה זה את מקווה להישתלב פה? כבר את פה, ולא תצאי מכאן בחיים!
אז ייאלה מקווה לרואת אותך כאן הרבה, תכירי את כולם ואת לוחות הפורום |אי סי קיו....| אוהב, בן

shlomitosh

New member
בן יא גנב!!!! (כנס כנס לפה!!)

עלק זכויות יוצרים!! מה זה רוצה לעשות איתי ילד?? זאת העתקה שלי!! של מוקי תעשה לי ילד!! אתה מתבקש להתנצל!!

בהביבו

New member
הסליחה לא באה כהתנצלות..

אלא באה כ..? סליחה? יש לך סימן רשום? זכויות יוצרים? משהו<? בהביבו©

shlomitosh

New member
מילים???? איזה מילים בראש שלך??

כולה מה אמרתי?? לעזאזל?? יכלתי לכתוב כוס אמא שלך יא בן זונה! אבל לא רשמתי!!!!! אז.. לשתוק..

shlomitosh

New member
דיון? יענו אתה מצונן ואמרת זיון?

סתם.. ואני מרשה לך לקלל אותי..

תיפלץ

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה לך טל מקווה שתהני בפורום, גם אני די חדיש פה....
שיהיה בכיף
סאבלימינל
יסלחו לי אלה שאוהבים אותו אבל אני שונא את ההומו הזה שחושב שהוא יכול הוא כיול כן הוא יכול להכניס כל אחת למיטה, זה מגעיל אותי.. הוא הדבר הכי שטחי ונמוך בארץ, יותר מים המלח
אין לו שיר שבו הוא לא מזכיר כמה שהוא תותח ומושלם ומדהים וכולן רוצות אותו..בעעעעעעע.. יש לי שנאה עזה אליו
תשמעו סיפור מצחיק: יש לי חבר שהיה בקניון באילת והוא היה בחנות והיה על הדלת מדבקה של סאבלימינל, בקיצור הוא ראה את סאב או מי שזה לא יהיה ואמר כזה "איזה חרא של מוזיקה" אז הוא אמר לו "אחי תרגיע זה איכות" אז הוא אמר לו "מצטער אחי אבל חרא של מוזיקה" - אמר ואמר נכון

למעלה