וואי, כמה הודעות../images/Emo9.gif...
מה המצב אנשים??... אז ככה-- בקשר לסאב', אני לא רוצה לפתח עליו ריבים וכאלה, רק להגיד את דעתי עליו... מותר לי בלי שיתפרצו עליי, נכון?.. אני אישית ממש לא סובלת אותו, ואפילו מתעבת אותו. וזה לא רק בגלל שהוא שוביניסט, אלא בגלל עוד דברים. מי שקרא את הראיון שלו ב"תרבות מעריב" לפני שבוע קרא בדיוק את מה שהוא אמר וראה איך שהוא הרים את האף.. רואים את זה לדוגמא שהמראיין שואל אותם (אותו ואת הצל): -"ואתה מה? עוד ארבע חמש שנים תבנה פנטהאוז?" ביחד:"כבר עכשיו אנחו יכולים". ....(קובי):עכשיו, במבט של היום,90 אחוז ממי שעושה ראפ, נשמע כמוני או כמו יואב. אנחנו ההורים של הדבר הזה, ויש לנו כבר דור שלישי או רביעי.." ועוד לא דיברתי על מה שהם אמרו על אביב גפן שמאוד הכעיס אותי (אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו)- קובי:"... אחרת אתה מתחיל לשעמם את הקהל שלך, ובסוף תהיה כמו אביב גפן- אחד ש'הילדים שלו גדלו', ואין אותם יותר" יואב:"ילדי אור הירח נכבו, נכבו הילדים האלה". קובי:"יאללה. היום יש אור השמש, אחי. אביב גפן היה כמו קוץ בתחת. באנו אנחנו, עקרנו אותו ושמנו פרח." ולא, אני לא כועסת בגלל שהם ירדו ספציפית עליו. אני כועסת בגלל שהם חושבים שהם מעל כולם,שהם חושבים שהם המציאו את ההיפ-הופ ואת הראפ, ושהם "מאגניבים" כאלה. לפי דעתי הם רק תופעה חולפת, במיוחד אחרי שהם תופסים מעצמם יותר מידי. ובמיוחד בשבילם יש משפט-
מה שבא בקלות- הולך בקלות
שיוציאו קודם 10 תקליטים כמו שהוציא אביב גפן- ואח"כ שיוציאו שטויות מהפה המלוכלך שלהם כמו ש"ילדי אור הירח נכבו".
חוצמזה- הם גם לכלכו על מוקי- אז איך יש כאן חלק שעדיין אוהבים אותו? נראה לי קצת מוזר.. יש מישו שמוכןלהסביר לי את הקטע הזה?...