שאלום

yakir31

New member
שאלום

אני אפעם לא הייתי בפורום הזה ואני מצתער שפתחתי תגובה חדשה, פשוט לא היה שומדבר שאפשר לצרף לו.. רציתי לשאול; אני מכיר רק את שלושת הסינגלים של גרין דיי, ואני אהבתי אותם מאוד, אני לא יודע אם כדאי לקנות את הדיסק או לא! הוא טוב? (התלבטתי אם לקנות את שלהם או את של גוד שארלוט אבל נראה לי שהם יותר טובים..) איך הדיסק?

O L g i T

New member
לדעתי...

אתה חייב לקנות זה דיסק חובה בכל בית הוא פשוט מדהים... אפשר לשמוע אותו ברצף כל החיים ולא ימאס.. המילים מדהימות והלחן ממש יפה
גוד שארלוט סאקס.... תקנה את גרין דיי.

O L g i T

New member
אהה שכחתי לציין...

אני לא אומרת את כל זה כי אני צעריצה או משהו, זה באמת דיסק טוב אחד הטובים ששמעתי אי פעם.

yakir31

New member
אני לא בן 31!!

זה פשוט האימייל שלי ככה!! אני בן 14 חחחחח.. לא יוצא להם בקרוב עוד דיסק נכון?(שאני לא יקנה ואז ייצא חדש יישר)

O L g i T

New member
טחח לא אמרתי שאת בן 31...

לא יוצא להם דיסק חדש בקרוב. איך ייצא? הם הוציאו מאמריקן אידיוט כולה 3 סינגלים.

BlueBeIl

New member
וגם זה לקח להם חמש שנים

מה זה הלולה ההזה בחתימה שלך?

whatascene

New member
בעיקר בגלל הבעיות שהיו שם..

הדיסק הקודם היה אמור לצאת ב3\2002 בערך..

BlueBeIl

New member
דווקא עלי הוא נמאס די מהר

לא יותר מחודשיים ככה... דוקי לעומת זאת - ארבע שנים ועוד היד נטויה.

whatascene

New member
כל אחד אוהב משהו אחר..

אבל הדיסקים שלהם מלפני דוקי.. הם באמת טובים.. בעיקרון הדיסק שהכי פחות אהבתי היה דווקא ווארנינג..חוץ ממנו האחרים היו דווקא טובים, חלק יותר וחלק קצת פחות..

BlueBeIl

New member
כן וורנינג היה קצת נפילה

אבל בכל זאת דיסק שנחמד לשמוע מדי פעם... פעם גנבתי אותו לחברה שלי לאיזה חצי שנה אבל לא הקשבתי לו יותר משלוש פעמים אז החזרתי לה אותו.

whatascene

New member
הבעיה איתו שהוא קליט נורא..

כאילו, הוא קיטצ'י כזה.. waiting, church on sunday וmacy's day parade הם השירים שאני הכי אוהבת שם.. וכל השאר גם נחמדים, אבל אין בהם שומדבר מיוחד מדי.. מעניין איך ישמע הדיסק הבא שלהם..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifפחחחחח, גוד שרלוט גרועים,

תקנה גרין דיי... (אמריקן אדיוט) זה דיסק מצויין, אבל הדדיסק הישנים פי שתיים יותר טובים...

O L g i T

New member
../images/Emo45.gif

(חוץ מהקטע שהדיסקים הישנים פי 2 יותר טובים) כולם טובים... אבל הסיגנון קצת השתנה. אבל בכל זאת יש משהו שגורם לי יותר לאהוב את אמריקן אידיוט מהישנים. אבל תלוי במצבי רוח..

למעלה