שאלום

yakir31

New member
אני מכיר רק את בסקט קייס

מהדיסקים הקודמים, כל השאר זה הסינגלים. ולא הבנתי את זה שאמרת שייצא להם רק 3סינגלים.. יוצר בדיסק סכ"ה 4 סינגלים לא? אז אחרי הסינגל האחרון יותר לא יעבדו על האלבום הזה ויעבדו על חדש.. ככה נראה לי

O L g i T

New member
מוציאים בדרך כלל 5

וגם אחרי שיוציאו את כולם, הם צריכים לגמור עם הסיבובי הופעות, ורק אז להתחיל להקליט והכל.... זה ייקח כמה שנים.

whatascene

New member
זה 4 בד"כ, ויש רביעי כבר

ויש קליפ..אבל אין תאריך עדיין.. וסיבובי הופעות ברוך השם לא חסר להם..חוצמזה שהם כל הזמן מכריזים על עוד ועוד תאריכים והופעות..

whatascene

New member
התכוונתי יותר לתאריך של הקליפ

וגם ה20 ביוני זה רק תאריך יציאה של הסינגל באנגליה..

m00n light

New member
../images/Emo45.gif

באמת הדיסקים הישנים הרבה יותר טובים!!!!! גם אמריקן אידיוט דיסק טוב, אבל לא כמו דוקי
ונימרוד...והשאר

אני חולת גוד שאלוט..לא אוהבים אותם

לא צריך תשמרו את הדעות שלכם לעצמכם זה כמו שמישו אחר יגיד שגריין דיי לא טובים זה מעצבן לא<?

BlueBeIl

New member
מה ההבדל אם את אומרת שגוד שרלוט

טובים והם רעים, שניהם לא דעות? הם יכולים באותה מידה להגיד לך לשמור את הדעות שלך לעצמך.

התכוונתי שאם זה לא דעה טובה על להק

ה שכנראה שיש פה אנשים שאוהבים אותה אהמממץץץ אז למה להגיד דברים מגעילים *נקודה למחשבה*

whatascene

New member
כי זה חלק משיחה..

מישהו שאל שאלה, אז אנשים עונים לו. ואם את לא מסכימה או שתתני סיבה למה הם כן טובים *לפי דעתך*, או שפשוט תמשיכי הלאה...

Sum41xGiRL

New member
well. Yakir

American idiot is not so much good CD a little bit boring better to buy the album Dookie. i think you more like it,

yakir31

New member
אבל אני

לא הכרתי אותם לפני "השינוי בתדמית" שכתוב פה עליה.. ואני אוהב את איך שהם עכשיו ואני אהבתי את הסינגלים שלהם מאמריקן אדיוט ואני לא מכיר שירים אחרים חוץ מבסקט קייס אז נראה לי שאני יואהב גם את שאר השירים אם אהבתי כבר 3.. אני יקנה אותן בכל זאת, תודה לכם [=

whatascene

New member
אהבת 3 סינגלים

מתוך 150 שירים... הייתי אומרת שיש דווקא סיכוי גדול שיהיו הרבה שלא תאהבי כל כך..

healing drug

New member
עדיף את א"א...

למרות שהוא לפי דעתי ירידה חדה במוזיקה שלהם לעומת האחרים, אבל ברור שאני אוהבת את א"א אבל אני מעדיפה את האחרים... :] ואת גוד שארלוט (האחרון) עדיף שתוריד כי הוא לא שווה בכלל את הכסף- מעפן בקיצור הדיסקים הקודמים שלהם היו הרבה יותר טובים...ויש רק כמה סינגלים טובים בכל הדיסק אם אתה רוצה אני יודעת איפה יש חלק מכל השירים שלהם, אתה יכול לשלוח לי הודעה לאייסי ואני ישלח לך את האתר הזה: 289344003

למעלה