אהלן ספיר מסע מוצלח, קודם כל מספיק אפילו ידיד/ה אחת/אחד, כמו שרשמת מתחברים שם לכולם וזה מסתדר.
P Pukipsey007 New member 3/8/07 #21 ../images/Emo24.gifאהלן ספיר מסע מוצלח, קודם כל מספיק אפילו ידיד/ה אחת/אחד, כמו שרשמת מתחברים שם לכולם וזה מסתדר.
../images/Emo24.gifאהלן ספיר מסע מוצלח, קודם כל מספיק אפילו ידיד/ה אחת/אחד, כמו שרשמת מתחברים שם לכולם וזה מסתדר.
S sweet girl678 New member 4/8/07 #23 גמאני יוצאת ב14!! לא יכולה כבר לחכות........ רציתי לדעת מה המזג האוויר שם עכשיו ובתקופה שאני יהיה... איזה ביגוד מתאים? מכנסי 3/4 לא באים בחשבון?
גמאני יוצאת ב14!! לא יכולה כבר לחכות........ רציתי לדעת מה המזג האוויר שם עכשיו ובתקופה שאני יהיה... איזה ביגוד מתאים? מכנסי 3/4 לא באים בחשבון?
B Black Jane New member 8/8/07 #25 גם אני יוצאת ב14 באיזה שעה אתם? אנחנו 19:30 אם אני זוכרת נכון........
B Black Jane New member 10/8/07 #27 אה, אנחנו שעה אחריכם../images/Emo6.gif ואני מבית ספר מעלה הבשור. אבל אולי ניפגש בדיוטי פרי! ? אפשר להחליף מספרים
אה, אנחנו שעה אחריכם../images/Emo6.gif ואני מבית ספר מעלה הבשור. אבל אולי ניפגש בדיוטי פרי! ? אפשר להחליף מספרים